Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
Zostało trochę pieniędzy na koncie Jamora w spadku po moim Kumplu. Ponieważ Karmel idzie do domu, to mogę je przekazać na konto Willego (jeśli nie trafi do domku przed końcem grudnia) :)

Anawa Tobie także dziekujemy!Każdy grosz sie przyda!Mamy nadzieje ,ze domki po świetach odezwa się!

Posted

Swoją drogą miałam wczoraj wiadomość w sprawie Willego!Pan nie zadzwonił ale zapytał smsem,zapytał czy wysyłamy psy!(sic)Już miałam cos niegrzecznego powiedziec !Ale zapytałam także o jego starego psa,który jak sie okazuje jest do uspienia bo ma guzy i niedowidzi!Panu troche żal tego psa ale cóz jest juz stary i taka jest kolej rzeczy!Więcej poprosił o kontakt na podany nr telefonu!To nie on chciał zaadoptować psa to ja powinnam starac się,on i tak zrobił dużo ,ze chciał tego psa!Podobnie jak Jamor twierdzę ,że tacy ludzie nie sa warci zeby Willy był ich psem!

Posted

willi zdrów i jak kon. Na wybiegu dopierdziela w składzie : redka,fibi,Duke, pks i wyłupek. to jedyny z tej grupy pies rozbestwiony. Jak mija kolej biegania w/w grupy na hasło " kojec " towarzystwo wraca do swoich lokali, tam zawsze jest za to nagroda. wili smiga dalej i drze jape " ja nie ja nie , ja jesce trosecke":
dzis uzyłem motywacji słowej " ku...wa Twoja mac " i chyba było mnie słychac w centrum miasta. podziałało

Posted

mamanabank napisał(a):
Telefonów nie było...

W tym momencie mamy 330zł, prawie 200 trzeba zapłacić do końca grudnia za kolejne 2 tyg. hotelowania, zostanie 130, czyli na opłacenie 10 dni stycznia

Dzięki. Na pewno pomogę w opłacie. Na razie nie mogę jeszcze sprecyzować, jaka to będzie suma bo muszę jakoś sprawiedliwie podzielić pieniążki a prawdopodobnie zjawi się wkrótce u Jamora jeszcze jeden psiak, któremu chciałabym pomóc. Jeśli za dobę płacicie 13 zł to będzie to na pewno na minimum 10 dni a może trochę więcej...

Posted

ROZLICZENIE - GRUDZIEŃ:

200zł - skarpeta łowicka, opłacone z góry 2 tyg. hotelu od 2.12.2009 - zostaje - 5zł

[FONT=Arial]Grażyna 20zł - wpłynęło[/FONT]

[FONT=Arial]Edyta - 30zł - wpłynęło[/FONT]

[FONT=Arial]Romka 20zł + transport do Jamora (Łowicz - Warka) - wpłynęło[/FONT]

[FONT=Arial]Andzike - 50zł - wpłynęło
[/FONT]
[FONT=Arial]mamanabank - 20zł - wpłynęło
[/FONT]
[FONT=Arial]bros - 20zł - wpłynęło
[/FONT]
[FONT=Arial]Basia1244 - 20zł - wpłynęło

Figafiga - 20zł - wpłynęło

królkrólików - 21zł - wpłynęło

sylvan - 70zł - wpłynęło

Grażyna - 10zł - wpłynęło

Figafiga - 20zł - wpłynęło

SUMA: 326zł DZIĘKUJEMY
[/FONT]

Posted

zostaje nam do opłacenia 15 dni grudnia, 195zł

Rany, cały czas mam wątpliwość, czy dobrze liczę!

Hotel opłacony do 16 grudnia włącznie, grudzień ma 31 dni... to zostaje 15 dni po 13zł, w sumie 390zł za 30dni

na styczeń zostaje nam 131zł, czyli na 10 dni
+ o ile to będzie możliwe, kwota po Kojocie od anawy (na kolejne 10 dni)