mamanabank Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Link do zdjęć dla Romki ;) http://jamor.fotosik.pl/albumy/714182-27.html Wilk ma ciekawe życie. Nie rzucał się na psiaki ten nasz nieokrzesany Willy? Quote
Romka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dostałam od FigiFigi 20 zł,tak jak powiedziała! Quote
Romka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Świetnie wygląda nasz Willy!Radosne pyszczydło! Quote
jamor Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 psiak według wygladu, zachowan powinien byc z linni uzytkowej. aport w skali 1-10 dam mu na 3. praca mozna to podciagnąć do 8 , ale to nie bedzie nigdy 10. jest bardzo roztrzepany. niby chwyta aport, pracuje na nim, walczy ale myslami jest zupełnie gdzie indziej.Kilka rzeczy na raz chciałby robic. Na przedmiotach ciezko mu sie skupic, rozbiegany wzrok. Bystry na smakołyk. socjal nienaganny. Nie reaguje złosliwie na inne psy, choc publicznie chce zaznaczyc swoja obecnosc. Dzis biegał towarzystwie : PKS, wyłupek, fibi i Bruno. Bruno jest sporo wiekszy od willego, jest dobrze wychowany i wie , ze psów na DT nie wolno domiowac. Brono zawsze na wybiegu porusza sie z aportem. Willi zaczepiał go , a na pewno w łeb by dostał od bruna, ale został zignorowany, wiec dymu nie było. Quote
Romka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jamor,wrażeń masz na pewno codziennie pod dostatkiem!Czy ten brak koncentracji u Willego nie jest spowodowany czasami ilośćia(dużą) wrazeń w ciągu ostatnich kilku dni?On nie wie jeszcze co sie dzieje! Quote
Figafiga Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 też mi się tak wydaje...od małego ulica go wychowywała...pożyjemy zobaczymy i mam nadzieję, że szybko znajdzie domek Quote
jamor Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 koncentracja dla potrzeb domowych jest lux. bedzie sie szybko uczył i zadania wykonywał chetnie. jednakże przez to , że w zyciu musiał sobie bardzo czesto sam radzic, czyli sam sie utrzymac jego zachowania były ukierounkowane nie tylko na zabawę ale tez o przetrwanie. na pewno , jesli od wieku szczenięcego duzo by sie bawił aporcikami, to teraz pokazałby klase. zachowania o których piszecie, czyli zmiana miejsca, srodowiska - nie robią na mim zadnego wrazenia. pies nie ma zadnych zahamowan, niczego sie nie boi. Mi się baaardzo podoba. Quote
Goś Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Brosik przepraszam, że tak późno się na wątku pojawiam...trochę nie mogłam znaleźć czasu... Ale jak tylko znajdę wolną chwilę, to uważnie przeczytam cały wątek i spróbuję jakoś pomóc... Na razie się obanerkowuje ;) ps: Rzeczywiście Piękny pies! Quote
Goś Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Chętnie pomogę w ogłoszeniach, jak się zdecydujecie wystawić go do adopcji :) A tak poza tym, to jaki z niego domownik? Załatwia się, inszczy jak zostawiony sam, szczeka? Czy coś wiadomo na ten temat?? Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Czekamy na informacje od Jamora,wtedy podejmiemy decyzję! Quote
mamanabank Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Jutro trzeba zadzwonić, nie ma to tamto, Jamor nam powie jak jest z tą opcją "Góra Kalwaria" Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Zadzwonię,chyba,że Jamor czyta nas teraz i odpowie!Może wtedy uda sie znależć dom dla Puszka! Quote
jamor Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Romka']Zadzwonię,chyba,że Jamor czyta nas teraz i odpowie!Może wtedy uda sie znależć dom dla Puszka![/QUOTE] w sparwie willego jutro prawdopdobnie maja do mnie dzwonic, z góry kalwarii. no, w sumie to niechetnie bede go wydawał jak dojdzie co do czego. ale coz, swoich mam 5 , o 4 i tak za duzo Quote
Romka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jamor napisz prosze na PW do mnie lub Mamanabank coś więcej o tym miejscu!Musimy rozważyć także szczegóły umowy z przyszłym właścicielem!Jak sprawuje sie nasz Willy?Ufamy Twojemu doświadczeniu w wyborze domku dla Willego! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Jamor odezwij się!A gdziesą wielbicielki naszego Willego? Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 skopiowane z wątku Jamora: [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]mamanabank[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/../showthread.php?p=13680359#post13680359"][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] a ja swoje... a co z Wilkiem? Jamor: w czwartek sam do tych ludzi dzwonilem, mieli sie skontaktowac ze mną w sobote, juz ciemno i nic. Ludzie sa spoko, ale widocznie tak im zalezy, a jesli słabe zainteresowanie teraz to i takie samo pewno juz samym psem na miejscu. wystarczyło aby zadzwonili, przeciez kazdemu moze cos wypasc, a tak to fige dostaną . wilk to nie byle jaki pies Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dzięki Mamanabank widzę,że trzymasz ręke na pulsie!A Jamor jest ok! Quote
Goś Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 No szkoda, ale widocznie ludzie nie warci takiego psa! Jakie są dalsze plany? Nadal podtrzymuję ofertę pomocy przy ogłoszeniach... Quote
mamanabank Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Ogłaszamy, nie ma na co czekać! Quote
mamanabank Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 ladySwallow robiła mu allegro,a le nie wiem czy jest odnawiane... http://www.allegro.pl/item814309603_willy_wilk_owczarek_niemiecki_pilnie_szuka_domu.html Quote
jamor Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 i na pierwszej strone edytowac post, jesli miał kastracje to chyba migdałki mu wycieli Quote
Romka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 jamor napisał(a):i na pierwszej strone edytowac post, jesli miał kastracje to chyba migdałki mu wycieliCholera wiedziałysmy o tym już wioząc go do Jamora i Mamanabank pewnie zapomniała to zmienić !P.Marek błędnie nas poinformował i taki opis jest w poście!Jamorku,że to musiały być migdałki odkryłyśmy pewnego dnia na spacerze...Niczego nie sugeruj!:mad: Quote
Romka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Tak Willego trzeba ogłaszać!PROSIMY BARDZO! Quote
Recommended Posts