Romka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 mamanabank napisał(a):nie musi pytać, i tak wie... z resztą on jest też wciągnięty i już się nie przejmuje.Egoistycznie myślę o sobie!To ja się przejmuję dlatego,że wie kto ! Quote
Romka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mamanabank co ustalamy!Grazynka już zgłosiła sie do mnie rano !Kiedy decyzja!Pamietaj o wyjeżdzie w piątek!Ten dzień odpada! Quote
Basia1244 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przysłałamnie tu bros, żebym odwiedziła Wilka. Piekny pies!! Quote
bros Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ciotki kochane Wilk jest w drodze do jamora !!!!!!!!!!!!!!!!! mamanabank wiezie przystojniaka w to fantastyczne miejsce, Wilk jest bezpieczny !!!!!!!!!!!! PROSIMY O WSPARCIE NA HOTELIK DLA WILKA :loveu::loveu::loveu: Każda złotóweczka jest bardzo bardzo cenna Quote
Basia1244 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wsparcie poszło jednorazowo ;) kto jeszcze wesprze?? Taki pies szybciorem znajdzie dom po szkoleniu u Jamora - to jest więc krótkie hotelowanie!! Quote
Andzike Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja moge wspomoc :) tylko dajcie znac ile i na jakie konto na PW :) Quote
jamor Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 no i co mam powiedziec ? szok. takiego na DT jeszcze nie maiłem . 10 pkt na 10 mozliwych jesli chodzi o socjal. nie bede sie spuszcał dalej jesli chodzi o aport, bo chyba bedzie dobrze. obługa z transportu pewnie palce lizac. super zestaw Quote
mamanabank Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 O Jamor już tu! My też dotarłyśmy do domu Wilk ma się dobrze i będzie jeszcze lepiej! Wpłynęło 20zł od Basi. Dziękujemy!!! Quote
Basia1244 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Andzike! Dziękujemy za chęć pomocy - wysłałam Ci dane na PW. Oczywiście innych również zachęcamy do pomocy. I przy okazji Wilk z samego rana biegnie na górę :) Quote
mamanabank Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Wpisałam rozliczenie i cały post mi zniknął... Quote
Figafiga Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 w sobotę dam Romce dwadzieścia złotych tak się umówiłyśmy Quote
mamanabank Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Dzięki Figa! Zrobiłam przed chwilą rozliczenie, ale dogo nie działało. Ze wszystkich deklaracji na ten moment mamy 210zł + transport samochodem Romki z Romką :-) Pierwsze dwa tygodnie opłacone Zbieramy dalej! Quote
mamanabank Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 wpłynęły pieniądze od Bros i Andzike - dziękujemy! Quote
Owieczka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Podnosze i prosze jeszcze o wpłaty !! Skóra wilka uratowana ;) ale potrzebna kasa... :( Quote
Romka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Mam wiadomości z pierwszej ręki!Willy radzi sobie znkomicie!Nowy opiekun nie dostrzega w nim cech psa bezdomnego!Jest odważny,nie boi się nowych wyzwań!Śmiało wchodzi po schodach,śmiało chodzi po powierzchniach śliskich(kafelki).Jest bardzo kontaktowy i radosny!Aportuje, ale tę umiejętność trzeba jeszcze trochę rozwijać!Willy na zadatki na naprawdę doskonałego psa!Jamor obiecał zdjęcia Willego z pobytu u niego!Czekam z niecierpliwością!Pies szczeka,przebywa czasami w domu z opiekunami i jest szczęśliwy!Jamor cały czas bada jego predyspozycje!Czekamy na ocenę kwalifikacji Willego!Jamor bardzo dziękujemy! Quote
Romka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Prosimy w imieniu Willego o dalsze deklaracje!Za wpłaty dotychczasowe dziękujemy! Quote
bros Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wspaniałe wieści , wiedziałam że nikt inny tylko jamor odpowiednio zajmie się Wilkiem/Willim :) po 10-tym mam obiecaną kolejną wpłatę od owczarkowej maniaczki :) Quote
Romka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 bros napisał(a):wspaniałe wieści , wiedziałam że nikt inny tylko jamor odpowiednio zajmie się Wilkiem/Willim :) po 10-tym mam obiecaną kolejną wpłatę od owczarkowej maniaczki :) Nie muszę pisać jak bardzo Wam dziękujemy!My też bardzo się cieszymy bo nasz Willy był najfajniejszym psiakiem w hotelu!Wszystkie straszliwie trudne i problematyczne!A on radosny ,mily psiak!Więc i Jamor ma przyjemność! Quote
jamor Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Romka napisał(a):Nie muszę pisać jak bardzo Wam dziękujemy!My też bardzo się cieszymy bo nasz Willy był najfajniejszym psiakiem w hotelu!Wszystkie straszliwie trudne i problematyczne!A on radosny ,mily psiak!Więc i Jamor ma przyjemność! oooo, to sie nie zgadzam. Kazdy z mojego DT jest fajny i kazdy inny. nie moge piowiedziec ze jednego lubie bardziej lub mniej. kazdy ma swoją historie , kazdy ma swój wdziek. Quote
bros Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 jamor napisał(a):oooo, to sie nie zgadzam. Kazdy z mojego DT jest fajny i kazdy inny. nie moge piowiedziec ze jednego lubie bardziej lub mniej. kazdy ma swoją historie , kazdy ma swój wdziek. i to się nazywa gość z klasą :) Quote
Daga&Maks Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 dawno do Williego nie zaglądałam a tu takie dobre wieści :) Quote
mamanabank Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 A widzisz... ;) Pozdrowienia dla Wilka i Jamora. Quote
Recommended Posts