Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
nie musi pytać, i tak wie... z resztą on jest też wciągnięty i już się nie przejmuje.
Egoistycznie myślę o sobie!To ja się przejmuję dlatego,że wie kto !

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki kochane Wilk jest w drodze do jamora !!!!!!!!!!!!!!!!! mamanabank wiezie przystojniaka w to fantastyczne miejsce, Wilk jest bezpieczny !!!!!!!!!!!!

PROSIMY O WSPARCIE NA HOTELIK DLA WILKA :loveu::loveu::loveu:
Każda złotóweczka jest bardzo bardzo cenna

Posted

no i co mam powiedziec ? szok. takiego na DT jeszcze nie maiłem . 10 pkt na 10 mozliwych jesli chodzi o socjal. nie bede sie spuszcał dalej jesli chodzi o aport, bo chyba bedzie dobrze. obługa z transportu pewnie palce lizac. super zestaw

Posted

Dzięki Figa! Zrobiłam przed chwilą rozliczenie, ale dogo nie działało.

Ze wszystkich deklaracji na ten moment mamy 210zł + transport samochodem Romki z Romką :-)

Pierwsze dwa tygodnie opłacone

Zbieramy dalej!

Posted

Mam wiadomości z pierwszej ręki!Willy radzi sobie znkomicie!Nowy opiekun nie dostrzega w nim cech psa bezdomnego!Jest odważny,nie boi się nowych wyzwań!Śmiało wchodzi po schodach,śmiało chodzi po powierzchniach śliskich(kafelki).Jest bardzo kontaktowy i radosny!Aportuje, ale tę umiejętność trzeba jeszcze trochę rozwijać!Willy na zadatki na naprawdę doskonałego psa!Jamor obiecał zdjęcia Willego z pobytu u niego!Czekam z niecierpliwością!Pies szczeka,przebywa czasami w domu z opiekunami i jest szczęśliwy!Jamor cały czas bada jego predyspozycje!Czekamy na ocenę kwalifikacji Willego!Jamor bardzo dziękujemy!

Posted

wspaniałe wieści , wiedziałam że nikt inny tylko jamor odpowiednio zajmie się Wilkiem/Willim :)
po 10-tym mam obiecaną kolejną wpłatę od owczarkowej maniaczki :)

Posted

bros napisał(a):
wspaniałe wieści , wiedziałam że nikt inny tylko jamor odpowiednio zajmie się Wilkiem/Willim :)
po 10-tym mam obiecaną kolejną wpłatę od owczarkowej maniaczki :)

Nie muszę pisać jak bardzo Wam dziękujemy!My też bardzo się cieszymy bo nasz Willy był najfajniejszym psiakiem w hotelu!Wszystkie straszliwie trudne i problematyczne!A on radosny ,mily psiak!Więc i Jamor ma przyjemność!

Posted

Romka napisał(a):
Nie muszę pisać jak bardzo Wam dziękujemy!My też bardzo się cieszymy bo nasz Willy był najfajniejszym psiakiem w hotelu!Wszystkie straszliwie trudne i problematyczne!A on radosny ,mily psiak!Więc i Jamor ma przyjemność!

oooo, to sie nie zgadzam. Kazdy z mojego DT jest fajny i kazdy inny. nie moge piowiedziec ze jednego lubie bardziej lub mniej. kazdy ma swoją historie , kazdy ma swój wdziek.

Posted

jamor napisał(a):
oooo, to sie nie zgadzam. Kazdy z mojego DT jest fajny i kazdy inny. nie moge piowiedziec ze jednego lubie bardziej lub mniej. kazdy ma swoją historie , kazdy ma swój wdziek.

i to się nazywa gość z klasą :)