Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Tak Belulo, Atos jest wciąż z nami i...chyba tak będzie musiało zostać......nie udało mu sie tak jak Bąbelkowi ....a co u niego słychac?
Ma wciąż te kaszaki , jedne pękają następne narastają, taka już jego natura.
Chodzi jak baletnica (kręci tyłkiem) bo i tylne łapki coraz słabsze tzn stawy.
Ma ciepło, towarzystwo i dobrą michę. Może wyjść na ogród kiedy zapragnie. Straszny z niego pieszczoch, łasi się do każdego kto nas odwiedza.

Posted

tripti napisał(a):
ale fajne zdjęcie... po lewej to Atos? tak nie wierzyłam nawet, że można pogodzić dwa dorosłe samce onka... Brawo!

jakoś się udało, tak po lewej Atos a po prawej leżący Foks

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wielkie uznanie Waldek za to wszystko co zrobiles. To fantastyczne, ze oba samce zyją w zgodzie.

Dziękuję, powiem więcej , bardzo się lubią zdarza się, że śpią obok siebie tzn Foks oczywiście na kanapie a Atos na podłodze obok kanapy .
W uzupełnieniu dodam, że samców Ci u mnie jest 6 .

Posted

Waldek napisał(a):
Dziękuję, powiem więcej , bardzo się lubią zdarza się, że śpią obok siebie tzn Foks oczywiście na kanapie a Atos na podłodze obok kanapy .

Waldek ja Kubule trzeciego jeszcze jednak tam widze u Ciebie :loveu: !
No nie daj sie prosic, hehehe :loveu:

Posted

tripti napisał(a):
i to z pełnym sukcesem! słyszałam też, że chyba kotka macie, może jakieś rady jak oswoić pieska z kotkiem? ;)

Pozostawic w spokoju na max. 3 tygodnie, przeczekac,... jak mina to juz sie uda :)
Ja mam nowa dzikuske, z dworu, ktora nigdy w domu nie byla i mialam chwile zalamania, bo juz 2-letnia jest, myslalam, ze bedzie dym, ze szkoda gadac, ale przeczekalismy i teraz "zoo" zyje jakos w miare ;) 4 koty i 3 psy ( i jakis szczeniecy tymczasowicz, albo dwa..., echhhh ;) )

Posted

Cantadorra napisał(a):
Paula kusisz Waldka :)

Hehe :evil_lol:, ja tam nie wiem, niech Waldek sie wypowie :evil_lol:

... ale takie 2 on-ki i jeden mini on-ek, to byloby COSSSSSSssss :loveu:

Posted

Waldek napisał(a):

trzy psy i trzy koty???? ja to same samiczki zbieram ;) brakuje mi jeszcze dwóch do Twojego rekordu :) a z kotkiem już prawie oswojone moje stadtko ;)