Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Waldek raczej pilnowal ogloszen i dodatkowo tez byly robione. Az dziw, ze nikt sie nie odezwal.

Jak już wcześniej pisałem , w grudniu odezwali się Państwo i Piotrkowa Tryb ale to była buda z wybiegiem więc zrezygnowałem ....

Jutro jestem umówiony na konsultacje stomatologiczną i ew ekstrakcję dwóch lub jednego kła (jeden złamany przy samym dziąśle a drugi troszkę wyżej ) oraz wogóle zrobienie porządku z jego zębami , ew zdjęcie kamienia .....i znów parę setek trzeba zainwestować w Atosa.....

jego stan jest ogólnie świetny , ale kosmetykę trzeba zrobić ...

Posted

Trafiłam tu przypadkiem , wiem,ze Greven miała świetny dom dla Cygana - 10 letniego on-ka, ale CYGAN ZOSTAŁ ODDANY GDZIE INDZIEJ - moze napisz do Niej .. podaję wątekhttp://www.dogomania.pl/threads/179922-CYGAN-owczarek-niemiecki-jego-pan-umarA-wczoraj-Na-razie-zostaje-u-rodziny/page10
w tym swirowatym dogo - nie chce mi inaczej wkeić linku

Posted

Do Greven nie dochodzą moje PW ale ja wpisałem posta do wątku o tym psie z linkiem do wątku Atosa.....na razie bez echa ....

przyznam, że to trzeba mieć wyjątkowego pecha aby dać kilkadziesiąt ogłoszeń i ......cisza.....

Posted

a może można na prywatnego maila? jest chyba taka opcja na dogomanii? ta duża liczba ogłoszeń i brak odzewu to jest przerażające, nie wiem ale zależy to chyba od psa, bo to nawet nie jest pech... Ja na Sonię - kundelka też miałam wiele ogłoszeń, również w gazecie i nic... Ludzie, którzy chcieli na próbę odezwali się i jedna pani, która nie wiedziała czego chce... Natomiast w przypadku Lenki 4 kg, to ludzie się prześcigali w tym kto da lepszy domek i chcieli przyjść i już od ręki zabierać... Tak wybierać w domkach, to jednak pozytywne uczucie...

• 2 weeks later...
Posted

Cantadorra: generalnie Atos jest zdrowym pieskiem, ostatnio jak wcześniej pisałem zrobiliśmy porządek z ząbkami a jeśli chodzi o stawy to już chyba są oznaki starości , nie przysiada, ale śmiesznie kręci dupskiem jak chodzi ,