Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Rozczulił mnie Twój opis. To mądry psiak.

to wyjątkowy onek z duzym rozumkiem ....żałuję, że nie mam czasu aby mu się bliżej przyjrzeć...jemu jest potrzebny ktoś kto by z nim miał częstszy kontakt ...

Posted

Mam wrażenie, że nikt już się nie przejmuje losem tego psa.
Wszyscy wiedzą że osiadł u mnie i jest mu niby dobrze.
Jednak moja cierpliwość się już kończy .....jeśli do końca tego miesiąca nie znajdzie się DS to Atos zostanie zagrożony , nie mogę tak dłużej żyć z tym problemem

Posted

Hm...........sprawa nie jest taka prosta. Jest duzo psow. Niektore sa mlode i tez jest problem z adopcja. Rozumiem Twoje zniecierpliwienie, ale zeby psa wyadoptowac to trzeba albo szczescia, albo super ogloszenia. Niektorzy stosuja plakaty, radio, darmowe gazety.
Ja Ci w tej kwestii pomoc nie moge. Staralam sie pomoc wyadoptowac Karo z mojego banra i narazie jeszcze sie nie udalo. Pies jest piekny, zadbany, lagodny. Ludzie ktorzy sie pojawiaja sa nieopdpwiedni i pies dalej czeka. Starajac sie mu pomoc spedzilam wiele godzin na komputerze, piszac do krewnych i znajomych krolika. Naprawde wlozylam duzo energii. Dlatego pisze, ze czasami to nie jest takie proste.

Posted

Tak Szarotko to nie jest proste , ja też włożyłem wiele energii, czasu , poświęcenia w szukanie dla niego domku ale jak na razie bez rezultatu ...

Posted

jeszcze chyba tak ale trzeba by było przygotować nowe , bardziej "chwytające" za serce.. na którejś stronie tego wątku są linki do ogłoszeń ....w weekend poszukam ....dziś nie ma czasu ....

Posted

wątek opuszczony...

wczoraj była akcja , mój kot Maciej wpadł do przedpokoju (ma prawo) a Atos złapał go w pysk ......interweniowałem , ratowałem Maćka i zostałem pogryziony przez Atosa i Maćka ...tak dalej być nie może ....obydwie dłonie mam pokąsane ...nie wiem co zrobić z Atosem .....

Posted

Kilkanaście stron wcześniej mówiliśmy o szukaniu hotelu lub dt, Ty się upierałeś że dasz radę, mimo, że sporo osób mówiło, że szukanie domu może trwać długo...