Cantadorra Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Witaj elegancie. Piekny i okazały jesteś. Niech cie w koncu wypatrzy twoj ludź! Quote
Szarotka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Atosek jestes bardzo przystojny :):) Quote
Waldek Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 on wcale nie jest taki duży jak na zdjęciu , jest mniejszy o jakieś 8-10 kilo od mojego Foksa.... Quote
Szarotka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Na zdjeciu to trudno zobaczyc wage :):) Quote
Waldek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Szarotka, na zdjęciu istotnie wydaje się wielki .....ale ja określam jego wagę na około 35 kilogramów ....może uda mi się wkrótce podjechać z nim do weta na kontrolę to go zważę ... tomcug-dzięki Quote
Waldek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Atos się miewa fajnie, micha pełna, ciepełko, spacerki .......tylko cały czas to nie jest to czego oczekuje....ciasna łazienka go wprawia w traumę ... Quote
Awit Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ale łazienka cieplejsza niż kojec na dworzu:-( Quote
Szarotka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czy moglbys cos napisac o Atosie, jaki jest itp, poprosze panienke bazarkowo zorobienie mu ogloszen, ale dobrze by bylo jak by byl jakis opis, ile ma lat jak sie zachowuje itp, do innych psow, kotow, ludzi...... Quote
Kika9004 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Piękny psiak :) Zaznaczam i trzymam kciuki za domek :) !! :D Quote
Waldek Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Szarotka napisał(a):Czy moglbys cos napisac o Atosie, jaki jest itp, poprosze panienke bazarkowo zorobienie mu ogloszen, ale dobrze by bylo jak by byl jakis opis, ile ma lat jak sie zachowuje itp, do innych psow, kotow, ludzi...... Szarotko, na stronie 8 wątku są linki do ogłoszeń o Atosie m.in. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ tam jest on opisany, dodam tylko że trochę nerwowo reaguje na koty ... Quote
Cantadorra Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witaj elegancki psiaku. Niech cie ktos wypatrzy! Quote
tomcug Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Atosku, szukaj domku! A ja przepraszam, że tak się tu wkręcam, ale szukamy transportu na trasie WARSZAWA - KIELCE zaraz po nowym roku. Musimy przywieźć mała sunię z nieudanej adopcji. :-( Gdyby ktoś jechał, proszę o info. Quote
Waldek Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 tocug, nie szkodzi .. Właśnie wróciłem z Atosem ze spacerku , jak on się cieszył śniegiem , pysio wytarzane w śniegu ach jaka to była radość...spacerek był jakby w przyspieszonym tempie, był bardzo ożywiony ... Quote
Szarotka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Waldek']Szarotko, na stronie 8 wątku są linki do ogłoszeń o Atosie m.in. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ tam jest on opisany, dodam tylko że trochę nerwowo reaguje na koty ... Ok to napisze do panienki :):) Quote
tomcug Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Moja sunia też kocha śnieg. Tarza się, nurkuje, wygląda jak szczeniorek w czasie zabawy. Ale ona grubachne futro i zima to jej ukochana pora roku. Atosku, widzę, że i Ty kochasz śnieg, całuję Cię w mokry, zaśnieżony nosek. :p Quote
Waldek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 tomcug, Atos dziękuję, właśnie wróciłem z nim ze spaceru , on wprost uwielbia śnieg .... Quote
rudaa1 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Każdy ONek chyba kocha śnieg :-D Ale Atosik wolałby tarzać się w nim juz z nowym, stałym Pańciem :( Do góry śliczności! Quote
tomcug Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 rudaa1 napisał(a):Każdy ONek chyba kocha śnieg :-D Ale Atosik wolałby tarzać się w nim juz z nowym, stałym Pańciem :( Do góry śliczności! To prawda. Quote
Cantadorra Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jak tam biale szalenstwo Atosik? Do gory po domek! Quote
Recommended Posts