Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka, na zdjęciu istotnie wydaje się wielki .....ale ja określam jego wagę na około 35 kilogramów ....może uda mi się wkrótce podjechać z nim do weta na kontrolę to go zważę ...

tomcug-dzięki

Posted

Atos się miewa fajnie, micha pełna, ciepełko, spacerki .......tylko cały czas to nie jest to czego oczekuje....ciasna łazienka go wprawia w traumę ...

Posted

Czy moglbys cos napisac o Atosie, jaki jest itp, poprosze panienke bazarkowo zorobienie mu ogloszen, ale dobrze by bylo jak by byl jakis opis, ile ma lat jak sie zachowuje itp, do innych psow, kotow, ludzi......

Posted

Szarotka napisał(a):
Czy moglbys cos napisac o Atosie, jaki jest itp, poprosze panienke bazarkowo zorobienie mu ogloszen, ale dobrze by bylo jak by byl jakis opis, ile ma lat jak sie zachowuje itp, do innych psow, kotow, ludzi......

Szarotko, na stronie 8 wątku są linki do ogłoszeń o Atosie m.in. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/

tam jest on opisany, dodam tylko że trochę nerwowo reaguje na koty ...

Posted

Atosku, szukaj domku!

A ja przepraszam, że tak się tu wkręcam, ale szukamy transportu na trasie WARSZAWA - KIELCE zaraz po nowym roku. Musimy przywieźć mała sunię z nieudanej adopcji. :-( Gdyby ktoś jechał, proszę o info.

Posted

tocug, nie szkodzi ..

Właśnie wróciłem z Atosem ze spacerku , jak on się cieszył śniegiem , pysio wytarzane w śniegu ach jaka to była radość...spacerek był jakby w przyspieszonym tempie, był bardzo ożywiony ...

Posted

Moja sunia też kocha śnieg. Tarza się, nurkuje, wygląda jak szczeniorek w czasie zabawy. Ale ona grubachne futro i zima to jej ukochana pora roku. Atosku, widzę, że i Ty kochasz śnieg, całuję Cię w mokry, zaśnieżony nosek. :p