bety Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Poznań 8.XI.2009 (CACIB) Sędzia: Krystyna Opara PSY Klasa szczeniąt: MOCHIRO ASHIGARU Gaudeamus Camo - wo, NSzwR Klasa młodzieży: LORIEN Buntaro - V1, Mł.Zw.PL, NJwR, BOB, BOG 2 m. OBI WAN KENOBI Buckshot - V2 OLD SHATTERHAND Buckshot - V3 SANDRO SILVER Amakita - V4 Klasa pośrednia: Corblyme GUVNA - V1, CWC, Res.CACIB Klasa championów: Finigan AK-TAN CUFENDER - V2 Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - V1, CWC, Zw.PL, CACIB, NDPwR Klasa weteranów: Big Benz KODIAK AT AUSSERHALB'S - V1, NWet.wR SUKI Klasa młodzieży: Jazgar BAKARI - bdb3 CR LUCY LIU AT BUCKSHOT - V1, Mł.Zw.PL SWEET LADY Amakita - V2 Klasa pośrednia: Algarin's FINIGAN FIZIA - nb Klasa championów: Finigan SIL-KOD BAIARA - V1, CWC, Zw.PL, CACIB, NDSwR Pzdr Quote
Franka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 WIELKIE GRATULACJE DLA LORIKA :multi:BRAWO,BRAWO--MALUSZKU:Cool!::bigcool::bigcool::bigcool:ale poszalałeś:evil_lol: Pzdr. Nie mozemy powiekszyc liter:mad:nic nam nie dziala:diabloti: Quote
kira Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wielkie Brawka dla Wszystkich Wygranych !!!! Ale szczególne dla LORICZKA :loveu: za BOB i BOG 2 oraz za Młodzieżowego Zwycięzcę Polski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [COLOR=Black][SIZE=2]ps " Kasiu ! Dzięki za wyniki i za towarzycho !! Czekam na zdjęcia :eviltong: ! Pozdro ! Quote
kira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 " zdjęć się nie doczekałem :shake: " [SIZE=2]Hej ! Zdjęcia TOTALNIE - KATASTROFA !! . Większość , niestety , poszła do kosza :placz: . Wstawię fotki ale niestety nie wszystkich , Sorry !! Psy klasa szczeniąt klasa młodzieży C.d.n Quote
kira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 klasa pośrednia klasa championów oraz weterana brak :mad: porównanie o CACIB Resa nie mam :oops: Suki klasa młodzieży C.d.n Quote
kira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 suki , klasa młodzieży c.d klasa championów porównanie o NJwR porównanie o BOB C.d.n Quote
bety Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Franka']WIELKIE GRATULACJE DLA LORIKA :multi:BRAWO,BRAWO--MALUSZKU:Cool!::bigcool::bigcool::bigcool:ale poszalałeś:evil_lol: Pzdr. Nie mozemy powiekszyc liter:mad:nic nam nie dziala:diabloti: No a "mamuśki" przy tym nie było :shake: - eh dała plamę :diabloti::evil_lol: - żałuj teraz. :eviltong: Ano nie działa połowie dogomaniakom. [quote name='kira'] [COLOR=black][SIZE=2]ps " Kasiu ! Dzięki za wyniki i za towarzycho !! Czekam na zdjęcia :eviltong: ! [SIZE=3]Pozdro ! My też dziękujemy za towarzycho wszystkim z "wesołego kącika" ;) - cała przyjemność po naszej stronie. :lol: [quote name='kira']" zdjęć się nie doczekałem :shake: " Wiecie co, ale Wy jesteście marudni i niecierpliwi :eviltong: - żyć człowiekowi nie dacie :shake::diabloti:. Ja mam dzisiaj wolne od wszystkiego - ha ha ha. Żebyście nie płakali to jutro wstawię :eviltong: - być może (hi hi hi) ;) - bo dziś mi się nie chce. :evil_lol: "a na meila się doczekałeś"?????? Eeeeeeeeeee wiecie co, wpadłam na pomysł - wstawię swoje fotki jak pewna miła pani zrobi i wstawi na dogo zdjęcia z Kielc. :eviltong::eviltong::eviltong: Ale dziś jestem złośliwa - hi hi hi hi hi. :diabloti: Pzdr Quote
Franka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 bety napisał(a):No a "mamuśki" przy tym nie było :shake: - eh dała plamę :diabloti::evil_lol: - żałuj teraz. :eviltong: Ano nie działa połowie dogomaniakom. Wiecie co, ale Wy jesteście marudni i niecierpliwi :eviltong: - żyć człowiekowi nie dacie :shake::diabloti:. Ja mam dzisiaj wolne od wszystkiego - ha ha ha. Żebyście nie płakali to jutro wstawię :eviltong: - być może (hi hi hi) ;) - bo dziś mi się nie chce. :evil_lol: Eeeeeeeeeee wiecie co, wpadłam na pomysł - wstawię swoje fotki jak pewna miła pani zrobi i wstawi na dogo zdjęcia z Kielc. :eviltong::eviltong::eviltong: Ale dziś jestem złośliwa - hi hi hi hi hi. :diabloti: Pzdr No nie zawsze mozna wszedzie byc:p/moze i dobrze ze mnie nie bylo;)/ Zlosliwcze :mad:czekamy na foooooty:lol:Pzdr. Quote
bety Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Franka']No nie zawsze mozna wszedzie byc:p/moze i dobrze ze mnie nie bylo;)/ Zlosliwcze :mad:czekamy na foooooty:lol:Pzdr. Hi, hi, hi - dobra dobra - leniuszku.:eviltong::diabloti: Macie te swoje foty marudy - za ich jakość nie biorę odpowiedzialności :p:evil_lol: [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] cdn Quote
bety Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] cdn Quote
bety Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Pzdr Quote
Recommended Posts