Nikola & Tina Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Pf, bo się obrażę :lol: Banner masz za duży, albo zmniejsz galerię albo wyklucz o spanielkach :roll: Tylko się nie obrażaj na mnie ale było troszkę pusto ... A co do banerka to nie rozumiem? Quote
Cavalierkaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jestesmy i my ( znowu xD ) Zapraszamy do nas po prezenta :0 Quote
Nikola & Tina Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Oczywiście widziałam cudny !!!! Quote
Cavalierkaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nikola & Tina napisał(a):Oczywiście widziałam cudny !!!! ciesze sie ze sie podoba Quote
Nikola & Tina Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):kiedy fotki ?! :p No dzisiaj ..:eviltong: ___ A dziękuje ! Za ten miły komentarz . No trochę śliczna jest :loveu: Quote
Lucky. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Hej ! I jak bierzesz od nas obróżkę :P ? Nareszcie was znalazłam ! Czemu kolce nosi ? A są dobrze używane ? Quote
Nikola & Tina Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lucky. napisał(a):Hej ! I jak bierzesz od nas obróżkę :P ? Nareszcie was znalazłam ! Czemu kolce nosi ? A są dobrze używane ? Obroże już mamy , ale jak coś to się odezwę.. Kolczatkę to tylko jak idziemy na miasto a to się rzadko zdarza. W domu jej ściągamy to jest chyba normalne ..:eviltong: Fotki wczoraj się nie wyrobiłam ale dziś się postaram . "A są dobrze używane ?"- w jakim sensie? :cool3::cool3: Quote
Nikola & Tina Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [SIZE="6"]Mam nadzieje, że zaraz będą fotki..:) Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sorka, ale mogłaś powiedzieć, że nie ... Teraz mam wielki problem bo zamówiłam inną obroże ... Ehhh pytałam się czy jesteś zaintersowana . A kolczatka prawidłowo używana powinna być zapinana, nie wkładana przez łeb, no i powinna znajdować się już za uszami ... Pozdro . Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Nikola & Tina'][SIZE="6"]Mam nadzieje, że zaraz będą fotki..:) Super :)................... Quote
Nikola & Tina Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lucky. napisał(a):Sorka, ale mogłaś powiedzieć, że nie ... Teraz mam wielki problem bo zamówiłam inną obroże ... Ehhh pytałam się czy jesteś zaintersowana . A kolczatka prawidłowo używana powinna być zapinana, nie wkładana przez łeb, no i powinna znajdować się już za uszami ... Pozdro . Moja kol. jest zainteresowana tą obrożą jutro jak coś to dam ci znać czy weźmie ją na 100 % ale wygląda że tak .A co do kolczatki to te opcje to mówiłaś mam spełnione :eviltong: Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Aha, ok ma ona gadu ? :PP A kolczatka - mało osób dobrze ją użytkuje .... a szkoda . Pozdr Quote
Nikola & Tina Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [SIZE="4"] Teraz fotki. Łabędzie, Tina popłynęła by za nimi na koniec świata ! Na Faktorii, to właśnie na niej odbywały się zawody psich zaprzęgów.! nie patrz tak na mnie, ja sobie ściele łóżko.. Quote
Nikola & Tina Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lucky. napisał(a):Jakby mogła to napiszę :) Jej GG. : 17667754 Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://img691.imageshack.us/img691/874/img0349d.jpg Śliczna :loveu: Quote
Nikola & Tina Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='wiki4']http://img691.imageshack.us/img691/874/img0349d.jpg Śliczna :loveu: Dziękuje za miły komentarz ! Wiem ze troszeczkę niewyraźne, jutro będą wyraźniejsze. Znaczy mam taką nadzieje ( zrobię jej jak będzie spać to będą wyraźne) :D Quote
Recommended Posts