Nikola & Tina Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Witamy Witamy!! i pozdrawiamy !! Quote
Nikola & Tina Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Zdjęcia Tiny z dzisiejszego dnia ale niestety w domu komórkom bo aparat zepsuty:angryy: Jęzorek ;) [FONT=Comic Sans MS]Które n[/FONT][FONT=Comic Sans MS]aj[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ładnie[/FONT][FONT=Comic Sans MS]j[/FONT][FONT=Comic Sans MS]sze[SIZE=7]?[/FONT] Quote
Nikola & Tina Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Które na[/FONT][FONT=Comic Sans MS]jł[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ad[/FONT][FONT=Comic Sans MS]n[/FONT][FONT=Comic Sans MS]iejsze[SIZE=7]?[/FONT] Quote
Cavalierkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Siemacie. Twoja psina jest przecuudna. Czekam na jeszcze więcej zdjęć :eviltong: Quote
Nikola & Tina Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Jak się wstawia banerki w odpowiedz ? Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nikola & Tina napisał(a):Jak się wstawia banerki w odpowiedz ? W sensie żeby się cały czas przy każdej odpowiedzi wyświetlał ? :razz: Wchodzisz w szybkie menu, tam na górze, potem ''Edytuj Sygnaturkę'' i tam wklejasz tak samo jak zdjęcie ;) Robisz OK i przy każdym napisanym poście będzie ten obrazek jako ''podpis'' :cool3: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/9197/img0181dx.jpg Jestem śliczny, nieprawdaż ? :evil_lol: Quote
Nikola & Tina Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']http://img36.imageshack.us/img36/9197/img0181dx.jpg Jestem śliczny, nieprawdaż ? :evil_lol: To suczka ..A te zdjęcie to takie poważne, co nie ? Quote
Nikola & Tina Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 dzięki co do banerka mam nadzieje że mi się uda ;) Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Coś mi się z płcią pokręciło :lol: Banner musisz podlinkować :roll: Wejdź jeszcze raz gdzie przedtem ale skopiuj wcześniej link do swojej galerii i potem zaznaczasz banner ( już w menu ) klikasz na to: i wklejasz tam link do swojej galerii :razz: Quote
Nikola & Tina Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Tina i Diana były dziś na spacerku na działkach.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ciężko było zrobić im zdjęcia, ale jakoś się udało.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przygoda jaka nas dziś spotkała to znalezienie [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]szczeniaka. Nie zrobiłyśmy mu zdjęć... Aparat[/FONT]:mad: [FONT=Comic Sans MS]Był to samiec, sierść czarno-białej. Pytałyśmy [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]się wszystkich kogo to jest szczeniak, ale nikt[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nie wiedział. Nie wiedzieliśmy co zrobić, gdyż [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]on za nami szedł. Ciapek (tak go nazwałyśmy) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]miał pchły i nużyce ( tak to wyglądało). Poszłyśmy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]do weterynarza ale on nas pogonił, gdyż powiedział[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]że nie zajmuje się bezpańskimi psami. Udało się nam[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]znaleźć osobę zainteresowaną Ciapkiem. [/FONT] Quote
Nikola & Tina Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Żebyś wiedziała ze on jakiś psychol :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 i gdzie jest teraz Ciapek ?:cool1: bosh mi jakby tak powiedział to bym nie wiem co zrobiła :angryy: Quote
Kama & Diana Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Byłyśmy razem z Nikola na spacerku z psami i tam znaleźliśmy ciapka. Ciapek jest w dobrych rekach i mamy zamiar go niedługo odwiedzić. Quote
Nikola & Tina Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Pani powiedziała że jak będzie jechać do domu to zajedzie do weta, by mu założyć książeczkę zdrowia itp. Mamy nadzieje że wszystko jest dobrze. [FONT=Comic Sans MS]ZDJĘCIA TINY ZARAZ.:loveu:[/FONT] Quote
Nikola & Tina Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Już się robi !! Szefowe[/FONT]!!:loveu: Quote
Nikola & Tina Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Niezła Cisza po tych zmianach na Dogo ... Ale czy na Dobre?? Długo nie mogłam się odnaleźć.. Quote
Cavalierkaa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Focie cuuudne < 3 Ja też nie mogłam się odnaleźć przez jakiś czas, nie martw się :) A czemu focie w takiej kiepskiej jakości? Quote
Recommended Posts