cockermaister Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Witanko :) http://img85.imageshack.us/img85/6314/img0166.jpg piękna oczka :loveu::loveu: Quote
Nikola & Tina Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 CaneSs napisał(a):cześć :D Na focie zapraszamy. Za każdym razem gdy mnie odwiedzacie, to będę podziwiać wasz baner bo jest Śliczny... ;] Zaraz wpadniemy... Quote
Cavalierkaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 och jej, dziękujemy za komplement :-) Quote
Nikola & Tina Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 a zresztą jak na się ślicznego psa to wszystko wychodzi ;] Quote
Nikola & Tina Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='cockermaister']Witanko :) http://img85.imageshack.us/img85/6314/img0166.jpg piękna oczka :loveu::loveu: Dziękuje za odwiedziny oraz miły komentarz ;] :eviltong::eviltong: Quote
Nikola & Tina Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 wiki4 napisał(a):Heejka :p Miłego dzionka :cool3: Dzięki, ale wy macie śliczny banerek...;] Quote
Cavalierkaa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Czesć Tinki. Co tam u was? U nas new foty :D Quote
wiki4 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nikola & Tina napisał(a):Dzięki, ale wy macie śliczny banerek...;] Dziękujemy :D Quote
Nikola & Tina Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 CaneSs napisał(a):Czesć Tinki. Co tam u was? U nas new foty :D u nas jak zwykle nuda, fot niema ale za to ja urodziny mam 17 stycznia .. ;] Quote
Cavalierkaa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nikola & Tina napisał(a):oo.A 15 .... o, o fajnie :D ja mam w lipcu 14 xD Quote
Kama & Diana Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Hejo.. Dawno tu nie byłam ale już jestem i chcę Cię zapytać czy idziemy jutro na spacerek..? Jakieś foto zrobimy. A puścisz Tinkę..? Quote
Nikola & Tina Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Kama & Diana napisał(a):Hejo.. Dawno tu nie byłam ale już jestem i chcę Cię zapytać czy idziemy jutro na spacerek..? Jakieś foto zrobimy. A puścisz Tinkę..? /możemy iść foty same się nie zrobią... Tinkę puścić wżyciu po tym jak musiałam ją gonić? Quote
Kama & Diana Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nikola & Tina napisał(a):/możemy iść foty same się nie zrobią... Tinkę puścić wżyciu po tym jak musiałam ją gonić? A kiedy ty ją goniłaś? Biedna Tina całe życie na smyczy. Quote
Nikola & Tina Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Kama & Diana napisał(a):A kiedy ty ją goniłaś? Biedna Tina całe życie na smyczy. No goniłam, np jak uciekła tobie w parku pamiętasz. Nie taka biedna znowu, Scrapi był biedniejszy całe 3 lata w kolczatce. Quote
Kama & Diana Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Taa jak cofa do tyłu. A Scrapi chodził w kolczatce bo mu kazano.!Ale już go nie ma i tęsknie ale nic na to nie mogę poradzić. Tina jest gorzej poszkodowana bo nie ma wolności. Quote
Nikola & Tina Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Kama & Diana napisał(a):Taa jak cofa do tyłu. A Scrapi chodził w kolczatce bo mu kazano.!Ale już go nie ma i tęsknie ale nic na to nie mogę poradzić. Tina jest gorzej poszkodowana bo nie ma wolności. Scrapi chodził w kolczatce bo mu kazano.. oh. szkoda że chodził w niej w domu bo mu kazano ..? Co to za odpowiedz.? Tina... ja bym wolała być na smyczy dla mojego dobra jak jestem głupia i ucieknę niż być przez całe życie w kolcach nawet gdy potrafię ładnie chodzić przy nodze... Quote
Kama & Diana Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nikola & Tina napisał(a):Scrapi chodził w kolczatce bo mu kazano.. oh. szkoda że chodził w niej w domu bo mu kazano ..? Co to za odpowiedz.? Tina... ja bym wolała być na smyczy dla mojego dobra jak jestem głupia i ucieknę niż być przez całe życie w kolcach nawet gdy potrafię ładnie chodzić przy nodze... No sorry, ale czy to moja wina, że koleś który go szkolił kazał mu tak chodzić.? Dlaczego mnie za to obwiniasz.? Quote
Nikola & Tina Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Nie obwiniam tylko chce napisać że mogłaś mu ściągnąć jak wiedziałaś ze pies tego nie potrzebuj... Quote
Kama & Diana Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ej. ale ten kolo do mnie przyjeżdżał tak, i wgl sprawdzał czy pies chodzi tak jak musi.! Dobra koniec tematu o nim. Quote
Recommended Posts