Nikola & Tina Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Witam Was Serdecznie ...! Jak już wcześniej pisałam to jest nasza kochana psina i wabi się Tina. Tina jak do nas przyjechała miała 6/7 tygodni. Niestety niema rodowodu ale to nam nie przeszkadza by ją kochać nadal. Boi się innych psów, bardzo. Ma już wszystkie ważne szczepionki. Mamy nadzieje tylko że nadal będzie taka zdrowa jak do tej pory. Tina jest bardzo przyjacielskim psiakiem, moja niezawodna intuicja podpowiada mi że każdy Spanielek jest sprytny:evil_lol: i kochany:loveu:. Także jak każdy spaniel lubi wodę (nawet jak jest zimno to wchodzi do niej) oraz aportowanie patyka, jak i kopanie dołków.:diabloti:[/FONT] A to nasza kochana Tina jak ma 8 tygodni. Umie ona jak na razie [SIZE="1"]Siad Waruj Daj Głos Proś Buc ! Do mnie Piątka Daj łape Noga Biegaj Zostań Uważaj Puść Daj buzi Hop Czołgaj się (ale to tylko kiedy jej się chce) Stój Nie rusz Zabierz Weź Aport Jak na razie tyle, ale psa przez całe życie się uczy .. Nasze banerki, żeby się gdzieś nie zapodziały.. . . . . . . Quote
Nikola & Tina Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Tina na dzisiejszym spacerku [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Nikola & Tina Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [FONT=Century Gothic]A to nasza kochana Tina i przyjacielska Diana :[/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Comic Sans MS]Bardzo zimna woda ale to nie cofnie szalonej gromady. [/FONT] Chyba raczej wyjdziemy z wody! Całkiem zimna woda... co tam ciekawego się porusza?! To mysz! [/FONT] Quote
Nikola & Tina Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [FONT=Century Gothic]Tina i Sunia ! Suczka sąsiadki .[/FONT] Suczka jest teraz u nas bo sąsiadka wyjechała na 2 tygodnie. Tina wygrywa! Quote
Nikola & Tina Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Tina miesiąc temu[SIZE=2][FONT=Century Gothic][SIZE=7]![/FONT][SIZE=2] Lekka seria zdjęć i oczywiście parę uśmiechów na widok aparatu Quote
Nikola & Tina Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [FONT=Arial Narrow]Tina [/FONT][FONT=Arial Narrow]Wa[/FONT][FONT=Arial Narrow]ruj![SIZE=2]Tina miała tu 5 miesięcy obecnie ma 6/7[/FONT] Quote
Nikola & Tina Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkie odpowiedzi milo widziane[/FONT]!:smilecol: Quote
Nikola & Tina Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Tina prawie 5 miesięczna.. [/FONT] Quote
Nikola & Tina Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Co nas do zabawy wołacie....? [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]My chcemy odpocząć...![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To co że rzuciłaś nam patyk..![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie pobiegniemy po niego....![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No dobra to jednak rzucaj..![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Złapie..![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ok...Ale gdzie on teraz jest ?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Hej .. Chyba go widzę[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Nikola & Tina Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Teraz go nie oddam! Tina zobacz co to jest. Ale ciebie nabrałam ! Teraz ciebie zjem! Nie chowaj się w trawie bo cie i tak znajdę. Idziemy do domu ale w którą stronę jest dom ? Quote
Kama & Diana Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Oh.. ta Tinka zawsze taka szalona.. A widze ze Diana i Tina to dobre kumpele. :D Quote
Nikola & Tina Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No tak szaleją do bólu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak zwykle.[/FONT] Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy się po raz pierwszy:multi: Śliczna psinka :loveu: Zapraszamy do nas :lol: Quote
Nikola & Tina Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Oczywiście witamy! Dziękujemy za odpowiedz :) [/FONT] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 no to jestem i ja :p słodka Tina :loveu::loveu: Quote
Kama & Diana Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To jak? Idziemy jutro na spacer ze swymi zwierzakami..?:) Quote
Nikola & Tina Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][FONT=Palatino Linotype]Masz namyśl[/FONT]i [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Tinę i Dianę[/FONT] ? [FONT=Palatino Linotype]Trzeba będzie zabrać aparat, Chyba że nikt nie będzie chciał fotek :placz:[/FONT][/FONT] Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Nikola & Tina'][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][FONT=Palatino Linotype]Masz namyśl[/FONT]i [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Tinę i Dianę[/FONT] ? [FONT=Palatino Linotype]Trzeba będzie zabrać aparat, Chyba że nikt nie będzie chciał fotek :placz:[/FONT][/FONT] Ja chcę fotki :multi: Quote
Nikola & Tina Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gdzie jest Tinka ______ C.D Napewno [/FONT] Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://img214.imageshack.us/img214/4555/img0040h.jpg Oczywiście znalazłam :evil_lol: A co tam na prawo ten but robi ? :-o:evil_lol: Quote
Nikola & Tina Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ohh ten but ...:eviltong: No właśnie co on tam robi i jeszcze z rozwiązaną sznurówką :mad: Quote
Nikola & Tina Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Z tym słodki to chyba czas przeszły znaczy jest słodka jak śpi :) A teraz to uparciuch i cwaniak z niej ... Quote
Lucky. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Śliczna z niej psina, czekam na więcej zdjęć : P A czemu boi się psów ? Quote
Nikola & Tina Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Nie mam pojęcia co do jej obawy przed psami lecz nie wiem co mam poradzić podam przykład że jak idę z nią chodnikiem i po lewej stronie jest ulica a po prawej ogród z jakimś psem i nawet jak jadą jakieś samochody i ten pies szczeka to ona ucieka na ulicę nie patrząc czy coś jedzie bo gdyby była przepaść to wydaje mi się ze nie obawiała by się skoczyć by tylko z daleka uniknąć jakiegoś psa. Także nie przypomina mi się żeby jakiś pies ją pogryzł chyba że jak jeszcze jej nie kupiłam ale ona miał wtedy 6/7 tygodni ( jak ją kupiłam) Quote
Recommended Posts