kordonia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jak sie cierpi, kiedy sie traci łapkę? Pies tego nie opowie, cierpi w milczeniu. . Blacky trafiła do schroniska ze zmiażdżoną łapką, której nie udało sie uratowac. Teraz sunia musi żyć bez niej.Wesoła, sprawna, biegająca, aportująca. Blacky to drobniutka malutka roczna suńka, bardzo łagodna i kochająca. Dorosłe psy ją gryzą, na razie tłoczy sie w kojcu z 20 szczeniakami, ale nie wiadmo, co bedzie dalej FIlLM z sunią: http://www.tv.elblag.pl/play/525/ Jest zaczipowana, zaszczepiona, odrobaczona, bedzie mozna ją wysterylziowac za darmo na koszt schroniska/. Nadaje sie do domu z dziećmi, kotami i psami. , ale też na pojedyńczego pieska- przyjaciela. Bardzo czeka na swój dom. Nie wyobrażam jej sobie trafiajacej z poworotem do kojca z dorosłymi sukami. Nie wiem, co wtedy będzie. To wielki zaszczyt było by mieć takiego psa u siebie, tak skrzywdzonego przez los, i jednoczesnie tak swietnie z tym dającego sobie radę :) Kontakt: 785132983 664064860 Quote
Rybc!a Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dzięki za założenie wątku- dodałam ją na elbląski . :) No to w górę, mała.. Quote
Aga3006 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Nikt do Blacky nie zagląda:placz::placz: Zobaczcie jak ładnie aportuje Quote
Valeur248 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 I dalej Blacky nikt nie odwiedza, a tak uroczo wygląda z tą czerwoną smyczą :) Quote
Aga3006 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jeszcze więcej zdjęć Blacky i małe sprostowanie. Blacky nie nadaje się do domu z innymi psami. Jest strasznie zazdrosna i warczy na inne psy gdy podchodzą, a ona jest w tym momencie głaskana. Quote
Aga3006 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ................................................................ Quote
Canaveral-staff Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 sliczna dzielna dziewczynka ,niech ktos Ja wypatrzy Quote
Igiełka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mała ślicznotka, dzielnie znosi brak łapki. Na samą górę z Księżniczką. Quote
Valeur248 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Blacky jest świetna. Dziś to prawie godzinę leżała przy mnie na plecach, wystawiając brzuch :eviltong: Quote
wszpasia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Super dziewucha - i ta pogoda ducha malująca się na jej pysiu:) CZy ona jest obecnie w schronie wciąż czy może ktoś ja na DT wyrwał..? Quote
EVA2406 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jejku, jaka bidna suńka...........dlaczego u niej tak cichutko :-(. Trzyłapki to super dzielne stworzonka, wiem, bo mam kota na trzech łapkach. wejdzie tam gdzie niejeden pełnosprawny nie da rady :evil_lol:. Quote
Abrakadabra Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='EVA2406']Jejku, jaka bidna suńka...........dlaczego u niej tak cichutko :-(. Trzyłapki to super dzielne stworzonka, wiem, bo mam kota na trzech łapkach. wejdzie tam gdzie niejeden pełnosprawny nie da rady :evil_lol:.[/QUOTE] Evcia - dzieki, ze zajrzalas. Chyba jutro poznam osobiscie malutka czarnulke ... - jesli mi diewczyny z Elblaga pozwola :0 Quote
Vitka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 haha :) No pewnie, że Ci pozwolą.. nie będziesz miała wyjścia, a Blacky osobiście Cię pewnie przywita. Jest biurowym pieskiem i biega luzem po całym terenie schroniska ;) Quote
Abrakadabra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Vitka']haha :) No pewnie, że Ci pozwolą.. nie będziesz miała wyjścia, a Blacky osobiście Cię pewnie przywita. Jest biurowym pieskiem i biega luzem po całym terenie schroniska ;)[/QUOTE] Vitka - malas racje :) To pierwszy czworonozny mieszkaniec schroniska, ktory mnie powital. I towarzyszyl nam niemalze przez caly czas pobytu. Blacky jest naprawde cudowna sunieczka, a brak lapk w niczym jej nie przeszkadza :) Bede jej kibicowac z calego serca. Quote
EVA2406 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Abrakadabra']Vitka - malas racje :) To pierwszy czworonozny mieszkaniec schroniska, ktory mnie powital. I towarzyszyl nam niemalze przez caly czas pobytu. Blacky jest naprawde cudowna sunieczka, a brak lapk w niczym jej nie przeszkadza :) Bede jej kibicowac z calego serca.[/QUOTE] Mam nadzieje, że jakieś foty porobiłaś............. Quote
Recommended Posts