halbina Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 nie wiem, ale nowe dogo pożarło moje płomyczki... buuuuuuuuuuuu 1 Quote
kuba123 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 brak ogników nadrobimy punktami reputacji- cokolwiek by to miało znaczyć na pocieszenie jeden ode mnie - za całokształt Quote
halbina Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 a dziękuję... przedtem miałam punkty karne... i ostrzeżenia... ale też płomyczki hi hi... Quote
kuba123 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 już wiem co to ten zielony kwadracik 1 Quote
Glutofia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Stałam się obiektem drwin ze strony znajomych tudzież fundacji ze sobie z małym gnojem poradzić nie mogę. Proszę niech ktoś weźmie ode mnie Fajdzia na jeden dzień. Dzisiaj była Aneta przez 10 min co Fajdzio dopiero wstał i był zaspany i kategorycznie stwierdziła ze w zyciu do domu zmałymi dziećmi. Toż mówię od samego początku ze potwór i bandyta to tylko się śmieją i nie wierzą. Fajdzio gdy chcę go przytrzymać choćby po to by założyć szeleczki potrafi ugryźć. I to nie w zabawie. Złapany za skórę na karku- gryzie. Tyle ze juz go wywrócę na grzbiet bo wcześniej się nie dał, szarpał się zawzięcie wył i gryźc usiłował. Szkuci, nie da się go pogonić jak zarobi ścierą w łeb to schowa się w kącie ale tylko po to by po chwili z niego wyskoczyc i upierd..w kostkę. Jak długo żyję tak mi sie nie zdażyło zeby pies mnie nie słuchał i nie szanował. Brygida ma go serdecznie dość taryfa ulgowa sie skończyła. Dzisiaj omal mu głowy nie odgryzła sądzicie ze się przejął? Amikat stwierdziła ze jej suka dawno by go zeżarła a Brygida to anioł w psim ciele. Wczesniej się martwiłam ze ktoś w nowym domu będzie na okruszka krzyczał...bosh..ja tu ściera i po łbie bandytę. Nie szanuje moich psów. Brydzi śpi o się rozpędza wykonuje skok i ląduje na jej głowie jak ta go ofuknie to się stawia. Hiena ciągnie za ogon. Nie chcecie małego potworka?? Słodziutki jest Quote
Glutofia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 nie. jeszcze się komuś spodoba " bo taki słodziutki" dom najpierw chcę sprawdzic inaczej murowane mam ze wróci Quote
maciaszek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No to przecież nie musisz go od razu wydawać na akcji, możesz się umówić najpierw na wizytę przedadopcyjną. A nawet zebrać namiary od kilku chętnych i zrobić kilka wizyt. Quote
halbina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 podziękuję... mam swoje szczeniaczkowepotworki... i kocie też... Quote
Glutofia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Maciaszku ale on dopiero został w poniedziałek zaszczepiony a ja na akcji będę tylko w niedzielę Przeklejam z molosów popłakałam się ze śmiechu: Pozwolę sobie zmodyfikować nieco Glucine ogłoszenie reklamowe Najwyraźniej poprzednie miało na celu zatrzymanie tego skarbu u siebie na zawsze [FONT=Verdana]Stałam się obiektem drwin ze strony znajomych tudzież fundacji ze sobie z małym gnojem poradzić nie mogę. [/FONT] [FONT=Verdana]Stałam się obiektem zazdrości i pożądania znajomych tudzież fundacji, że szczeniaczek, którego mam pod swoimi skrzydłami ma tak nietuzinkowy charakter.[/FONT] [FONT=Verdana]W małym ciele duży duch.[/FONT] [FONT=Verdana]Proszę niech ktoś weźmie ode mnie Fajdzia na jeden dzień. [/FONT] [FONT=Verdana]Nie będę samolubna, proszę niech ktoś ma przyjemność obcowania z Fajdziem przez chociaż jeden dzień.[/FONT] [FONT=Verdana]Dzisiaj była Aneta przez 10 min co Fajdzio dopiero wstał i był zaspany i kategorycznie stwierdziła ze w zyciu do domu zmałymi dziećmi.[/FONT] [FONT=Verdana]Dzisiaj była Aneta przez 10 min co Fajdzio dopiero wstał i był zaspany[/FONT][FONT=Verdana]a już jego energia i inteligencja zaskoczyła ją przeogromnie. Kategorycznie stwierdziła ze w zyciu do domu zmałymi dziećmi, ponieważ rodzice zachwyceni jego charakterem i żywotnością przestaną zajmować się pociechami, cały czas radując swe oczy dokonaniami pieska.[/FONT] [FONT=Verdana]Toż mówię od samego początku ze potwór i bandyta to tylko się śmieją i nie wierzą. [/FONT] [FONT=Verdana]Toż mówię od samego początku ze nietuzinkowy pies i szelma to tylko się śmieją i nie wierzą.[/FONT] [FONT=Verdana]Fajdzio gdy chcę go przytrzymać choćby po to by założyć szeleczki potrafi ugryźć[/FONT][FONT=Verdana]. Fajdzio gdy chcę go przytrzymać choćby po to by założyć szeleczki potrafi z dużą energią zwracać na siebie uwagę.[/FONT] [FONT=Verdana]I to nie w zabawie[/FONT][FONT=Verdana]. Potrzebuje wiele zabawy[/FONT][FONT=Verdana].[/FONT] [FONT=Verdana]Złapany za skórę na karku- gryzie. [/FONT][FONT=Verdana]Złapany za skórę na karku- okazuje swoje niezadowolenie z takiego traktowania. [/FONT] [FONT=Verdana]Tyle ze juz go wywrócę na grzbiet bo wcześniej się nie dał, szarpał się zawzięcie wył i gryźc usiłował. [/FONT][FONT=Verdana]Tyle ze juz go wywrócę na grzbiet bo wcześniej się nie dał, szybko poddaje się tresurze. Chociaż jest asertywny.[/FONT] [FONT=Verdana]Szkuci, nie da się go pogonić jak zarobi ścierą w łeb to schowa się w kącie ale tylko po to by po chwili z niego wyskoczyc i upierd..w kostkę. [/FONT] [FONT=Verdana]Psoci jak każde szczenie, chce być blisko człowieka, a brak zainteresowania nim przeżywa bardzo intensywnie. [/FONT] [FONT=Verdana]Jak długo żyję tak mi sie nie zdażyło zeby pies mnie nie słuchał i nie szanował. [/FONT] [FONT=Verdana]Jak długo żyję tak mi sie nie zdażyło zeby pies miał taki niezachwiany charakter i pewność siebie. [/FONT] [FONT=Verdana]Brygida ma go serdecznie dość taryfa ulgowa sie skończyła.[/FONT] [FONT=Verdana]Brygida ma serdecznie dość , że nie jest w centrum uwagi.[/FONT] [FONT=Verdana]Dzisiaj omal mu głowy nie odgryzła sądzicie ze się przejął? [/FONT] [FONT=Verdana]Z dziką nienawiścią kierowana zazdrością dzisiaj omal mu głowy nie odgryzła sądzicie ze się przejął? Nie, on przyjął to z godnością.[/FONT] [FONT=Verdana]Amikat stwierdziła ze jej suka dawno by go zeżarła a Brygida to anioł w psim ciele.[/FONT] [FONT=Verdana]Amikat stwierdziła ze jej suka dawno by go zeżarła z zazdrości a Brygida jest na dobrej drodze.[/FONT] [FONT=Verdana]Wczesniej się martwiłam ze ktoś w nowym domu będzie na okruszka krzyczał...bosh..ja tu ściera i po łbie bandytę.[/FONT] [FONT=Verdana]Wczesniej się martwiłam ze ktoś w nowym domu będzie na okruszka krzyczał...bosh..ja tu łzy ścieram i po łbie bandytę.będę walić, jeżeli na niego ktoś w nowym domu głos podniesie.[/FONT] [FONT=Verdana]Nie szanuje moich psów. [/FONT][FONT=Verdana]Nie ma kompleksów w stosunku do moich psów.[/FONT] [FONT=Verdana]Brydzi śpi o się rozpędza wykonuje skok i ląduje na jej głowie jak ta go ofuknie to się stawia. [/FONT] [FONT=Verdana]Brydzia śpi, udając, że go nie widzi i zainteresowania jego osobą. Jak ta go ofuknie to potrafi jasno wyznaczyć granice, czego sobie nie życzy. [/FONT] [FONT=Verdana]Hiena ciągnie za ogon. [/FONT][FONT=Verdana]Hien ciągnie go za ogon.[/FONT] [FONT=Verdana]Nie chcecie małego potworka?? [/FONT][FONT=Verdana]Nie chcecie małego aniołka??[/FONT] [FONT=Verdana]Słodziutki jest. [/FONT][FONT=Verdana]Słodziutki jest[/FONT] Quote
gość123456 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Glutofio, tak mi się chciało płakać, że aż się uśmiałam ;) Quote
Glutofia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Glutofia'] zapomniałam o fotce oczywiście Quote
Emiś Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Odnowiłam allegro, może tym razem ktoś się odezwie... a w ogóle były jakieś telefony, czy cisza zupełna? OT Czy ktoś kojarzy to cudo? Albo może chce do domku ?:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/174504-Znaleziony-na-Stawikach-w-S-cu-mA-odziutki-mix-ON Quote
Glutofia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Były tylko telefony mamusiek które na wstępie informowały mnie ze chcą "dla dziecka" więc kończyłam rozmowę. Jedna nawet sensowna pani się odezwała ale jakoś wymiękła perspektywą wizyty przedadopcyjnej. Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Glutofia napisał(a):Były tylko telefony mamusiek które na wstępie informowały mnie ze chcą "dla dziecka" więc kończyłam rozmowę. Jedna nawet sensowna pani się odezwała ale jakoś wymiękła perspektywą wizyty przedadopcyjnej. Ekhm..... to nie różowo. Do góry!!! Quote
Glutofia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Zabieram się do ogłoszeń, póki co wrzucą fotki z muchowcowego spaceru. Fajdzio tam dokazuje zaczepia wszystkie psy ogólnie czuje się jak w niebie Quote
BoUnTy Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Trzebaby mu zrobić allegro, bez tgo kiepsko idzie - ja mu nie tak dawno robilam ogłoszenia i sama widzisz... Czy ktoś moze mu zrobić allegro ?Jesli do wieczora nikt sie nie zgłosi, to ja mu wystawie, ale podstawowe za 1,60 zł. Mialam nadzieję, że wejde na watek i przeczytam 'w nowym domku' a to nic... Gluciu czy moglabyś dac jakis mniej skąpy opis Fajdo? Ja zrobie konkretny tekst, żeby po prostu te allegro przyciągao... Quote
Glutofia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.gumtree.pl www.pineska.pl www.morusek.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.e-anonse.org www.topogloszenia.pl www.aleogloszenia.pl Quote
Glutofia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ja daję do ogłoszeń taki nie moze być zbyt długi: Fajdo jest maluszkiem znalezionym w zimny dzień, siedział pod samochodem grzejąc się od silnika. W tej chwili ma 10 tygodni jest zaszczepiony, odrobaczony żywotny maluszek z ogromnym temperamentem. Niczego się nie boi świet to dla niego zabawa. Będzie raczej średniej wielkości psem, szczeniaczek ma silny chrkter, jest to pies odpowiedni dla typowego "zwierzoluba" takiego który ma doświadczenie. Ze względu na ogromną żywotnośc nie polecam do domu z malutkimi dziećmi, psem trzeba się zająć a taki mluszek to jakby kolejne dziecko w rodzinie. Tylko w odpowiedzialne ręce. Jeśli ktoś chciałby mieć inteligentnego, sprytnego, oddanego przyjaciela na wiele lat proszę o kontakt 722 394 983 Quote
BoUnTy Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gluciu masz racje, ale musi się prezentować - ja dawałąm ten ze strony fundacji, wiec inny, także widze różnice ;> To moze jeszcze zaraz zrobie allegro... Quote
BoUnTy Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Prosze, allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837982024 Może być? Quote
Glutofia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Cudne!!!!!Bardzo dziękuje! Agnieszko..a dałoby się zrobic Dzekowi? U dziewczyny siedzi 6 psów a Dzek ma ADHD....tak tylko nieśmiało proszę Quote
Recommended Posts