Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Glutofia napisał(a):
Było przyliźć jak miałaś blisko!!! Ja też d..a ze nie zaproponowałam.

dziś 4.30 rano..słychac jakieś jednostajne wrrrrrrr wrrrrrrrr wrrrrrrr i rumor.
Po chwili wyłania się galopujący Fajdo z wtyczką w zębach ciągnąc za sobą uciesznie żelazko. Prasował podłogi..czyż nie jest słodki? Jutro juz wezmę się za ogłoszenia czas mu juz iśc do nowego domu. Mnie już wszystkie skarpetki podziurawił niech inni się cieszą

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Podnoszę!

Posted

Emiś jak klikniesz w mój banerek SOS w dziale "adopcje" jest w zasadzie gotowy tekst i są zdjęcia. chyba ze chcesz by przesłac na maila?
Numer telefonu taki jak w ogłoszeniu na stronie
ślicznie dziękuję

Posted

[quote name='Emiś']Oki, to jutro ruszam.

Jakieś strony są już obstawione? Żebym nie dublowała niepotrzebnie.

Kuźwa co Ci administratorzy majstrują na forum :/ Cały wczorajszy dzień zamiast robić ogłoszenia Fajdo, szukałam transportu pod Wa-we dla swojej podopiecznej i co? I kuźwa przez pieprzone prace admiistratorów suczka nie jedzie :/ Szlag by to trafił :/

Ja zrobie mu ogłoszenia na tych poratalch [wszytskie z rejstracją] - ale mogę się podzielić, jeśli Emiś chcesz :evil_lol::

1. www.eoferty.com.pl
2. www.adopcje.org
3. www.kokosy.pl
4. www.kupiepsa.pl
5. www.mojpupil.pl
6. www.ogloszenia.adverts.pl
7. www.ofertka.pl
8. www.allezoo.pl
9. www.przygarnijzwierzaka.pl
10. www.spacerek.net
11. www.przygarnij.pl
12. www.bono-polska.pl
13. www.pajeczyna.pl
14. www.pineska.pl
15. www.animalia.pl
16. WWW.OJEJ.PL
17. www.gielda.bai.pl
18. www.gumtree.pl
19. www.nasipupile.pl
13. www.zwierzeta.5aleja.pl
14. www.cafeanimal.pl

Dzisiaj postaram się to w pracy zrobić o ile skończe swoje rzeczy i będe mogla dostac się na strony [bezprzewodowy net i chodzi jak mu się podoba] - po pracy niestety nie dam rady...
Ale jak zadeklarowałam to zrobie. Dziwi mnie, że taki szczyl i tak długo domku szuka - zwykle jest masa telefonów ;|

Posted

Albo, że takich zmian nie robią od razu, przecież można takie sprawy przygotować i wdrożyć w ciągu godziny - kilku godzin i to bez sporych błędów. Poza tym można było uprzedzić, powymieniałoby się z kontaktami z osobami z wątków w najpilniejszych sprawach...
Mniejsza z tym, co tam u Fajdzia?

Posted

Fajdzio rozrabia nieustająco i ma przeogromny apetyt. U mnie w domu ma istny plac zabaw: piaskownicę w doniczkach, huśtawkę na moich nogawkach, podgryzanie łap moich psów itd itd.
Zostaje sam w domu, śpi sobie słodziutko nic nie niszczy nie piszczy za nami za to ma mnóstwo energii jak juz wrócimy -bo wypoczęty i natychmiast domaga się karmienia.Fajdzio jest bardzo mądrym psem juz rozumie ze czegoś nie wolno, co prawda pamięta o tym przez najbliższe 10 sekund ale liczy się fakt ze rozumie w ogóle.
Śpi mojej Brygidzie na głowie. Załatwia się tylko przy drzwiach balkonowych lub wyjściowych wyrażnie sygnalizuje ze mu się chce ale nie ma jeszcze szczepień więc nie ryzykujemy wyjścia. Ponadto Fajdzio urósł niesamowicie i przytył, najbardziej lubi mięsko pochłania niezwykle łapczywie.
Przytulić sie do niego jednak nie można. Grozi to utratą nosa tudziez ucha.
Goście u mnie w domu siedzą nakrzesłach w siadzie tureckim.
Dotąd azylem przeciwfajdziowym było łózko na któe nie mógł sie wgramolić. W niedzielę rano budzę się patrę...koło mnie śpi w najlesze mały szkutek i udaje ze go tam nie ma, włazi w nocy jak śpimy my nie czujemy bo do doga jesteśmy przyzwyczajeni.
Fajdzio jest rozkosznym mądrym śmisznym ale i upierdliwym psem

Posted

każdy ma takie znaczki: żółty i czerwony... ten żółty to reputacja, czerwony służy raportowaniu, żółty to pochwała osoby, czerwony... donosik na danego forumowicza...