Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie będę egoistką, podzielę się Janeczko z Tobą tą magią. Bierz malucha niech ci szczęście przyniesie! :evil_lol:

Maciaszku ja w ogóle mam kochane psa. Przekonuję się o tym jak jakiś tymczas pod mój dach trafia heee jeszcze jedna fotka

Posted

Fajdo zadzior, Inka by mu na to nie pozwoliła... Brydzia święta jest...
Gluciu, podrzuć wątek czarnej dożycy, która trafi do mojej znajomej... i wrzuć mi na gg link do Radarkowych fot, proszę...

Posted

Fajdo zostaje sam w domu, nie piszczy a właściwie nie wokalizuje już, i niczego nie niszczy! ale o michę co chwile prosi studnia bez dna. Jak za bardzo rozrabia Hien go ustawia, użre go i mały idzie obrażony spać. Moje psy wiedzą ze szczochowi nie wolno wchodzić na łózko same go stamtąd gonią. Przy misce jak jest za bardzo wyrywny to Brydzia mruczy ale ona ma iście anielską cierpliwośc ta mała zaraza uwiesi się na jej łapie a ona jeszcze uważa zeby go nie zdeptac!!
Mały potwór!

Posted

Brydzia w butach do nieba pójdzie... Takie małe weszki, potworki są najgorsze!Wejdzie takie CUŚ do domu i sie panoszy i stare psy po katach ustawia - młodość przyszła.

Dziad! jak mój Stefan......

Posted

Było przyliźć jak miałaś blisko!!! Ja też d..a ze nie zaproponowałam.

dziś 4.30 rano..słychac jakieś jednostajne wrrrrrrr wrrrrrrrr wrrrrrrr i rumor.
Po chwili wyłania się galopujący Fajdo z wtyczką w zębach ciągnąc za sobą uciesznie żelazko. Prasował podłogi..czyż nie jest słodki? Jutro juz wezmę się za ogłoszenia czas mu juz iśc do nowego domu. Mnie już wszystkie skarpetki podziurawił niech inni się cieszą