Glutofia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Dzwoniła własnie pani z Dąbrowy górniczej zaintresowana Fajdziem ...zobaczymy Quote
Glutofia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Pani miała jeszcze uzgodnić z mężem i się odezwać ale się nie odezwała.. Quote
Elisa Day Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No właśnie, szkoda:( Ale psiak rewelka, przecztałam cały wątek nieźle się bawiąc przy tym. Słodziak jak nic:) Quote
Glutofia Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Błagam niech ktoś uwolni mnie od tego potwora!!! Uroił sobie ze jest ogrodnikiem i z wielkim upodobaniem wykopuje ziemię z wielkiej donicy. Zmiatam ja kilkanaście razy dziennie. Gdy juz zapomni o donicy idzie do śpiącej Brygidy i ciągnie ją za łapę ewentualnie Hiena za ogon co juz stało sie domową tradycją. Mały gówniarz wszędzie wlezie wszystko go interesuje, ostatnio znów zamknęłam go w ...lodówce, bo ile razy zamknęłam w łazience to już nie pamiętam. Zabraliśmy gada ma muchowiec celem umordowania. Koleżanki owczarek szturchał go nosem a że czynił to dośc natrętnie Fajdzio w odwecie wyrwał mu kłąb futra. Biegał z tym futrem i pluł nim.Oczywiście nikogo sie nie bał a jak go ktos nadepnął to pogonił. (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) znowu mi przesadził kwiatka.. Potrafi o poranku znienacka ukąsić szpilkami w stopę. Grzybicy stóp z pewnością mieć nie będziemy gdyż zażywamy codzień kąpieli moczowych wdeptując co chwilę. Wpadliśmy na pomysł by dodawać do moczu kontrastu (zeby widzieć gdzie nalał). Kontrastu czyli karmię gnoja gotowanymi buraczkami wtedy mogę ominąć i wytrzeć jak juz uda mi się go złapać i zabrać ścierkę którą właśnie mi ukradł. Z upodobaniem kradnie pilota i juz się wycwanił włazi pod łóżko w najodleglejszy kąt bo tam mogę jedynie kijem od szczotki sięgnąć ale pilota nie zabiorę. Mamy z mężem taką umowę- kto po frajersku da sobie pilota zabrać ten odsuwa łóżko. Poza tym żre i żre i nigdy dosyć nie ma.Zjedzenie michy zajmuje mu 5 sekund. Na spacerki owszem wychodzimy bynajmniej nie po to by zrobić siku a gonić gołąbki. Gada sam do siebie jak nienormalny. Ogląda telewizję a ja jestem zmuszona oglądac to co on chce poniewaz tylko wtedy mam spokój. Zazwyczaj leci animal planet.Krzywi główkę i się gapi czasem szczeka jak go coś oburzy. Myślę ze ta telewizja demoralizuje go powoli... Zabronić mu oglądac? Jakims cudem boskim przycięłam pazurki nie wiecie czy da się stępić ząbki? Niestety ma przykry zwyczaj używania ich. Przemieszcza sie z prędkością światła. Wszyscy gada kochają i mówią ze słodki. Teraz siedzą z Brygidą na wyrze i oboje oglądają telewizję Nie chce nikt Fajdzia?? BŁAGAM BO JESZCZE Z NIM ZOSTANĘ!! Quote
maciaszek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Glucia, nie chcę być wredna, ale może niech on u Ciebie zostanie, bo wtedy będziemy mogli czytać Twoje opisy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
mgie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Przepraszam,że nie na temat. Szukamy osoby do wizyty z Wodzisławia Śląskiego dla 10 letniej suni z Boguszyc. Quote
yennefer070 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Fajdo to jak widać bardzo charrrrrakterny psiak:evil_lol::lol: Quote
Monika z Katowic Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A teksty o szczeniaczku Fajdo rewelacyjne:) Uśmiałam się zdrowo. Quote
halbina Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Monika z Katowic']A teksty o szczeniaczku Fajdo rewelacyjne:) Uśmiałam się zdrowo. halbince padł komputer i pewnie jej nie będzie jakiś czas Quote
Monika z Katowic Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [INDENT][B][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#0070c0]" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś”- powiedział Lis do Małego Księcia... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=3][FONT=Calibri][COLOR=#0070c0][IMG]http://www.odaha.com/drupal/sites/default/files/images/maly-princ/retrato.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] C[COLOR=navy][B]o tam u kochanego Fajdo??? Ciekawa jestem, co psiak porabia? :evil_lol:[/B][/COLOR] [/INDENT] Quote
Glutofia Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 A co on moze porabiac?? Rozrabia jak zawsze. Miałam dwa dni spokoju bo podlazł Brygidzie pod łapy i go zdeptała. Bolała Fajdzia łapka i był smutny. Szybko jednak się zregenerował jak juz zaczął ziemię z donicy wysypywać to się zaorientowałam ze mu lepiej. Tak na serio to Fajdzio bardzo urósł i robi sie coraz fajniejszy.Rozumny jest niesamowicie taki mały mądrala. Szczeka na urządzenia AGD tylko odkurzacz jest fajny tak fajnie wciąga ogon....świetna zabawa. Zawsze pomaga przy sprzątaniu albo goni odkurzacz albo jeździ na mopie. Czekamy na wymarzony domek bo coraz trudniej bedzie mi się z nim rozstać. Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 well... albo jak ja... stado całe tymczasowiczów... Quote
JOMA Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Czy Fajdo pojawi się na akcji w Silesii ? Quote
Glutofia Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Może wezmę go w sobotę zeby pokazac jak się trafi chętny dom to wezmę namiar. Napewno nie wyadoptuję go ta "na gorąco". W niedzielę chciałabym coś zrobić pozbierać do puszki bo przy Fajdku to będę uwiązana jak przy małym dziecku więc zostawię go w domu Quote
__Lara Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Glutofia']Może wezmę go w sobotę zeby pokazac jak się trafi chętny dom to wezmę namiar. Napewno nie wyadoptuję go ta "na gorąco". W niedzielę chciałabym coś zrobić pozbierać do puszki bo przy Fajdku to będę uwiązana jak przy małym dziecku więc zostawię go w domu[/QUOTE] Glutofia, i bardzo dobrze!! Ja ze swoją Blacky też chce tak zrobić!! Quote
Monika z Katowic Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Będziecie w sobotę w Silesii w Katowicach? :multi: A o której godzinie i gdzie FAJDO będzie?:evil_lol: Quote
Glutofia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 będziemy gdzieś od godz 12 Fajdzio będzie na akcji adopcyjnej koło sklepu zoo natura Quote
Glutofia Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 jak tyłki na spacerze zmarzną przed piecem tłoczno się robi Quote
halbina Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 fajnie wyglądają razem... jak pełne stadko... mamusia, tatuś i szczylek... ich... :P Quote
Monika z Katowic Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Glutofia! Nie oddawaj FAJDO!!!! On u Ciebie jest u siebie!!!! Quote
Recommended Posts