Livka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Pati, Dora macie jakieś wieści o Aresiku - jak on się czuje ? Quote
Nikus Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Wieści od Pati: Aresik ma się dobrze:multi: i może będzie mógł zostać na jeszcze trochę pod opieką najlepszego weta:lol: Quote
Dora Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Sory ze nie pisalam ale nie bylo mnie a i Pati byla troche pozniej niz o 16 u weta. Tak jak pisal Nikus, Aresik ma sie super dobrze, przytyl nam chlopak okolo 2 kg :) wiec juz teraz moze byc tylko lepiej :) Quote
obraczus87 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Aresik zdrowieje nam Chłopak :) super! Quote
jolek68 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 jaki śliczny banerek :) kurcze, no nie mam co wychlastać...może Toffika ciachnę bo cicho u niego na wątku... Quote
Livka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witaj Aresku jak się czujesz dzisiaj psinko ? :):):) Mam nadzieję , że już lepiej ;) Quote
Dora Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Aresik dzisiaj rano zrobil pobudke Pati, moze nie on dokladnie a wet. Pati sobie spi a tu telefon od weta, ktory mowi "pies uciekl" a Pati - ktory pies ? i po chwilie lampka jej sie zapalila ze tylko jeden mogl uciec- Ares !!!!!!!!! dokladnie nie wiem jak to sie stalo, ale Pati zrobila sobie poranny jogging za Aresikiem ktoremu jak widac wrocily sily juz na dobre :diabloti: Wszystko sie dobrze skonczylo i Aresik wrocil do weta, ale z tego wynika ze chlopak domaga sie juz spacerkow:evil_lol: Quote
jolek68 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 żywa bestyja :evil_lol: to dobrze, lżej na sercu jak piszesz że wraca do zdrowia ;) Quote
Livka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dora napisał(a):Aresik dzisiaj rano zrobil pobudke Pati, moze nie on dokladnie a wet. Pati sobie spi a tu telefon od weta, ktory mowi "pies uciekl" a Pati - ktory pies ? i po chwilie lampka jej sie zapalila ze tylko jeden mogl uciec- Ares !!!!!!!!! dokladnie nie wiem jak to sie stalo, ale Pati zrobila sobie poranny jogging za Aresikiem ktoremu jak widac wrocily sily juz na dobre :diabloti: Wszystko sie dobrze skonczylo i Aresik wrocil do weta, ale z tego wynika ze chlopak domaga sie juz spacerkow:evil_lol: Ha ha ale dobre wieści no może tylko pomijając poranną pobudkę w niedzielę ;) Quote
L/Olka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 super wieści :) chociaż jak zaczęłam czytać, że zginął, to nieźle się przestarszyłam. Po tych ostatnich historiach... Quote
ULKA12 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Nie wiem czy to dobra informacja czy zła. Hektor, ten rudy haski został adoptowany. Nie wiem komu, podobno przyjechali jacyś ludzie z Warszawy i go zabrali. Mam nadzieję, że tym razem dobrze trafi. Ciotki warszawianki rozglądajcie się może go gdzieś wypatrzycie. Quote
pati123487 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Witam . Ostatnio nie moge byc z wami na dogo ale tylko do 3 :D Co do porannej pobudki to przudalo mi sie troche ruchu:D naszczescie udalo mi sie go zlapac :) Hetkor?? ja go znam jako hermes- pojecha do domku w warszawie, jedyne co moglam zrobic to zadzwonic do pana i porozmawiac , co jak o kastracjii pan wydaje sie bardzo rozsadny ale mam nadzieje ze ktoras z Warszawianek odwiedzi pana???hmm... pan sie zgadza na wizyte poadopcyjna:):):) Troszke sie ogarne i jade do aresika wezme go na spacerek :D pozdrawiam serdecznie wrazie pytan do mnie dostepne mam tylko gg 6996452.pozdrawiam Quote
Livka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Prosimy o wsparcie finansowe dla Aresa , kto pomoże ??? Każda złotówka się liczy, dajmy szansę pokrzywdzonemu Aresowi. Quote
obraczus87 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Tak - wsparcie finansowe pilnie potrzebne!!!!!! Quote
Nikus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cześć Aresku....co tam u Ciebie uciekinierze?:):):) Quote
Recommended Posts