Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku, żeby się udało. To piękny pies. Z tego co wiem jego pani była lekarką, trzymała go w blokach był jej pupilkiem, niestety zmarła. Psa przygarnął sąsiad, niestety jest to starszy człowiek i nie dał sobie rady z psem więc przyprowadził go do schroniska. Nie wiem na ile prawdy jest w tej historii, ale taką wersję usłyszałam od pracownika schroniska. Faktem jest jednak, że do nas do schronu bardzo często trafiają psy po zmarłych osobach i to co się z nimi wtedy dzieje jest straszne. Zastanawie mnie wtedy zawsze czy majątkiem po zmarłym też nie miał się kto zaopiekować:angryy::angryy::angryy:

Posted

Kłapouchy bardzo długo się błąkał, widywałam go często na mieście, aż wreszcie zobaczyłam go w schronisku. Jak Patrycja zapytała mnie czy widziałam takiego psa, taki kłapouchy to od razu skojarzyłam o kim mówi:evil_lol: Pewnie był kupiony jako haski ale pewnie coś panu "hodofcy" nie wyszło a panu "właścielowi" taki piesek sięnie podobał więc go po prostu wywalił

Posted

Stosunkowo malo wychudzony jak na dlugo blakajacego sie, ale moze chlopak dobrze sobie radzil w terenie:razz:

Ula moze wiesz o nim cos wiecej mnie w schronie nic nie powiedzieli nana pytanie ile ma lat odpowiedziano mi mlody jest, ale co to oznacza?? ja go oceniam na max 2 lata:)a jest slodziak przeokropny.

Czy stojace uszy sa tak wazne?? ja sadze ze nie ale najwidoczniej ktos mial inne zdanie:placz:

Posted

On się błąkał u mnie w miejscowości, głównie po rynku a tam jest 6 mięsnych:evil_lol: Pojawił się jakiś miesiąc temu, na początku myślałam, że to jakiś romantyk za suczką poleciał, ale nie, został.

Posted

sliczna i zdecydowanie malamucia
dobra dziewczyny jak bedziecie mialy mozliwosc to obserwujcie mi tego Czarnego niebieskookiego boya , zobaczymy gdzie trafi na DT - niewykluczone ze do mnie.

Posted

pati123487 napisał(a):
W schronisku zdarzyl sie "wypadek". W kotrym ucierpial Ares czarny , w nocy psy z boksu obok odgryzly mu ogon przy samym zadzie.

jeste zdruzgotana :(:(:( ...Dora rano do mnie dzwonila i mowila....

Posted

Jutro jestem z Pati umówiona w schronisku. Pracownicy już wiedzą, że zabieramy dwa psy. Co do malamuta wiem, że jest na ogólnych boksach ale podobno siedzi sam. Nawet nie chcę myśleć co ten pies przeżył :-((