madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Gabryjella']Ciekawe czy podzieli się z biednymi (mną:evil_lol: ) jak sie wymienisz nogami :eviltong: [quote name='panienkabubu']oj chyba dawno nie bylam na spacerze :crazyeye: :crazyeye: a nie byłas, w łeb za to dostaniesz :eviltong: teraz troche fot z przed chwilki :p moja szczesliwa mordka :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 i moj mleczarz mały :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] moja ślicznotka :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńko Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']Dama z kfiatkiem :lol: raczej wiesniara z mleczem, wiem PIKA ze chciałas to jakos ubarwic, dziekuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']moja ślicznotka :loveu: :loveu: a nie bo mojjaaaaaa:cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:cudeńko hahaha juz przestancie bo sie temu brudasowi we łbie poprzewraca :cool3: a teraz pozwólcie, musze sie zrelaksowac po tym tygodniu i ide z piotrusiem oglądac filmy i kabarety, troche tego mamy :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a nie bo mojjaaaaaa:cool3: podzieliłabys się paskudo :diabloti: a nie wszytsko dla siebie :evil_lol: :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ojoj :loveu: wyszla tu dokladnie tak samo jak Ten :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']podzieliłabys się paskudo :diabloti: a nie wszytsko dla siebie :evil_lol: :eviltong: hahaha dobra podziele sie :cool3: [quote name='Teklunia']ojoj :loveu: wyszla tu dokladnie tak samo jak Ten :smile: przeciez od kilku postów ci pisze ze psa wam podprowadziłam :eviltong: [quote name='Gabryjella']Że czym:crazyeye: ? hahahah no nogami ^^ Quote
Nugatowa Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] niuch niuch ^^ :eviltong: i na dobranoooc :cool3: z jęzorkiem i beeez :eviltong: O matko :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Jaki Boskie Panny na wydaniu :cool3: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Nugatowa']O matko :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Jaki Boskie Panny na wydaniu :cool3: :evil_lol: kinga wybacz, myślałam ze az tak zle ze mną nie jest, jak widac, przeliczyłam sie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boskie nie boskie na wydaniu prawie ze ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Gabryjella napisał(a):A skąd wiesz czy warto :eviltong: pozyjemy zobaczymy :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): przeciez od kilku postów ci pisze ze psa wam podprowadziłam :eviltong: oddawaj :mad::mad::mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia'] Moj Karol sie zakochał :evil_lol: to sie karol bedzie musiał z gutkiem troche powalczyc, bo gaja juz oddała mu swój wianek :eviltong: [quote name='Teklunia']oddawaj :mad::mad::mad: a nie:eviltong: ale dam ci popatrzeć :eviltong: i szukamy obiadu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Madzia, zamkną Was za urządzanie polowań w miejscach publicznych, a ja Wam nie będę paczek przynosić za kratki :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 jakiś kołtun psuje mi wizję łąki mleczy :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Szukasz obiadku na drzewie? http://img114.imageshack.us/img114/9572/tndscn47321ki.jpg :laugh2_2: W menu jest kotek, wiewiorka, ptaszek, na specjalne zamowienie wszystko moze byc podane w galarecie :grin: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Cola']jakiś kołtun psuje mi wizję łąki mleczy :evil_lol: :evil_lol: ;) ja ci dam kołtuna :mad: :lol: [quote name='anetta'] W menu jest kotek, wiewiorka, ptaszek, na specjalne zamowienie wszystko moze byc podane w galarecie :grin: ptaszek moze byc :grin::grin::grin::grin::grin: czesc goniu:buzi:olcha:buzi: a dzisiaj pare fotków :lol: z serii poranna gimnastyka Quote
Magda Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ale sliczna fotka:loveu::loveu: A te zywe kolorki... Quote
panienkabubu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Magda_Miki napisał(a):A te zywe kolorki... noooo .... fajny ten easy thumbernails czy jak on tam :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: MADZIA GDZIE TE FOTY!? :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 panienkabubu napisał(a):noooo .... fajny ten easy thumbernails czy jak on tam :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ej ej ej kolezanko, to akurat nie przerobione, takie zdjecia robi moj aparat, moze nie najlepszy, ale kolory to on ma czasami :cool3: juz ci zdjecia wklejam, nie pyskuj :eviltong: Quote
Recommended Posts