madzia20sosnowiec Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 dagula, ala, eva, cola, malawaszka, kasia, wiedziałam ze moge na was liczyc :eviltong: wasze zdrówko :drinking: :drinking: jako ze ostatnio was zaniedbywałam ( i przynajmniej do niedzieli bedzie taki stan bo pracuje :placz: ) to zasypię was zdjeciami :p Quote
Alka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Jaka Gajeczna dostojna :loveu::loveu::loveu: pieknie wygląda :loveu: pozdrowionka dla Was! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Cześć Madziu, na mnie zawsze możesz liczyc :p w wakacje wybierzemy sie gdzies we dwie na jakas impreze co nie, mialas mi Sosnowiec pokazac :razz: :razz: :evil_lol: Gajuszka sliczniuchna :loveu: musimy sie do parczku zgadac kiedys albo rano albo późniejszym po poludniem :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Alka'] Jaka Gajeczna dostojna :loveu::loveu::loveu: pieknie wygląda :loveu: pozdrowionka dla Was! czesc ala :buzi: jak miło cie znow u nas widziec :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar']w wakacje wybierzemy sie gdzies we dwie na jakas impreze co nie, mialas mi Sosnowiec pokazac :razz: :razz: :evil_lol: masz jak w banku :eviltong: tylko piotrkowi nic nie mow :p [quote name='Daga_i_Oskar']musimy sie do parczku zgadac kiedys albo rano albo późniejszym po poludniem :lol: dobra dobra tylko po 22 maja, juz bede po wszystkich maturkach :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] masz jak w banku :eviltong: tylko piotrkowi nic nie mow :p dobra dobra tylko po 22 maja, juz bede po wszystkich maturkach :cool3: tylko ktoremu mam nic nie mówic :eviltong: no jabede 25go po wszytskim :multi: Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 zesz w morde! przegapilam impreze :placz: to lykne sobie tutaj tak po cichutku teraz, ok? ;) :chlup: Quote
Vectra Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Teklunia napisał(a):zesz w morde! przegapilam impreze :placz: to lykne sobie tutaj tak po cichutku teraz, ok? ;) :chlup: to ja wypije razem z Tobą ten zaaległy toast :evil_lol: :evil_lol: za 4000 post :drinka: :beerchug: :popcorn: a wogóle to witam po mojej długiej nieobecnośi Gajek jak zawsze przepiękny :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Gajuszka sliczniuchna :loveu: musimy sie do parczku zgadac kiedys albo rano albo późniejszym po poludniem :lol: a czy Bernardyn mile widziany? :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='panienkabubu']a czy Bernardyn mile widziany? :cool3: :cool3: no pewnie, o ile nie bedzie kciał zjęśc mojej małej bestyjki, bo pokazemy ząbki :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no pewnie, o ile nie bedzie kciał zjęśc mojej małej bestyjki, bo pokazemy ząbki :evil_lol: :evil_lol: Słuchaj, Daga, ja Ci mogę już dzisiaj opisać jak to wszystko będzie wyglądać :) Otóż Ben podbiegnie do Oskara, nie wiem czy można to nazwać rzuceniem się, bo możesz źle odebrać :diabloti: , żeby go zobaczyć z bardzo bliskiego bliska :diabloti: i wąchnąć i liznąć i pozostawić na nim troszkę swojej śliny :diabloti: Zacznie zaczepiać do zabawy szczekając i podbiegając na Oskara, bez cienia agresji, ten pies nigdy w życiu nie był agresywny do innych psów, nawet gdy te rzucały się na niego z zębskami :) Ja wiem, że zaraz zaargumentujecie, że zawsze może być ten pierwszy raz, ale wierzcie mi, mimo wielkości mojego psa, tak naprawdę jest on wielkim cykorem :evil_lol: :evil_lol: Dlatego, Daga, nie będzie żadnego pokazywania ząbków ze strony Bena :) Tylko tak jak mówię, pierwszy moment będzie taki, że podbiegnie do Oskara, co może go wystraszyc (i wcale bym sie mu nie dziwila:D), a potem to już będzie OK, Oskar będzie mógł nawet na nim jeździć, bo Ben nie będzie zwracał na to zbytnio uwagi, mało towarzyski mój pies, co może potwierdzić Madzia z Gajką :) Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 panienkabubu napisał(a): Otóż Ben podbiegnie do Oskara, nie wiem czy można to nazwać rzuceniem się, bo możesz źle odebrać :diabloti: , żeby go zobaczyć z bardzo bliskiego bliska :diabloti: i wąchnąć i liznąć i pozostawić na nim troszkę swojej śliny :diabloti: Zacznie zaczepiać do zabawy szczekając i podbiegając na Oskara(...) Ten robi dokladnie tak samo, ale male pieski z reguly zaczynaja piszczec i uciekac i wcale sie z nim nie chca bawic :placz: nie lubia mojego misia przerosnietego:placz: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='panienkabubu']Słuchaj, Daga, ja Ci mogę już dzisiaj opisać jak to wszystko będzie wyglądać :) Otóż Ben podbiegnie do Oskara, nie wiem czy można to nazwać rzuceniem się, bo możesz źle odebrać :diabloti: , żeby go zobaczyć z bardzo bliskiego bliska :diabloti: i wąchnąć i liznąć i pozostawić na nim troszkę swojej śliny :diabloti: Zacznie zaczepiać do zabawy szczekając i podbiegając na Oskara, bez cienia agresji, ten pies nigdy w życiu nie był agresywny do innych psów, nawet gdy te rzucały się na niego z zębskami :) Ja wiem, że zaraz zaargumentujecie, że zawsze może być ten pierwszy raz, ale wierzcie mi, mimo wielkości mojego psa, tak naprawdę jest on wielkim cykorem :evil_lol: :evil_lol: Dlatego, Daga, nie będzie żadnego pokazywania ząbków ze strony Bena :) Tylko tak jak mówię, pierwszy moment będzie taki, że podbiegnie do Oskara, co może go wystraszyc (i wcale bym sie mu nie dziwila:D), a potem to już będzie OK, Oskar będzie mógł nawet na nim jeździć, bo Ben nie będzie zwracał na to zbytnio uwagi, mało towarzyski mój pies, co może potwierdzić Madzia z Gajką :) Kasiu z mojego to dopiero cykor będzie zobaczysz :eviltong: pierwsze co zrobi jak zobaczy Bena to wrzuci wsteczny bieg i cała naprzód :evil_lol: :evil_lol: więc sie nie zdziw jego reakcja hahaha, ale możemy spróbowac, mam nadzieje ze mi zawałem nie skończy, w sumie Gutka od Joli przezył to i Twojego Benka przezyje. W takim razie przed spotkaniem nie bede go kąpała haha zrobie to po spotkaniu, bo pewnie Ben postawi mu wszytskie słoski na jezyka :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 tak, tak, nie ma sensu go kapac przed spotkaniem z Benem :evil_lol: nie wiem tylko jak Gajka zareaguje na to, ze Ben bedzie chcial sie bawic z Oskarem, bo jest troche zazdrosna, jak Ben bawi sie z Masterem od sasiadow Madzi :roll: Quote
panienkabubu Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Ja znowu w imieniu Madzi :cool3: Bo nasza bidulka znowu musi pracowac caly dzien :shake: I pewnie jak wróci do domu to nawet nie bedzie miała siły wejsc na dogo :shake: Eh biedulka Madzia napij sie :drinking: ;) Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Madzia, niech moc bedzie z Toba :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Gabryjella napisał(a):Wykończą nam Madzie w tej jej robocie :shake: :shake: :shake:za to dojdzie do duzego majatku ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 aaa wykonczą wiesniaki jedne normalnie to niemoranalne nieetyczne i nie wiem co jeszcze zeby przez 11 godzin tyrac :placz: nie wiem za jakie grzechy stoje na tych promocjach :eviltong: jako ze mnie długaaasnie nie było i przez kasie informowałam (kasia :buzi:) to dzis nadrobie zdjeciami :eviltong: nasza okolica Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 niuch niuch ^^ :eviltong: i na dobranoooc :cool3: z jęzorkiem i beeez :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a co to za cudo wystaje z tej trawki? :loveu::loveu::loveu: jakis wyjatkowo piekny kudlaty kwiatuszek :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Teklunia']a co to za cudo wystaje z tej trawki? :loveu::loveu::loveu: jakis wyjatkowo piekny kudlaty kwiatuszek :loveu: hahaha psa ci podkradłam do zdjątka :eviltong: i jeszcze krzaki :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :crazyeye: :crazyeye: to u nas tak ladnie ?? :crazyeye: :crazyeye: oj chyba dawno nie bylam na spacerze :crazyeye: :crazyeye: A Gajka to wystaje z tej trawki jakby mleczykiem byla :) takim kwiatuszkiem :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts