Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

dagula, ala, eva, cola, malawaszka, kasia, wiedziałam ze moge na was liczyc :eviltong: wasze zdrówko :drinking: :drinking:

jako ze ostatnio was zaniedbywałam ( i przynajmniej do niedzieli bedzie taki stan bo pracuje :placz: ) to zasypię was zdjeciami :p

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Madziu,

na mnie zawsze możesz liczyc :p
w wakacje wybierzemy sie gdzies we dwie na jakas impreze co nie, mialas mi Sosnowiec pokazac :razz: :razz: :evil_lol:

Gajuszka sliczniuchna :loveu: musimy sie do parczku zgadac kiedys albo rano albo późniejszym po poludniem :lol:

Posted

[quote name='Alka']
Jaka Gajeczna dostojna :loveu::loveu::loveu: pieknie wygląda :loveu:

pozdrowionka dla Was!

czesc ala :buzi: jak miło cie znow u nas widziec :loveu:

[quote name='Daga_i_Oskar']w wakacje wybierzemy sie gdzies we dwie na jakas impreze co nie, mialas mi Sosnowiec pokazac :razz: :razz: :evil_lol:

masz jak w banku :eviltong: tylko piotrkowi nic nie mow :p

[quote name='Daga_i_Oskar']musimy sie do parczku zgadac kiedys albo rano albo późniejszym po poludniem :lol:

dobra dobra tylko po 22 maja, juz bede po wszystkich maturkach :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

masz jak w banku :eviltong: tylko piotrkowi nic nie mow :p

dobra dobra tylko po 22 maja, juz bede po wszystkich maturkach :cool3:

tylko ktoremu mam nic nie mówic :eviltong:

no jabede 25go po wszytskim :multi:

Posted

Teklunia napisał(a):
zesz w morde! przegapilam impreze :placz:

to lykne sobie tutaj tak po cichutku teraz, ok? ;)
:chlup:

to ja wypije razem z Tobą ten zaaległy toast :evil_lol: :evil_lol:
za 4000 post :drinka: :beerchug: :popcorn:

a wogóle to witam po mojej długiej nieobecnośi

Gajek jak zawsze przepiękny :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no pewnie, o ile nie bedzie kciał zjęśc mojej małej bestyjki, bo pokazemy ząbki :evil_lol: :evil_lol:

Słuchaj, Daga, ja Ci mogę już dzisiaj opisać jak to wszystko będzie wyglądać :)
Otóż Ben podbiegnie do Oskara, nie wiem czy można to nazwać rzuceniem się, bo możesz źle odebrać :diabloti: , żeby go zobaczyć z bardzo bliskiego bliska :diabloti: i wąchnąć i liznąć i pozostawić na nim troszkę swojej śliny :diabloti:
Zacznie zaczepiać do zabawy szczekając i podbiegając na Oskara, bez cienia agresji, ten pies nigdy w życiu nie był agresywny do innych psów, nawet gdy te rzucały się na niego z zębskami :) Ja wiem, że zaraz zaargumentujecie, że zawsze może być ten pierwszy raz, ale wierzcie mi, mimo wielkości mojego psa, tak naprawdę jest on wielkim cykorem :evil_lol: :evil_lol:
Dlatego, Daga, nie będzie żadnego pokazywania ząbków ze strony Bena :) Tylko tak jak mówię, pierwszy moment będzie taki, że podbiegnie do Oskara, co może go wystraszyc (i wcale bym sie mu nie dziwila:D), a potem to już będzie OK, Oskar będzie mógł nawet na nim jeździć, bo Ben nie będzie zwracał na to zbytnio uwagi, mało towarzyski mój pies, co może potwierdzić Madzia z Gajką :)

Posted

panienkabubu napisał(a):

Otóż Ben podbiegnie do Oskara, nie wiem czy można to nazwać rzuceniem się, bo możesz źle odebrać :diabloti: , żeby go zobaczyć z bardzo bliskiego bliska :diabloti: i wąchnąć i liznąć i pozostawić na nim troszkę swojej śliny :diabloti:
Zacznie zaczepiać do zabawy szczekając i podbiegając na Oskara(...)

Ten robi dokladnie tak samo, ale male pieski z reguly zaczynaja piszczec i uciekac i wcale sie z nim nie chca bawic :placz: nie lubia mojego misia przerosnietego:placz:
;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Słuchaj, Daga, ja Ci mogę już dzisiaj opisać jak to wszystko będzie wyglądać :)
Zacznie zaczepiać do zabawy szczekając i podbiegając na Oskara, bez cienia agresji, ten pies nigdy w życiu nie był agresywny do innych psów, nawet gdy te rzucały się na niego z zębskami :) Ja wiem, że zaraz zaargumentujecie, że zawsze może być ten pierwszy raz, ale wierzcie mi, mimo wielkości mojego psa, tak naprawdę jest on wielkim cykorem :evil_lol: :evil_lol:
Dlatego, Daga, nie będzie żadnego pokazywania ząbków ze strony Bena :) Tylko tak jak mówię, pierwszy moment będzie taki, że podbiegnie do Oskara, co może go wystraszyc (i wcale bym sie mu nie dziwila:D), a potem to już będzie OK, Oskar będzie mógł nawet na nim jeździć, bo Ben nie będzie zwracał na to zbytnio uwagi, mało towarzyski mój pies, co może potwierdzić Madzia z Gajką :)

Kasiu z mojego to dopiero cykor będzie zobaczysz :eviltong: pierwsze co zrobi jak zobaczy Bena to wrzuci wsteczny bieg i cała naprzód :evil_lol: :evil_lol: więc sie nie zdziw jego reakcja hahaha, ale możemy spróbowac, mam nadzieje ze mi zawałem nie skończy, w sumie Gutka od Joli przezył to i Twojego Benka przezyje. W takim razie przed spotkaniem nie bede go kąpała haha zrobie to po spotkaniu, bo pewnie Ben postawi mu wszytskie słoski na jezyka :evil_lol: :evil_lol:

Posted

tak, tak, nie ma sensu go kapac przed spotkaniem z Benem :evil_lol:
nie wiem tylko jak Gajka zareaguje na to, ze Ben bedzie chcial sie bawic z Oskarem, bo jest troche zazdrosna, jak Ben bawi sie z Masterem od sasiadow Madzi :roll:

Posted

Ja znowu w imieniu Madzi :cool3:
Bo nasza bidulka znowu musi pracowac caly dzien :shake:
I pewnie jak wróci do domu to nawet nie bedzie miała siły wejsc na dogo :shake:
Eh biedulka

Madzia napij sie :drinking: ;)

Posted

aaa wykonczą wiesniaki jedne normalnie to niemoranalne nieetyczne i nie wiem co jeszcze zeby przez 11 godzin tyrac :placz: nie wiem za jakie grzechy stoje na tych promocjach :eviltong:

jako ze mnie długaaasnie nie było i przez kasie informowałam (kasia :buzi:) to dzis nadrobie zdjeciami :eviltong:

nasza okolica

Posted

:crazyeye: :crazyeye:
to u nas tak ladnie ?? :crazyeye: :crazyeye:

oj chyba dawno nie bylam na spacerze :crazyeye: :crazyeye:

A Gajka to wystaje z tej trawki jakby mleczykiem byla :) takim kwiatuszkiem :loveu: :loveu: