g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ojejcia, jaka cudna... I ten mokrutki nosecek :loveu: Gajcia, nie wolno chorować! :calus: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Eh, gdyby Ben tak fajnie wystawał zza trawy jak Gajeczka, to byłoby wypas :d szkoda, że on jak się położy w wyyyyysokiej trawie, to wygląda jakby leżał na takiej prawie scietej ;) ehh, nie ma to jak uroki ogromnego psiórka ;) Madzia, jak walka z kleszczami? ja dzis wyjęłam 2 z Bena ;) bombowo ;) Quote
Nugatowa Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']obiecany gajek gajek siedzący :p Madziu mieszką z Toba CUUUUUUUUUUUUUUUDO:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Nugat az się slini jak widzi taka SEXI "laskę" :loveu: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pmacie bardzo fotogeniczny jęzorek :eviltong: Gaja ma owszem, ale czy Madzia to ja nie wiem... Madzia pokaz nam zdjecie swojego jezorka to ocenimy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 śliczna ta panienka :loveu: i jaka czyściutka....chyba pójdę swoje wykąpać :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']macie bardzo fotogeniczny jęzorek :eviltong: hahaha chcesz troche, chętnie się podzielę :eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Gajcia, nie wolno chorować! :calus: anooo, to ze nie wolno to ona wie, ale zebys gonia widziała jakie jest larmo w domu jak trzeba oczy zakropic :roll: po prostu katastrofa a zakrapiac trzeba 5 razy dziennie po 3 kropelki :-( [quote name='panienkabubu']Madzia, jak walka z kleszczami? ja dzis wyjęłam 2 z Bena ;-) bombowo no obroza powoli zaczyna działać, dzisiaj weta wyciągnęła nam koncówke kleszcza, którego sobie gaja rozdrapała:p [quote name='Nugatowa']Nugat az się slini jak widzi taka SEXI "laskę" :loveu: :iloveyou: my moze jutro kraków zaliczymy:razz: zobaczymy jak jutro gaja z oczami bedzie się miała i moze nugatek poslini sie na zywo wogóle to witamy w naszych skromnych progach :p [quote name='Teklunia']Gaja ma owszem, ale czy Madzia to ja nie wiem... Madzia pokaz nam zdjecie swojego jezorka to ocenimy! :evil_lol: hahaha nie pokaze :eviltong: ale gajki moge wam jeszcze dac :lol: [quote name='malawaszka']piękna pannica piękna :loveu: ty mi tu monika nie czaruj, tylko zabieraj potwrki swoje i do nas do lasu, teren znasz [quote name='Cola']śliczna ta panienka :loveu: i jaka czyściutka....chyba pójdę swoje wykąpać :oops: jak juz tam hurtem pierzesz to i mojego kudłatka wziasc mozesz, bo to sie utytłało juz, musiałabym co tydzien kąpac brudaska :eviltong: i jeszcze gajek :p sie obfociłam ze hooo, a teraz jeszcze mojego TZ-cika namawiam na canonka, wprawdzie jeszcze nie lustrzanka i nic superanckiego bo tylko canon a 420 chyba, ale straaasznie mi sie podobają fotki z canoów jestem chora na te aparaty, jak sobie uskładam na cos lepszego to kupie, narazie wystarczy mi to :lol: a teraz juz nie zanudzam tylko wrzucam moją morde :loveu: mordencjaa :loveu: leżakujemy:eviltong: i marzycielka :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Gajcia zrobiła bum :loveu: [quote name='madzia18sosnowiec'] anooo, to ze nie wolno to ona wie, ale zebys gonia widziała jakie jest larmo w domu jak trzeba oczy zakropic :roll: po prostu katastrofa a zakrapiac trzeba 5 razy dziennie po 3 kropelki :-( Trzymam kciuki za pozytywne efekty. :kciuki: Przyznając szczerze miałam kiedyś okazję zakraplac oczy, ale mojemu kotkowi. W dodatku był to kot prawie nieżywy, bo był pod narkozą. Takiego kota wydała nam pani weterynarz, przez 5 godzin po kastracji był nieprzytomny. :roll: Niby to normalne było, ale żal było na niego patrzyć jak biedal leżał i w ogole się nie ruszał. I cały czas oczy otwarte. Domyślam się jednak jakie masz kłopciki z Gajcią. Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ale romantyczna panieneczka :loveu: gdyby nie to ze to siostra, Ten by chyba z miejsca sie zakochal (mimo ze wykastrowany :evil_lol:) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Trzymam kciuki za pozytywne efekty. :kciuki: Przyznając szczerze miałam kiedyś okazję zakraplac oczy, ale mojemu kotkowi. W dodatku był to kot prawie nieżywy, bo był pod narkozą. Takiego kota wydała nam pani weterynarz, przez 5 godzin po kastracji był nieprzytomny. :roll: Niby to normalne było, ale żal było na niego patrzyć jak biedal leżał i w ogole się nie ruszał. I cały czas oczy otwarte. no ja na całe szczescie nie mam psa pod narkozą, ale zeby tą małpe choc na chwile usidlic to sie trzeba nabiegac ze hooo... [quote name='Teklunia']ale romantyczna panieneczka :loveu: gdyby nie to ze to siostra, Ten by chyba z miejsca sie zakochal (mimo ze wykastrowany :evil_lol:) hahaha gaja i tak go kocha bardzo mooocno, przeciez to brat wkoncu :eviltong: a my teraz lecimy kąpciu i mowimy dobranoc, ja musze siasc jeszcze teraz to ksiazek i z polskiego prace zacząc pisac bo 22 niby daleko, ale chce miec wszystko na czas...:roll: dobranoc moje misie :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no ja na całe szczescie nie mam psa pod narkozą, ale zeby tą małpe choc na chwile usidlic to sie trzeba nabiegacze hooo... Gajeczka łobuzuje :evil_lol: Sama słodycz!! :loveu: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']teraz na lato stare rosliny gniją i obumierają na jakie kurcze lato ? :crazyeye: jeszcze dobrze wiosny nie bylo a cieplo teraz jest zaledwie od kilku dni :roll: [quote name='madzia18sosnowiec'] cudoo :loveu: Trzymamy kciuki za dobry wynik z anglika i za reszte egzamminow :kciuki: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 od kilku dni? :crazyeye: :crazyeye: no PIKA, nie przesadzaj ;) u nas już dłuuuuugo wiosna :) Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Madzia18sosnowiec'] zauwazyliscie reke Madzi, ktora dusi Gajke??? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='PIKA']na jakie kurcze lato ? :crazyeye: jeszcze dobrze wiosny nie bylo a cieplo teraz jest zaledwie od kilku dni :roll: haha u nas kasia juz dawno w strinach biega po osiedlu :lol: :lol: :lol: [quote name='panienkabubu']zauwazyliscie reke Madzi, ktora dusi Gajke??? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaa ty jak zwykle sie dopatrzysz, ja tą małpe tylko głaskałam bo sie usadzic nie mogła :razz: a teraz dobraaaaaaaanooooc :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):haha u nas kasia juz dawno w strinach biega po osiedlu :lol: :lol: :lol: Ha, wydało się! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ha, wydało się! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ććććśśś bo jeszcze sie kasia dowie :cool3: a wogóle... czesc i czołem wszystkim :) ja dzisiaj tak przelotem szybciutko bo jedziemy dzisiaj z TZ-tekiem do krakowa połazic troche, odwiedzic moją cioteczke i jeszcze odwiedzic misiulca (nasza pudelke z guzami, bo teraz mieszka tam :D:D:D ) zosatwiam wam pare zdjec gajutka, niestety gaja zostaje,z kilku powodów, pierwszy to są jej oczy, zeby nie podrazaniac kolejne ze dzis zapowiada sie naprawde ciepło i kudłatek moj tylko by się męczył, poza tym i rodzina ma pieska i jest misia, dlatego dzis gajek jest pod opieką mojej mamy :) na łonie natury :) i moj jęzorek i my do zoooobaczyskaaaa poznym wieczorkiem ;) Quote
Alka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Madziu, wspaniałego wypadu do Krakowa ,cudownej pogody ...:loveu: wypocznij, zrelaksuj się przed czekającymi jeszcze egzaminami :p Quote
Cola Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 bossssss.... jaki śliczny obrazek :loveu: i ile melczyków :loveu: czy mówiłam już, że mam słabość do włochatych psiaków :razz: Quote
Teklunia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] cisz sie Gajciu, ze jestes tak daleko ode mnie, bo inaczej bym Cie wysciskala i wycalowala na smierc! :) Quote
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 http://img225.imageshack.us/img225/2858/tndscn45762mv.jpg achhhhhh :rolleyes: :loveu::loveu: Milego wypoczynku :hand: Quote
Recommended Posts