Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']no prosze, widze ze lody zostaly przelamane i Gajka juz sie Wielkoluda nie boi :lol:

haha no mniej wiecej biedny ben nie nadąża za fruwająca po lesie gajką która goni ptaki i sie bardzo denerwi :eviltong:

[quote name='PiotrekJ']Śliczna Gajka :loveu: ...
[quote name='anetta']Pieeekna :loveu:
[quote name='Agga']Piekne foteczki

zawstydzacie nas :oops: :oops: :oops:
a foteczki robione kasi aparatkiem, jakby tylko taki był dostępny na rynku to sama bym sie w taki wyposażyła, bo naprawde zdjecia robi przesliczne :loveu:

[quote name='dbsst']ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 202 strona i nikt nie pije

[quote name='dbsst']:sweetCyb::knajpa: :knajpa: :knajpa:

[quote name='dbsst']hahaha no pewnie że wypada ;-)

:popcorn: :drink1: :beerchug:

oj dominika, co ja bym bez ciebie zrobiła, libacja tu jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba sie musimy kiedys spiknąć na jakies party jak zawitam do wawy :eviltong: widać jestes zawodnik :cool3: :cool3: :cool3:

[quote name='panienkabubu']ale pijaki z nas :p

a ty to juz wogóle pijaczyna jestes :eviltong: ja dopiero wstałam a ty juz od ranca widze z dominiką walisz :lol: :lol: :lol:

a tak wogóle to CZESC WSZYSTKIM :buzi:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']haha no mniej wiecej biedny ben nie nadąża za fruwająca po lesie gajką która goni ptaki i sie bardzo denerwi :eviltong:

Gajce to sie chyba nie podoba to, że Ben jak ją goni to ma problem z wyhamowaniem i hamuje prosto na niej :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']a foteczki robione kasi aparatkiem, jakby tylko taki był dostępny na rynku to sama bym sie w taki wyposażyła, bo naprawde zdjecia robi przesliczne :loveu:

Madzik, mówiłam Ci już :lol:
mój aparat już wyszedł z produkcji, bo zastąpiły go lepsze, nowe modele, takie jak A510, A75, A95, A610 .... :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']oj dominika, co ja bym bez ciebie zrobiła, libacja tu jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba sie musimy kiedys spiknąć na jakies party jak zawitam do wawy :eviltong: widać jestes zawodnik :cool3: :cool3: :cool3:

o to dominika z warszawy? o... to jak bede u siostry kiedys, to wybieramy sie na podróż po warszawskich klubach :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']a ty to juz wogóle pijaczyna jestes :eviltong: ja dopiero wstałam a ty juz od ranca widze z dominiką walisz :lol: :lol: :lol:

trzeba korzystać z zycia poki można :p haha! tak w ogole, to wierz lub nie, ale .. UCZĘ SIĘ POLSKIEGO :eviltong: :eviltong: jestem na etapie czytania wszelkich opracowań książek z informatora :eviltong: :eviltong: a zaraz zabieram się za repetytorium z polskiego o epokach, srodkach stylistycznych i tych wszystkich pierdołach :eviltong: :eviltong: chociaz nie wiem na co mi to, no ale OK, zeby sie nie nazywalo, ze sie nie uczylam :eviltong: :eviltong:

[quote name='madzia18sosnowiec']a tak wogóle to CZESC WSZYSTKIM :buzi:

no siemasz śpiochu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
i księzniczka :loveu:

Zgadzam się!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Śliczne zdjęcia... :multi:
Ja tak symbolicznie - :drinking: :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']zawstydzacie nas :oops: :oops: :oops:
a foteczki robione kasi aparatkiem, jakby tylko taki był dostępny na rynku to sama bym sie w taki wyposażyła, bo naprawde zdjecia robi przesliczne :loveu:

Jak mówie, że ładne to ładne - nie ma się co wstydzić:lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ja tak symbolicznie - :drinking: :eviltong:

goniu widzę pełna kulturka ;) ;) ;) :buzi:

i troche gajca

pedzący rózowy jęzoras :razz:

tu juz szybciej pędzący dlatego takie rozmazane, ogólnie ciezko ja złapac jak tak sobie smiga miedzy drzewami :evil_lol:

i doopsko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']goniu widzę pełna kulturka ;) ;) ;) :buzi:

Inaczej być nie może. :shiny:

Koopka szczesliwego futerka w słoneczku... :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Inaczej być nie może. :shiny:

zawsze w ciebie kochan wierzyłam :eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']widać ,ze i Gajka cieszkała się z pięknej pogody :razz:

aj cieszy sie cieszy, nawet dzisiaj w deszczu mordą zacieszała, byleby byc w lesie i latac za ptakami ;)

i troche gajca na dobranoc :loveu:

biegiem biegiem bo las nam zamkną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobranooooooc :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

oj dominika, co ja bym bez ciebie zrobiła, libacja tu jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba sie musimy kiedys spiknąć na jakies party jak zawitam do wawy :eviltong: widać jestes zawodnik :cool3: :cool3: :cool3:

oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :errrr: :errrr: :errrr:ide na to ;) :smokin:

z tym że ja się szybko upijam :saint1:

Posted

Dzien dobry! :multi:
[quote name='madzia18sosnowiec']zawsze w ciebie kochan wierzyłam :eviltong: :eviltong: :eviltong:

:laugh2_2:Tak myslalam! Bardzo się ciesze. :Cool!:

Śliczna Gajeczka... I ten dłuuugi języczek... :loveu:

Posted

Wiatm :)
Pędzący różowy jęzoras jest superaśny :) i te włochalki rozwiane przez wiatr :loveu:
Będą jeszcze jakieś nowe foteczki? :razz:

Posted

[quote name='dbsst']oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :errrr: :errrr: :errrr:ide na to ;) :smokin:

a jestes wtedy niebezpieczna? :D hahaha! to ja tez sie moge na to pisac :p

Posted

[quote name='dbsst']oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :errrr: :errrr: :errrr:ide na to ;) :smokin:

jak to pięknie mi zawsze mowi moj TZ "pij pij będziesz łatwiejsza" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Cola']Wiatm :smile:
Pędzący różowy jęzoras jest superaśny :smile: i te włochalki rozwiane przez wiatr :loveu:
Będą jeszcze jakieś nowe foteczki? :razz:

będą będą wprawdzie nie tak piękne jak twoje cola, ale ważne że sie staram :eviltong:

spacjalnie dla was ;)
z serii "wierzcie mi na słowo tam jest gaja" :eviltong:

i lece do ciebie

i tyle mnie widzieli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czekam na kabelek do aparatu bo piotrus miał mi przywiesc wczoraj i zapomniała se menda jedna :eviltong: dzisiaj wstawie cos ciekawszego ;)

Posted

Fajniutkie to zdjątko :) a Gajutka chyba szybko pędziła :)

Staraj się, staraj; ćwicz i ćwicz :) ....żebyś Ty zobaczyła moje pierwsze fotki cyfrakiem lub praktiką, to byś padła z przerażenia :evil_lol:

Posted

i chwastów troche

zieleniący sie las :multi:

i dzikie róze, jak narazie tylko listki:oops:

i nasza czesc lasu która poszła z dymem ;)

a teraz ide sie troche tak poedukować (TAK TAK DOBRZE PRZECZYTALIŚCIE, IDE SIE POUCZYC :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

Cola napisał(a):

Staraj się, staraj; ćwicz i ćwicz :) ....żebyś Ty zobaczyła moje pierwsze fotki cyfrakiem lub praktiką, to byś padła z przerażenia :evil_lol:

no własnie, ale powiem ci cola ze to tez od dnia zalezy, jak mi sie aparat w rękach ułozy, raz jest ok i mnie samej sie fotki podobają a te ostatnie pędzące gajki to istna tragedia :roll:

ale musze sie wyposazyc w canona, jakiegokolwiek, bardzoe ładne zdjecia robią, nie to co moj nikon :oops:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
gonia ona wszędzie merda ogonkiem, nawet jak wcina, taka jest pocieszna dziewczyna :loveu:

Skąd ja to znam! :evil_lol: :loveu:
Bardzo prosze wymyziac Gajeczkę od Cioci goni

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Skąd ja to znam! :evil_lol: :loveu:
Bardzo prosze wymyziac Gajeczkę od Cioci goni

haha się wie ;) załatwione pies wymiziany, zostałas oficjalnie goniu wylizana przez gajka :shiny:

a teraz uz naprawde uciekam :seeyeah: