madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Teklunia']no prosze, widze ze lody zostaly przelamane i Gajka juz sie Wielkoluda nie boi :lol: haha no mniej wiecej biedny ben nie nadąża za fruwająca po lesie gajką która goni ptaki i sie bardzo denerwi :eviltong: [quote name='PiotrekJ']Śliczna Gajka :loveu: ... [quote name='anetta']Pieeekna :loveu: [quote name='Agga']Piekne foteczki zawstydzacie nas :oops: :oops: :oops: a foteczki robione kasi aparatkiem, jakby tylko taki był dostępny na rynku to sama bym sie w taki wyposażyła, bo naprawde zdjecia robi przesliczne :loveu: [quote name='dbsst']ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 202 strona i nikt nie pije [quote name='dbsst']:sweetCyb::knajpa: :knajpa: :knajpa: [quote name='dbsst']hahaha no pewnie że wypada ;-) :popcorn: :drink1: :beerchug: oj dominika, co ja bym bez ciebie zrobiła, libacja tu jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba sie musimy kiedys spiknąć na jakies party jak zawitam do wawy :eviltong: widać jestes zawodnik :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='panienkabubu']ale pijaki z nas :p a ty to juz wogóle pijaczyna jestes :eviltong: ja dopiero wstałam a ty juz od ranca widze z dominiką walisz :lol: :lol: :lol: a tak wogóle to CZESC WSZYSTKIM :buzi: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha no mniej wiecej biedny ben nie nadąża za fruwająca po lesie gajką która goni ptaki i sie bardzo denerwi :eviltong: Gajce to sie chyba nie podoba to, że Ben jak ją goni to ma problem z wyhamowaniem i hamuje prosto na niej :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']a foteczki robione kasi aparatkiem, jakby tylko taki był dostępny na rynku to sama bym sie w taki wyposażyła, bo naprawde zdjecia robi przesliczne :loveu: Madzik, mówiłam Ci już :lol: mój aparat już wyszedł z produkcji, bo zastąpiły go lepsze, nowe modele, takie jak A510, A75, A95, A610 .... :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']oj dominika, co ja bym bez ciebie zrobiła, libacja tu jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba sie musimy kiedys spiknąć na jakies party jak zawitam do wawy :eviltong: widać jestes zawodnik :cool3: :cool3: :cool3: o to dominika z warszawy? o... to jak bede u siostry kiedys, to wybieramy sie na podróż po warszawskich klubach :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']a ty to juz wogóle pijaczyna jestes :eviltong: ja dopiero wstałam a ty juz od ranca widze z dominiką walisz :lol: :lol: :lol: trzeba korzystać z zycia poki można :p haha! tak w ogole, to wierz lub nie, ale .. UCZĘ SIĘ POLSKIEGO :eviltong: :eviltong: jestem na etapie czytania wszelkich opracowań książek z informatora :eviltong: :eviltong: a zaraz zabieram się za repetytorium z polskiego o epokach, srodkach stylistycznych i tych wszystkich pierdołach :eviltong: :eviltong: chociaz nie wiem na co mi to, no ale OK, zeby sie nie nazywalo, ze sie nie uczylam :eviltong: :eviltong: [quote name='madzia18sosnowiec']a tak wogóle to CZESC WSZYSTKIM :buzi: no siemasz śpiochu :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 i zebyscie nie zapomnieli jak moj pies wygląda :evil_lol: i ja podobnie jak kasia lece czytac streszczenia ksiazek na mature, trzeba odswiezyc informacje ;) miłego, choc mokrego, dnia zyczę :buzi: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 No właśnie, jeszcze trochę Gajki mam ;) i polowanko na jakąś miniaturę psa:D Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] czesc Madzia :) ale uchchcana Gajka :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Madzia :) ale uchchcana Gajka :lol: czesc kasiu, a zebys wiedziała jaka wysliniona...:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] i księzniczka :loveu: Zgadzam się!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Śliczne zdjęcia... :multi: Ja tak symbolicznie - :drinking: :eviltong: Quote
Agga Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']zawstydzacie nas :oops: :oops: :oops: a foteczki robione kasi aparatkiem, jakby tylko taki był dostępny na rynku to sama bym sie w taki wyposażyła, bo naprawde zdjecia robi przesliczne :loveu: Jak mówie, że ładne to ładne - nie ma się co wstydzić:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ja tak symbolicznie - :drinking: :eviltong: goniu widzę pełna kulturka ;) ;) ;) :buzi: i troche gajca pedzący rózowy jęzoras :razz: tu juz szybciej pędzący dlatego takie rozmazane, ogólnie ciezko ja złapac jak tak sobie smiga miedzy drzewami :evil_lol: i doopsko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']goniu widzę pełna kulturka ;) ;) ;) :buzi: Inaczej być nie może. :shiny: Koopka szczesliwego futerka w słoneczku... :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 widać ,ze i Gajka cieszkała się z pięknej pogody :razz: Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Ach te rozwiane blond wlosy na poopie:evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Inaczej być nie może. :shiny: zawsze w ciebie kochan wierzyłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']widać ,ze i Gajka cieszkała się z pięknej pogody :razz: aj cieszy sie cieszy, nawet dzisiaj w deszczu mordą zacieszała, byleby byc w lesie i latac za ptakami ;) i troche gajca na dobranoc :loveu: biegiem biegiem bo las nam zamkną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranooooooc :buzi: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] oj dominika, co ja bym bez ciebie zrobiła, libacja tu jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba sie musimy kiedys spiknąć na jakies party jak zawitam do wawy :eviltong: widać jestes zawodnik :cool3: :cool3: :cool3: oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :errrr: :errrr: :errrr:ide na to ;) :smokin: z tym że ja się szybko upijam :saint1: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dzien dobry! :multi: [quote name='madzia18sosnowiec']zawsze w ciebie kochan wierzyłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :laugh2_2:Tak myslalam! Bardzo się ciesze. :Cool!: Śliczna Gajeczka... I ten dłuuugi języczek... :loveu: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Wiatm :) Pędzący różowy jęzoras jest superaśny :) i te włochalki rozwiane przez wiatr :loveu: Będą jeszcze jakieś nowe foteczki? :razz: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :errrr: :errrr: :errrr:ide na to ;) :smokin: z tym że ja się szybko upijam :saint1: a jestes wtedy niebezpieczna? :D hahaha! to ja tez sie moge na to pisac :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :errrr: :errrr: :errrr:ide na to ;) :smokin: z tym że ja się szybko upijam :saint1: jak to pięknie mi zawsze mowi moj TZ "pij pij będziesz łatwiejsza" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Cola']Wiatm :smile: Pędzący różowy jęzoras jest superaśny :smile: i te włochalki rozwiane przez wiatr :loveu: Będą jeszcze jakieś nowe foteczki? :razz: będą będą wprawdzie nie tak piękne jak twoje cola, ale ważne że sie staram :eviltong: spacjalnie dla was ;) z serii "wierzcie mi na słowo tam jest gaja" :eviltong: i lece do ciebie i tyle mnie widzieli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czekam na kabelek do aparatu bo piotrus miał mi przywiesc wczoraj i zapomniała se menda jedna :eviltong: dzisiaj wstawie cos ciekawszego ;) Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Fajniutkie to zdjątko :) a Gajutka chyba szybko pędziła :) Staraj się, staraj; ćwicz i ćwicz :) ....żebyś Ty zobaczyła moje pierwsze fotki cyfrakiem lub praktiką, to byś padła z przerażenia :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 i chwastów troche zieleniący sie las :multi: i dzikie róze, jak narazie tylko listki:oops: i nasza czesc lasu która poszła z dymem ;) a teraz ide sie troche tak poedukować (TAK TAK DOBRZE PRZECZYTALIŚCIE, IDE SIE POUCZYC :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Cola napisał(a): Staraj się, staraj; ćwicz i ćwicz :) ....żebyś Ty zobaczyła moje pierwsze fotki cyfrakiem lub praktiką, to byś padła z przerażenia :evil_lol: no własnie, ale powiem ci cola ze to tez od dnia zalezy, jak mi sie aparat w rękach ułozy, raz jest ok i mnie samej sie fotki podobają a te ostatnie pędzące gajki to istna tragedia :roll: ale musze sie wyposazyc w canona, jakiegokolwiek, bardzoe ładne zdjecia robią, nie to co moj nikon :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gajcia idąca do Pańci zawsze merda ogonkiem... :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Gajcia idąca do Pańci zawsze merda ogonkiem... :loveu: gonia ona wszędzie merda ogonkiem, nawet jak wcina, taka jest pocieszna dziewczyna :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):gonia ona wszędzie merda ogonkiem, nawet jak wcina, taka jest pocieszna dziewczyna :loveu: Skąd ja to znam! :evil_lol: :loveu: Bardzo prosze wymyziac Gajeczkę od Cioci goni Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Skąd ja to znam! :evil_lol: :loveu: Bardzo prosze wymyziac Gajeczkę od Cioci goni haha się wie ;) załatwione pies wymiziany, zostałas oficjalnie goniu wylizana przez gajka :shiny: a teraz uz naprawde uciekam :seeyeah: Quote
Recommended Posts