Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madzia, skoro tak blisko mieszkamy siebie to może kiedys sie umówimy na spacerek w Parku Chorzowskim w 2gi tydzien ferii :lol: :lol:
Miło byłoby poznać Gaję :loveu:

ależ oczywiścieeeeeeeeeee dagusia :multi:

wiem, że to brzydko zabrzmi, ale nie chciałabym z "kilkoma" psiakami spotkać gajke naraz, dlatego jeśli panie pozwolicie, to osobno, a przy pozniejszej sposobności moze jakis wspólny maraton po parku :eviltong:

na zachętę troszkę zdjęć ;)

we wczesniejszym wcieleniu gaja byla sherlockiem holmesem ;)

daaaaaaaaalej tropię...

chyba coś mam:shiny:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ależ oczywiścieeeeeeeeeee dagusia :multi:

wiem, że to brzydko zabrzmi, ale nie chciałabym z "kilkoma" psiakami spotkać gajke naraz, dlatego jeśli panie pozwolicie, to osobno, a przy pozniejszej sposobności moze jakis wspólny maraton po parku :eviltong:

mój psiutek jest raczej nie ufny do innych piechów, więc także go zapoznaje z innymi piesiami pojedyńczy chyba, że są to Yorki - małych piesków się mniej boi. Gutka niby zna, ale nie wiem czy go pamieta hihi.
a jak tam Gaja na takie małe "coś" będzie reagowała :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']mój psiutek jest raczej nie ufny do innych piechów, więc także go zapoznaje z innymi piesiami pojedyńczy chyba, że są to Yorki - małych piesków się mniej boi. Gutka niby zna, ale nie wiem czy go pamieta hihi.
a jak tam Gaja na takie małe "coś" będzie reagowała :lol:

wiesz Daga to róznie może być...kiedyś na samym początku zdarzało mi się, że Gaja atakowała wszystkie psy bez względu na wielkość i na bernardyna się potrafiła rzucić :p
kiedyś np. miałam taką sytuacje że moj tz trzymał ją na smyczy i sama podeszła do małego kudelka, obwąchała go i sobie poszła bez zadnej agresji...
nie wiem od czego to zależy...będziemy próbować :lol:

a teraz...na spacerek lecimy :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']wiesz Daga to róznie może być...kiedyś na samym początku zdarzało mi się, że Gaja atakowała wszystkie psy bez względu na wielkość i na bernardyna się potrafiła rzucić :p
kiedyś np. miałam taką sytuacje że moj tz trzymał ją na smyczy i sama podeszła do małego kudelka, obwąchała go i sobie poszła bez zadnej agresji...
nie wiem od czego to zależy...będziemy próbować :lol:

a teraz...na spacerek lecimy :p

mam nadzieje, ze wszytsko pojdzie latwo i gładko :)

My tez ciekamy :shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
a Gajka znowu szuka? :-o :lol:

kasiu gajka to jest chyba pies stworzony do polowania...nie wiem jak reszta briardków i Twój Tenuś ( przeca to bliźniaki :eviltong: ) ale Gajka biega za ptakami, kiedyś zdarzyło jej się złapać kuropatwe :lol: ...i jeszcze za zającem troche kiedyś śmigała, no ale siła wyższa, niepodołała babka :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

o, pierwszy raz widze Gaje na smyczy :)
powiedz, Magda, czy ona umie ladnie chodzic na smyczy? Bo z Tenem ciezko mi idzie... Ucze go i cos niby dociera do niego, ale czesto jeszcze ciagnie jak wariat...

Posted

[quote name='Teklunia']o, pierwszy raz widze Gaje na smyczy :)
powiedz, Magda, czy ona umie ladnie chodzic na smyczy? Bo z Tenem ciezko mi idzie... Ucze go i cos niby dociera do niego, ale czesto jeszcze ciagnie jak wariat...

no niestety Kasiu, ciągle mamy z tym problem, jesli zdarza się tak, że musi chodzić przy mnie cały czas na smyczy bo akurat jest masa psów w okolicy, no to niestety, wariuje, ciągnie strasznie a kupilam jej zaciskową...no i niby troche ją przywołuje...ale nie zawsze, dlatego wstyd normalnie się u ludzi z nią pokazać, bo ciągnie jak szalona:evil_lol:

ale zrobiła duże postępy, zatrzymuje się przed ulicą :eviltong: kiedyś to samochody miały się zatrzymywać przed nią a nie ona przed nimi, teraz już wszytsko jest w normie ;)