madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madzia, skoro tak blisko mieszkamy siebie to może kiedys sie umówimy na spacerek w Parku Chorzowskim w 2gi tydzien ferii :lol: :lol: Miło byłoby poznać Gaję :loveu: ależ oczywiścieeeeeeeeeee dagusia :multi: wiem, że to brzydko zabrzmi, ale nie chciałabym z "kilkoma" psiakami spotkać gajke naraz, dlatego jeśli panie pozwolicie, to osobno, a przy pozniejszej sposobności moze jakis wspólny maraton po parku :eviltong: na zachętę troszkę zdjęć ;) we wczesniejszym wcieleniu gaja byla sherlockiem holmesem ;) daaaaaaaaalej tropię... chyba coś mam:shiny: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ależ oczywiścieeeeeeeeeee dagusia :multi: wiem, że to brzydko zabrzmi, ale nie chciałabym z "kilkoma" psiakami spotkać gajke naraz, dlatego jeśli panie pozwolicie, to osobno, a przy pozniejszej sposobności moze jakis wspólny maraton po parku :eviltong: mój psiutek jest raczej nie ufny do innych piechów, więc także go zapoznaje z innymi piesiami pojedyńczy chyba, że są to Yorki - małych piesków się mniej boi. Gutka niby zna, ale nie wiem czy go pamieta hihi. a jak tam Gaja na takie małe "coś" będzie reagowała :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']mój psiutek jest raczej nie ufny do innych piechów, więc także go zapoznaje z innymi piesiami pojedyńczy chyba, że są to Yorki - małych piesków się mniej boi. Gutka niby zna, ale nie wiem czy go pamieta hihi. a jak tam Gaja na takie małe "coś" będzie reagowała :lol: wiesz Daga to róznie może być...kiedyś na samym początku zdarzało mi się, że Gaja atakowała wszystkie psy bez względu na wielkość i na bernardyna się potrafiła rzucić :p kiedyś np. miałam taką sytuacje że moj tz trzymał ją na smyczy i sama podeszła do małego kudelka, obwąchała go i sobie poszła bez zadnej agresji... nie wiem od czego to zależy...będziemy próbować :lol: a teraz...na spacerek lecimy :p Quote
Daga_i_Oskar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']wiesz Daga to róznie może być...kiedyś na samym początku zdarzało mi się, że Gaja atakowała wszystkie psy bez względu na wielkość i na bernardyna się potrafiła rzucić :p kiedyś np. miałam taką sytuacje że moj tz trzymał ją na smyczy i sama podeszła do małego kudelka, obwąchała go i sobie poszła bez zadnej agresji... nie wiem od czego to zależy...będziemy próbować :lol: a teraz...na spacerek lecimy :p mam nadzieje, ze wszytsko pojdzie latwo i gładko :) My tez ciekamy :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 cd. mam!!znalazłam trop!! widzę Cię!! ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 a to co? gdzie ta wiosna się schowała? a może tam jest... Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']na zimowe mrozy :p :oops: a ja myślałam , że Gajka ma majtusie :oops: na główce :lol: Quote
Teklunia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']na zimowe mrozy :p Gajka wyglada jak szef kuchni :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 biegiem do domku, biegusiem bo zimnoooo :roll: kurka, nie w tą stronę, zawracamy :eviltong: musze sie rozejrzeć...gdzie jest domek? Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a Gajka znowu szuka? :-o :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Teklunia napisał(a):a Gajka znowu szuka? :-o :lol: kasiu gajka to jest chyba pies stworzony do polowania...nie wiem jak reszta briardków i Twój Tenuś ( przeca to bliźniaki :eviltong: ) ale Gajka biega za ptakami, kiedyś zdarzyło jej się złapać kuropatwe :lol: ...i jeszcze za zającem troche kiedyś śmigała, no ale siła wyższa, niepodołała babka :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ten ma raczej usposobienie strozujace, niz tropiace :lol: A ze blizniaki to ja juz tez jestem pewna :D porownaj to zdjecie Gajki i moj avatar! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 reszta zdjec ze starej sesji i wkoncu nowe może wkleję ;) no i juz trzeba na smyczce:-( i już do domku :lol: i jeszcze kawałek okolicy Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] o, pierwszy raz widze Gaje na smyczy :) powiedz, Magda, czy ona umie ladnie chodzic na smyczy? Bo z Tenem ciezko mi idzie... Ucze go i cos niby dociera do niego, ale czesto jeszcze ciagnie jak wariat... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 i moje słodkie kudlątko śpiące sobie :loveu: zmiana pozycji na przyczajonego lekko śpiącego tygrysa :eviltong: teraz zmiana miejsc leżakowania :eviltong: no i zdjęcie podwozia oczywiście :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia']o, pierwszy raz widze Gaje na smyczy :) powiedz, Magda, czy ona umie ladnie chodzic na smyczy? Bo z Tenem ciezko mi idzie... Ucze go i cos niby dociera do niego, ale czesto jeszcze ciagnie jak wariat... no niestety Kasiu, ciągle mamy z tym problem, jesli zdarza się tak, że musi chodzić przy mnie cały czas na smyczy bo akurat jest masa psów w okolicy, no to niestety, wariuje, ciągnie strasznie a kupilam jej zaciskową...no i niby troche ją przywołuje...ale nie zawsze, dlatego wstyd normalnie się u ludzi z nią pokazać, bo ciągnie jak szalona:evil_lol: ale zrobiła duże postępy, zatrzymuje się przed ulicą :eviltong: kiedyś to samochody miały się zatrzymywać przed nią a nie ona przed nimi, teraz już wszytsko jest w normie ;) Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 no i mamy kolejny argument za tym, ze sa blizniakami... :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 i jeszcze śpioch :lol: Quote
zaba14 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Oo... czyj to ja topic znalazłam.. Gajusia :razz: śliczna sie zrobiła i jakie gęsto futro ma! :crazyeye: Quote
lespaa Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Śliczna Gajusia :loveu: no urocza z niej panienka:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 zaba14 napisał(a):Oo... czyj to ja topic znalazłam.. Gajusia :razz: śliczna sie zrobiła i jakie gęsto futro ma! :crazyeye: witamy żabciu witamy w naszych skromnych progach:multi: jak widzisz, Gaja nam troche wyladniała :loveu: Quote
Recommended Posts