panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha skąd wiesz czego nie dopisałam? czytasz w moich myślach chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha, bo Gaja jeszcze nawet Bena nie przytuliła a my już im przyszłość planujemy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: BEZDZIETNĄ oczywiscie :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 madziasto4 napisał(a):Czeeeść :razz: mogę się tutaj wprosić do Was z Masterkiem? :cool3: :cool3: ależ zapraszamy zapraszamy :eviltong: i serdecznie witami :evil_lol: kasia, gosia, oj wy świry :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 panienkabubu napisał(a):Haha, bo Gaja jeszcze nawet Bena nie przytuliła a my już im przyszłość planujemy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: BEZDZIETNĄ oczywiscie :lol: :lol: :lol:ależ oczywiście... hahaha ciekawe jak by wyglądała taka "mieszanka" :razz: pewnie brairdzik w ciapki albo bernardyn z długimi włosami :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):ależ oczywiście... hahaha ciekawe jak by wyglądała taka "mieszanka" :razz: pewnie brairdzik w ciapki albo bernardyn z długimi włosami :evil_lol: Hahaha, lepiej nie sprawdzajmy, bo Ben ma zrytą psychę (wariatem jest :diabloti: ) i jakby miał ją przekazać potomstwu to strach sie bac :D dobrze, ze nigdy nie bedzie musial tego robic :evil_lol: :evil_lol: Madzia, szykuj psa, wychodzimy zaraz :D Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):ależ oczywiście... hahaha ciekawe jak by wyglądała taka "mieszanka" :razz: bron cie panie boze! moje psa kocham bena troche mniej bo sie slini ale swoich dzieci nie mam a cudze bede wychowywac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kasia moze byc tak 16,30?:eviltong: Quote
asiunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): jestem dzisiaj zła, mam naprawde dosc mojego LO i całego tego lizodupstwa i nie wiadomo czego jeszcze, ludzie to sobie potrafią problemów dokładać :angryy: Hej!! Ja tez...:shake:Trzeba bylo isc do Plater jak matka mowila:placz: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Ja tez...:shake:Trzeba bylo isc do Plater jak matka mowila:placz: BROŃ CIE PANIE BOZE OD TEJ SZKOLY!!!! My juz po spacerku z Gają i Majorem, będą foty, ja mam 104 sztuki, Madzia tez ma kilkadziesiat wiec bedzie ich mnostwo, a jak Madzia nie bedzie chciala dodawac, to ja pododaje :D Mamy piekna wiosne, wszystko zielone, no jest slicznie za oknem !! az chce sie spacerowac :) Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):cześć Marudy :razz: No ja właśnie nie wiem co one tak marudzą, może jakiś okres, czy cóś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Pozdrowionka i buziaki na dobranoc od moich czubków :loveu: Jutro beda fotki z dzisiejszego spacerku Majora z Gajka, wybaczcie, ale nie mam już siły :niewiem: Dobranoc :cool3: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 panienkabubu napisał(a):Pozdrowionka i buziaki na dobranoc od moich czubków :loveu: Jutro beda fotki z dzisiejszego spacerku Majora z Gajka, wybaczcie, ale nie mam już siły :niewiem: Dobranoc :cool3:hahaha ale extra fotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "mały i bestia" ;) Quote
Jupi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Śliczności:loveu: Pięknie Gajunia wygląda w tych spineczkach:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 szybko szybko wstawie wam zdjatka z wczoraj i lece, znow tyle spraw na głowie :shake: buziaki i miłego dnia kochani :buzi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Chyba w koncu skusze sie na ten spacerek :) Fajnie to wyglada :) Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 panienkabubu napisał(a):Pozdrowionka i buziaki na dobranoc od moich czubków :loveu: czesc Magdula :) zdjecia faktycznie rewelacyjne :D dwie fafluniaste mordencje :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Pysia napisał(a):Chyba w koncu skusze sie na ten spacerek :) Fajnie to wyglada :) tak, tak, tak :):):):):) zapraszamy serdecznie !!! :):):):) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Okej, prosze Panstwa :razz: :razz: Pozwole sobie dodac zdjecia z mojego aparatu z wczorajszego spaceru Gajki i Majora :loveu: Mam tego troszke, ale na razie tylko namiastka :eviltong: :eviltong: Czesc, jestem Major, Major buldog ;] Taki jestem fajny ziom ;] No i sliczniutka Gajencja z pieknymi spineczkami :loveu: :loveu: :loveu: Zabawe czas zacząć :diabloti: Gajuchna niczym Afgan :loveu: :loveu: -zaraz reszta ;) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 :loveu: Znowu Gajka jako Afgan :loveu: Eh ta różnica wzrostu :evil_lol: :evil_lol: Mniam, mniam, dobrze smakujesz dzieciaczku :razz: :razz: I wymiana.. spojrzeń ;) Ej gościu!! Żyjesz?? Czuję, że będę miec afere o to zdjecie, ale dziewczyny tutaj tak slicznie wyszly, ze musialam :) (Madziu jak się nie podoba to sory :eviltong: ) Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 panienkabubu napisał(a): moje sliczne dziewczyny!!! :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Nie mogłam się powstrzymać :roflt: I już normalna Gaja :multi: Zobaczcie jaka piękna wiosna u nas niom No i Gajec :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):moje sliczne dziewczyny!!! :loveu: Noooo .. Jeszcze kilka takich komplementów i moze nie dostane po uszach :roll: :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 panienkabubu napisał(a): Czuję, że będę miec afere o to zdjecie, ale dziewczyny tutaj tak slicznie wyszly, ze musialam :) (Madziu jak się nie podoba to sory :eviltong: ) oj kasia kasia, no gajek jak zwykle piękny, tylko ja sie normalnie dopatruje na tych zdjeciach dziwnych rzeczy jak nie nogi to tutaj znowu rece mam jakies długie, czasami mam wrazenie ze wyglądam jak mężczyzna haha:lol: ale dziękuje slicznie ze o nas pamiętasz i dbasz o galerie gajca, kiedy ja ciezko zapieprzam w naszych kochanych supermarketach :p kasienkooo (od tenusia) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ciociola witamy w naszych skromych progach :eviltong: zaraz wstawie wam jeszcze zdjąciek :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 obiecane foteczki :roll: gajek patyczkowy ;) swoją drogą to ja nie wiem co jej sie ostatnio porobiło i miętosi te patyki:eviltong: kasia fotograf:p Quote
Recommended Posts