Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
wiosna sluzy Gajce:loveu: wyglada zabojczo :D

aj no słuzy słuzy :loveu: własnie bryka na działce małpa moja kudłata od godziny ponad z masterem :cool3:
jeszcze jedno z wczoraj i uciekam jade na szkolenie do katowic :cool3:

Posted

anetta napisał(a):
Majorka (swietne imie!)

małe sprostowanko - to jest Major :D
w sensie chłopczyk :D

Niestety został poturbowany kilka dni temu przez Husky taką jedną i nie był chętny do zabaw z Gają :p
Ale jak mu się odwidzi foszek i ranki na pyszczku się zagoją to pewnie brykać będą ;)

Posted

Madzia!!
Ale fot!! Przez ciebie komp mi sie spowolnil:evil_lol: Ale czekalam az sie zaladuja i warto bylo poogladac swiniaka i bawiacego sie Gajeczka:loveu:

A to zdjecie w ramke i na sciane:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześc Madziu :multi:

Zaległosci takie mam, ze nie dam rady ich teraz nadrobic :shake: za to zdjecia slicznej Gajki obejrzalam - sliczna z niej babeczka :razz: :loveu:

Na tym zdjeciu wyszła boosko :loveu: :loveu:

No i miło ogladac takie dwie rozesmiane buzie :loveu: :loveu:

Pozdrawiamy słonecznie i wiosennie
przesyłamy buziaczki
:buzi:

Posted

czesc dziewczyny i chłopaki :loveu:

jak to miluśno zajrzeć do własnej galerii a tutaj tyle odwiedzinek i ala(tuficzkowa) i ala(ozzinkowa) i kasia (benkowa) i asia(metkowa) i madzia(mikusiowa) i gosia i dagula i moje chłopakiiii :loveu: ale fajnie, chyba mnie kochacie naprawde :lol: :lol: :lol:

dla was specjalnie spacerkowe benkowe i gajkowe fotencje sprzed 2 dnióf :eviltong:

bencio sapiący

uśmiechnięty gajec:loveu:

i szalenstwa:eviltong:

troche gimnastyki :cool3:

i benulek znawca zieleni

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc dziewczyny i chłopaki :loveu:

jak to miluśno zajrzeć do własnej galerii a tutaj tyle odwiedzinek i ala(tuficzkowa) i ala(ozzinkowa) i kasia (benkowa) i asia(metkowa) i madzia(mikusiowa) i gosia i dagula i moje chłopakiiii :loveu: ale fajnie, chyba mnie kochacie naprawde :lol: :lol: :lol:
Ty niedobra :placz:
ja tez tu bylam :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Teklunia napisał(a):
Ty niedobra :placz:
ja tez tu bylam :placz::placz::placz::placz::placz:

choleraaaaa!a wydawało mi sie ze pisałam nasze blizniaki, kasienko wybacz, ale jestem dzis na nogach od 12h i na oczy i na głowie mi chyba idzie...w zadoscuczynienie gajeczek dla ciebie i tenulka :buzi:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
choleraaaaa!a wydawało mi sie ze pisałam nasze blizniaki, kasienko wybacz, ale jestem dzis na nogach od 12h i na oczy i na głowie mi chyba idzie...w zadoscuczynienie gajeczek dla ciebie i tenulka :buzi:

no juź dobzie, dobzie...:p Gajeczek mnie udobruchal ;)

Posted

czesc i czołem kochani!( i kasienko szczególnie :eviltong: )

jestem dzisiaj zła, mam naprawde dosc mojego LO i całego tego lizodupstwa i nie wiadomo czego jeszcze, ludzie to sobie potrafią problemów dokładać :angryy:

pogoda u nas średnio, wczoraj gajka smigała z masterem po działce przez 5 godzin i dzisiaj są efekty, raz wystarczy psa głasnąć i cała ręka czarna :shake: czekam do niedzieli bo mam wolne, akurat wykąpciam w szamponie na pchły i kleszcze i obrózke zapakuje na szyjke bo jak do lasu biegamy, no to kleszcze będą napewno:oops:

zaraz podrzuce wam zdjątka :buzi:

Posted

Pysia napisał(a):

Zadziora i spokój :evil_lol: Widać mimo różnicy zdań dogadują się :):multi: :multi: :multi:

Ano, jakoś to idzie, z Benem ciężko (utrzymać :evil_lol: ), ale całkiem milutko sobie razem spacerujemy, a dodatkowo możemy posłuchać śpiewu Gajki i Bena :evil_lol:

A tak swoją drogą, Pani Pysia (:evil_lol: ) już zapomniała o zaproszeniu na spacer z Benem? :eviltong: :p :evil_lol:

Posted

cudne to zasapane zwierzę :loveu:

Madziu, widzę ze gajeczka całkiem poważne przyjaźnie zawiera... wspólne spacerki, śmiganie po lesie.. tylko pozazdroscić :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):
Madziu, widzę ze gajeczka całkiem poważne przyjaźnie zawiera... wspólne spacerki, śmiganie po lesie.. tylko pozazdroscić :cool1:

Do tego gwiazdy na niebie, blask księżyca między drzewami, łapka w łapkę z Benosławem, och ta psia miłosć :loveu: :loveu:

Hahahaha, tak się trochę rozmarzyłam :eviltong: :eviltong:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Do tego gwiazdy na niebie, blask księżyca między drzewami, łapka w łapkę z Benosławem, och ta psia miłosć :loveu: :loveu:

hahaha skąd wiesz czego nie dopisałam?
czytasz w moich myślach chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: