Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): wiosna sluzy Gajce:loveu: wyglada zabojczo :D Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):wiosna sluzy Gajce:loveu: wyglada zabojczo :D aj no słuzy słuzy :loveu: własnie bryka na działce małpa moja kudłata od godziny ponad z masterem :cool3: jeszcze jedno z wczoraj i uciekam jade na szkolenie do katowic :cool3: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 nooo, nie da sie ukryc , sliczna z niej dziewczyna :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 anetta napisał(a):Majorka (swietne imie!) małe sprostowanko - to jest Major :D w sensie chłopczyk :D Niestety został poturbowany kilka dni temu przez Husky taką jedną i nie był chętny do zabaw z Gają :p Ale jak mu się odwidzi foszek i ranki na pyszczku się zagoją to pewnie brykać będą ;) Quote
asiunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Hej!! Łomatko!Gajcia sie swiniaka dorobila:crazyeye: Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Madzia!! Ale fot!! Przez ciebie komp mi sie spowolnil:evil_lol: Ale czekalam az sie zaladuja i warto bylo poogladac swiniaka i bawiacego sie Gajeczka:loveu: A to zdjecie w ramke i na sciane:loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alez z Niej sliczna Panienka :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześc Madziu :multi: Zaległosci takie mam, ze nie dam rady ich teraz nadrobic :shake: za to zdjecia slicznej Gajki obejrzalam - sliczna z niej babeczka :razz: :loveu: Na tym zdjeciu wyszła boosko :loveu: :loveu: No i miło ogladac takie dwie rozesmiane buzie :loveu: :loveu: Pozdrawiamy słonecznie i wiosennie przesyłamy buziaczki :buzi: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześć :cool3: ... Moje kochane dziewczyny :cool3: :cool3: :loveu: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 czesc dziewczyny i chłopaki :loveu: jak to miluśno zajrzeć do własnej galerii a tutaj tyle odwiedzinek i ala(tuficzkowa) i ala(ozzinkowa) i kasia (benkowa) i asia(metkowa) i madzia(mikusiowa) i gosia i dagula i moje chłopakiiii :loveu: ale fajnie, chyba mnie kochacie naprawde :lol: :lol: :lol: dla was specjalnie spacerkowe benkowe i gajkowe fotencje sprzed 2 dnióf :eviltong: bencio sapiący uśmiechnięty gajec:loveu: i szalenstwa:eviltong: troche gimnastyki :cool3: i benulek znawca zieleni Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc dziewczyny i chłopaki :loveu: jak to miluśno zajrzeć do własnej galerii a tutaj tyle odwiedzinek i ala(tuficzkowa) i ala(ozzinkowa) i kasia (benkowa) i asia(metkowa) i madzia(mikusiowa) i gosia i dagula i moje chłopakiiii :loveu: ale fajnie, chyba mnie kochacie naprawde :lol: :lol: :lol:Ty niedobra :placz: ja tez tu bylam :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):Ty niedobra :placz: ja tez tu bylam :placz::placz::placz::placz::placz: choleraaaaa!a wydawało mi sie ze pisałam nasze blizniaki, kasienko wybacz, ale jestem dzis na nogach od 12h i na oczy i na głowie mi chyba idzie...w zadoscuczynienie gajeczek dla ciebie i tenulka :buzi: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):choleraaaaa!a wydawało mi sie ze pisałam nasze blizniaki, kasienko wybacz, ale jestem dzis na nogach od 12h i na oczy i na głowie mi chyba idzie...w zadoscuczynienie gajeczek dla ciebie i tenulka :buzi: no juź dobzie, dobzie...:p Gajeczek mnie udobruchal ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Aż Ben musiał się odsunąć, taki Gajuś potworek. :evil_lol: Śliczne zdjęcia :angel: Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Zadziora i spokój :evil_lol: Widać mimo różnicy zdań dogadują się :):multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 czesc i czołem kochani!( i kasienko szczególnie :eviltong: ) jestem dzisiaj zła, mam naprawde dosc mojego LO i całego tego lizodupstwa i nie wiadomo czego jeszcze, ludzie to sobie potrafią problemów dokładać :angryy: pogoda u nas średnio, wczoraj gajka smigała z masterem po działce przez 5 godzin i dzisiaj są efekty, raz wystarczy psa głasnąć i cała ręka czarna :shake: czekam do niedzieli bo mam wolne, akurat wykąpciam w szamponie na pchły i kleszcze i obrózke zapakuje na szyjke bo jak do lasu biegamy, no to kleszcze będą napewno:oops: zaraz podrzuce wam zdjątka :buzi: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Czeeeść :razz: mogę się tutaj wprosić do Was z Masterkiem? :cool3: :cool3: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Pysia napisał(a): Zadziora i spokój :evil_lol: Widać mimo różnicy zdań dogadują się :):multi: :multi: :multi: Ano, jakoś to idzie, z Benem ciężko (utrzymać :evil_lol: ), ale całkiem milutko sobie razem spacerujemy, a dodatkowo możemy posłuchać śpiewu Gajki i Bena :evil_lol: A tak swoją drogą, Pani Pysia (:evil_lol: ) już zapomniała o zaproszeniu na spacer z Benem? :eviltong: :p :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 no i są obiecane foteczki ;) zaczarowany las a w nim moj zaczarowany pies :eviltong: zasapane zwierze :p buszująca w trawie Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no i są obiecane foteczki ;) zasapane zwierze :p Nie no Gajka w tych spineczkach wygląda rewelacyjnie :loveu: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 cudne to zasapane zwierzę :loveu: Madziu, widzę ze gajeczka całkiem poważne przyjaźnie zawiera... wspólne spacerki, śmiganie po lesie.. tylko pozazdroscić :cool1: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):Madziu, widzę ze gajeczka całkiem poważne przyjaźnie zawiera... wspólne spacerki, śmiganie po lesie.. tylko pozazdroscić :cool1: Do tego gwiazdy na niebie, blask księżyca między drzewami, łapka w łapkę z Benosławem, och ta psia miłosć :loveu: :loveu: Hahahaha, tak się trochę rozmarzyłam :eviltong: :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 panienkabubu napisał(a):Do tego gwiazdy na niebie, blask księżyca między drzewami, łapka w łapkę z Benosławem, och ta psia miłosć :loveu: :loveu: hahaha skąd wiesz czego nie dopisałam? czytasz w moich myślach chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts