madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 czesc i czołem wszystkim dzisiaj :buzi: ślicznie dziękujemy za wasze życzenia (te sms-kowe, mailowe i tutaj na forum) i za to ze nas odwiedzacie :loveu: dla was nasza wszytskozerna coco ;) i nasza głowna zainerteresowana coco :p Quote
malawaszka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 woww u mnie by klateczka nie mogła stać na podłodze :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 malawaszka napisał(a):woww u mnie by klateczka nie mogła stać na podłodze :shake: u mnie też nie może bo... po 1 primo gajka za bardzo slini podłoge o grozi to wypadkiem po 2 primo coco nie wytrzymałaby tego psychicznie, dzięki gajce czułaby sie jak w big brotherze :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 haha u mnie jest tylko jedno primo :evil_lol: świniak by długo nie pożył :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):goniu specjalnie dla ciebie lizanki od gajka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ojejka, dziekuję! :multi: Prześliczna!:multi: Jaka słodka, mała kruszynka. :loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 z dzisiaj na dobranoc wrzuce wam pare zdjęc :razz: poczatki spacerku, juz gajek dycha bo wokół tyle ptasiów lata a ona biedna po drzewach chodzic nie umie :eviltong: w pędzie za ptasiem :Dog_run: trzeba sie rozejrzeć, moze gdzies cos lata a nie widzę:confused: :siara: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 pędzący gajec:evil_lol: reszta jutro :buzi: Quote
anetta Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 JAka boska swineczka :loveu::loveu: i na dodatek trikolorka :mdleje::loveu: Udala Ci sie ta fota http://img104.imageshack.us/img104/8918/tndscn37378hl.jpg :klacz: Super! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 anetta napisał(a):JAka boska swineczka :loveu::loveu: i na dodatek trikolorka :mdleje::loveu: Udala Ci sie ta fota http://img104.imageshack.us/img104/8918/tndscn37378hl.jpg :klacz: Super! hahaha anetko własnie sie nie udała, ale wstawiłam, bo widać chć troche tego pędziwiatra :evil_lol: na dobranoc lizanki mokrym jęzorkiem :buzi: Quote
anetta Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Hahaah a mi wlasnie sie bardzo podoba, taka dynamiczna :cool2: Buziaki w mokry nosek. W tej spineczce wyglda jak prawdziwa dziewczynka :loveu: Dobranoc, musze jeszcze w czworonogami wyjsc na dwor, aaa taaaak mi sie nieee chceeee... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 anetta napisał(a): Dobranoc, musze jeszcze w czworonogami wyjsc na dwor, aaa taaaak mi sie nieee chceeee... a my byłysmy dzisiaj w sumie na dworku z 5h, ptaszki połapałysmy, jeziorko zaliczone i nawet na wygrzewanie na słonku sie załapałysmy :evil_lol: miłego spacerku anetko :buzi: dobranoc wsyztskim jeszcze raz :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 czesc i czołem wszystkim! a co tutaj tak psuto :placz: pewnie zajadacie sie mazurkami albo z piechami na spacerkach :lol: ja juz jeden spacerek mam zaliczony zaraz lece do kasi na drugi, wrzuce wam jeszcze "pare zdjątek" widzę coś! złapie cie złapie ( i zanim sie sama zorientowala juz siedziała w jeziorze:evil_lol: ) i tak szybko jak weszła zaraz z niego wyszła:razz: a raczej uciekła otrzepała się :evil_lol: ale przypomniało jej sie, ze moze by się napiła jeszcze :evil_lol: a potem jeszcze wypatrywała i wypatrywała... i wypatrywala:evil_lol: a to powód dla którego gajek wskoczył do jeziora, omal sie nie utopił i nie dostałaoczopląsu od tego gapienia sie :diabloti: reszta wieczorem :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 A jak ślicznie wyszła na tym zdjęciu :iloveyou: Koopka futerka sie wytrzepuje, tylko Jej śliczny nosecek widać :iloveyou: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 z dzisiaj z rana :roll: pyszczorek :loveu: profilek i odpoczynek na trawce :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Gajka zafundowała sobie świąteczną kapiel :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Cześć :cool3: ... Przepraszam za wczoraj, ale naprawdę nie dałem rady :razz: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :cool3: ... Przepraszam za wczoraj, ale naprawdę nie dałem rady :razz: ... wybaczamy wybaczamy, wszak "klient" ważny :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):wybaczamy wybaczamy, wszak "klient" ważny :evil_lol: Klientka, były 3 Panie i 1 Pan :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Klientka, były 3 Panie i 1 Pan :cool3: :cool3: :evil_lol: ... hahahahahhaha aleś obrotny chłopak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahahahhaha aleś obrotny chłopak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najlepsze efekty uzyskujesz gdy dobrze się starasz :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts