PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 O a gdzie Leserantka? :shake: Za robotę się wzieła ? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 hahaha a zebyscie wiedzieli ze przestałam leserowac i siedze i kłuje, juz mam dosc, jak na złosc zakłuwam fizyke i matme czyli moje najgorsze przedmioty :lol: ten tydzien jest tak zwariowany ze szkoda gadac, moja mama mnie zaraziła i łeb mi pęka, mówic nie moge a mam jeszcze na weekend do pracy isc... kasiu niestety szkolenia nie mam, jak sie cos wykreci to dam ci znac napewno i reszcie warszawiaków też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dagusia nie wiem kiedy sie zobaczymy, martwie sie o gaje cos jej sie dzieje z łapami tylnymi tyłka jej sie nie chce ruszyc, nie wiem czy po prostu wczoraj sie wybiegała i teraz ma zakwasy czy nie daj boze cos sie dzieje, przeczekam kilka dni, jak nie ustąpi jedziemy do weta :-( buziaczki dla wszystkich, milusnego dnia :buzi: juz niedługo pojawie sie na dłuzej, obiecuje :buzi: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 ojoj :-( co sie dzieje mojej blizniaczce kochanej? mam nadzieje ze to nic powaznego... zawsze jak slysze o problemach z lapami, to ciarki mi przechodza, bo moj ON pod koniec zycia mial straszne klopoty tego typu. ale on mial 14 lat i to dlatego... Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Madziu , a może Gajkę bolą nóżki z powodu reumatyzmu :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 nawet mnie nie straszcie dziewczyny, nie wiem co jest grane na spacerze juz normalnie chodziła i podskakiwała a teraz w domu jak posadziła tyłek to znowu jest taki ciezki ze wstaje z trudem...mam nadzieje ze to naprawde tylko zakwasiki... Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie wierzę !!! Magda zaczęła się uczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogole to cześć :cool3: ... Co dziś na obiad było? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 PiotrekJ napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie wierzę !!! Magda zaczęła się uczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogole to cześć :cool3: ... Co dziś na obiad było? :razz: :evil_lol: :evil_lol: aj zaczęłam zaczęłam i nawet cos z tej zakichanej matmy rozumiem (jak nigdy!) a na obiad dzisiaj jadłam...pączka i galaretke i to było tyle, chora jestem, tylko witaminiki pije i tabletami sie szpikuje :placz: Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a na obiad dzisiaj jadłam...pączka i galaretke i to było tyle, chora jestem, tylko witaminiki pije i tabletami sie szpikuje :placz: Eee, to wczoraj lepszy obiad był :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Zdrowiej Magdaleno szybciutko :p ... Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Maga i Ty zdrowiej i Gajce tez powiedz, że ma nie chorowac :nono: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Agga']Madziu a gdzie Bursztynek?:p tyz chory:shake: :shake: :shake: wszyscy sie pochorowali:-( uciekam spac:calus: Quote
panienkabubu Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No Madzik, mnie to na zakwasy wyglądało dzisiaj, ale przecież na spacerze taka żywa była.. Dziwne dziwne :cool3: może ona leseruje troche? :cool3: :cool3: Dla pocieszenia - Ben dzisiaj po wygłupach na placu o mało co mi ducha nie wyzionął i nawet nie wstał jak przyszłam do niego z jedzeniem :crazyeye: psy sie chyba zakochały bo inaczej tego nie można nazwać :p stawiam :drink1: :beerchug: :drinking: :knajpa: :drinka: za moje zdane prawko :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Hello :) Jak sie maja dzisiaj lapki Gajeczki? Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Teklunia napisał(a):Hello :) Jak sie maja dzisiaj lapki Gajeczki? No wlasnie:cool3: A z toba jak? Beda jakies fotencje swiniola i gajki? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 czesc dziewczynki, z gajkiem juz duzo lepiej, na dzien dzisiejszy łapki przeszły, nie wiem moze to reumatyzm:roll: :oops: za to ze mną nie najlepiej, gorączkuje sobie do 40st., kicham i kaszelkuje i nie wiem sama co jeszcze tyle tego jest :shake: tutaj macie jeszcze pare zdjec gajka i coco kiedy pilnują siebie nawzajem :p jak zahipnotyzowana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześc Madziulka :multi: wracaj szybciutko do zdrówka :buzi: Czego tak zawzięcie uczysz sie z tej matematyki?? Jakis sprawdzian jeszcze macie?? My to juz kompletnie nic nie robimy i przyznam szczerze, ze jak na klase maturalną wcale mi sie to nie podoba - takie olewanie ucznów :roll: Wiecej lekcji mi przepada niz ich mam :roll: Ja jako jedyna w klasie zdaje matme na maturze i musze sie Pani prosic zeby ze mna jakies zadania porobiła :roll: Juz nie wspomne jak moje fakultety z geografii wygladaja ... nic na nich nie robimy to i rzadko na nich bywam, a teraz mi facet mówi ze jak nie przyjde na ostatnie zajecia to bede nieklasyfikowana :shake: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ja Ci nie chcę nic mowic, ale Gajka na Coco wyraźnie poluje :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziulka :multi: wracaj szybciutko do zdrówka :buzi: Czego tak zawzięcie uczysz sie z tej matematyki?? Jakis sprawdzian jeszcze macie?? My to juz kompletnie nic nie robimy i przyznam szczerze, ze jak na klase maturalną wcale mi sie to nie podoba - takie olewanie ucznów :roll: Wiecej lekcji mi przepada niz ich mam :roll: Ja jako jedyna w klasie zdaje matme na maturze i musze sie Pani prosic zeby ze mna jakies zadania porobiła :roll: Juz nie wspomne jak moje fakultety z geografii wygladaja ... nic na nich nie robimy to i rzadko na nich bywam, a teraz mi facet mówi ze jak nie przyjde na ostatnie zajecia to bede nieklasyfikowana :shake: daga ja juz po prostu nie mam siły my wałkujemy teraz stożek i walec i 100tys. róznych zadan, normalnie mam juz dosc...:shake: [quote name='PIKA']Ja Ci nie chcę nic mowic, ale Gajka na Coco wyraźnie poluje :evil_lol: hahaha a zebys wiedziała, szuka przekąski między posiłkami :lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 PIKA napisał(a):Ja Ci nie chcę nic mowic, ale Gajka na Coco wyraźnie poluje :evil_lol: Mam takie same wrazenie:evil_lol: Jak sie dogaduja ze soba? Kloca sie? Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Prawie jak rodzeństwo, tacy podobni :iloveyou: :cool3: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc dziewczynki, z gajkiem juz duzo lepiej, na dzien dzisiejszy łapki przeszły, nie wiem moze to reumatyzm:roll: :oops: za to ze mną nie najlepiej, gorączkuje sobie do 40st., kicham i kaszelkuje i nie wiem sama co jeszcze tyle tego jest :shake: Co to za choroby?!? Mam nadzieje ze nie wybierasz sie jutro do szkoly (ani nigdzie indziej) z taka goraczka... Wylez sie porzadnie - to polecenie Cioci Kasi i Blizniaka ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']daga ja juz po prostu nie mam siły my wałkujemy teraz stożek i walec i 100tys. róznych zadan, normalnie mam juz dosc...:shake: My juz to przechodzilismy:roll: ... potem bryły obrotowe:roll: ... a teraz niby miały byc powtórki, ale tak szczerze to nic nie robimy ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Magda_Miki']Mam takie same wrazenie:evil_lol: Jak sie dogaduja ze soba? Kloca sie? haha madziu to wwszystko wygląda tak jakby gajka chciała po prostu...zjesc coco :oops: :eviltong: [quote name='Teklunia']Co to za choroby?!? Mam nadzieje ze nie wybierasz sie jutro do szkoly (ani nigdzie indziej) z taka goraczka... Wylez sie porzadnie - to polecenie Cioci Kasi i Blizniaka ;-) ciociu kasiu ale musimy isc, niestety :-( a własnie dzwoniła przedstawicielka, i pt. sb. i ndz. do pracy :placz: [quote name='Daga_i_Oskar']My juz to przechodzilismy:roll: ... potem bryły obrotowe:roll: ... a teraz niby miały byc powtórki, ale tak szczerze to nic nie robimy ... oj jak sie ciesze ze to moj ostatni rok i nigdy wiecej matmyyyyy:multi: (ps. wspomne swe słowa jak sie dostane na studia i bede miec matmy od cholery :p ) Quote
Recommended Posts