Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha a zebyscie wiedzieli ze przestałam leserowac i siedze i kłuje, juz mam dosc, jak na złosc zakłuwam fizyke i matme czyli moje najgorsze przedmioty :lol:

ten tydzien jest tak zwariowany ze szkoda gadac, moja mama mnie zaraziła i łeb mi pęka, mówic nie moge a mam jeszcze na weekend do pracy isc...

kasiu niestety szkolenia nie mam, jak sie cos wykreci to dam ci znac napewno i reszcie warszawiaków też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dagusia nie wiem kiedy sie zobaczymy, martwie sie o gaje cos jej sie dzieje z łapami tylnymi tyłka jej sie nie chce ruszyc, nie wiem czy po prostu wczoraj sie wybiegała i teraz ma zakwasy czy nie daj boze cos sie dzieje, przeczekam kilka dni, jak nie ustąpi jedziemy do weta :-(

buziaczki dla wszystkich, milusnego dnia :buzi: juz niedługo pojawie sie na dłuzej, obiecuje :buzi:

Posted

ojoj :-(
co sie dzieje mojej blizniaczce kochanej?
mam nadzieje ze to nic powaznego...
zawsze jak slysze o problemach z lapami, to ciarki mi przechodza, bo moj ON pod koniec zycia mial straszne klopoty tego typu. ale on mial 14 lat i to dlatego...

Posted

nawet mnie nie straszcie dziewczyny, nie wiem co jest grane na spacerze juz normalnie chodziła i podskakiwała a teraz w domu jak posadziła tyłek to znowu jest taki ciezki ze wstaje z trudem...mam nadzieje ze to naprawde tylko zakwasiki...

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie wierzę !!! Magda zaczęła się uczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Tak w ogole to cześć :cool3: ...

Co dziś na obiad było? :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie wierzę !!! Magda zaczęła się uczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Tak w ogole to cześć :cool3: ...

Co dziś na obiad było? :razz: :evil_lol: :evil_lol:

aj zaczęłam zaczęłam i nawet cos z tej zakichanej matmy rozumiem (jak nigdy!)

a na obiad dzisiaj jadłam...pączka i galaretke i to było tyle, chora jestem, tylko witaminiki pije i tabletami sie szpikuje :placz:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
a na obiad dzisiaj jadłam...pączka i galaretke i to było tyle, chora jestem, tylko witaminiki pije i tabletami sie szpikuje :placz:

Eee, to wczoraj lepszy obiad był :razz: :evil_lol: :evil_lol: ...

Zdrowiej Magdaleno szybciutko :p ...

Posted

No Madzik,
mnie to na zakwasy wyglądało dzisiaj, ale przecież na spacerze taka żywa była.. Dziwne dziwne :cool3: może ona leseruje troche? :cool3: :cool3:

Dla pocieszenia - Ben dzisiaj po wygłupach na placu o mało co mi ducha nie wyzionął i nawet nie wstał jak przyszłam do niego z jedzeniem :crazyeye:
psy sie chyba zakochały bo inaczej tego nie można nazwać :p

stawiam :drink1: :beerchug: :drinking: :knajpa: :drinka: za moje zdane prawko :multi: :multi:

Posted

czesc dziewczynki, z gajkiem juz duzo lepiej, na dzien dzisiejszy łapki przeszły, nie wiem moze to reumatyzm:roll: :oops:

za to ze mną nie najlepiej, gorączkuje sobie do 40st., kicham i kaszelkuje i nie wiem sama co jeszcze tyle tego jest :shake:

tutaj macie jeszcze pare zdjec gajka i coco kiedy pilnują siebie nawzajem :p

jak zahipnotyzowana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześc Madziulka :multi:

wracaj szybciutko do zdrówka :buzi:

Czego tak zawzięcie uczysz sie z tej matematyki?? Jakis sprawdzian jeszcze macie?? My to juz kompletnie nic nie robimy i przyznam szczerze, ze jak na klase maturalną wcale mi sie to nie podoba - takie olewanie ucznów :roll: Wiecej lekcji mi przepada niz ich mam :roll: Ja jako jedyna w klasie zdaje matme na maturze i musze sie Pani prosic zeby ze mna jakies zadania porobiła :roll: Juz nie wspomne jak moje fakultety z geografii wygladaja ... nic na nich nie robimy to i rzadko na nich bywam, a teraz mi facet mówi ze jak nie przyjde na ostatnie zajecia to bede nieklasyfikowana :shake:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziulka :multi:

wracaj szybciutko do zdrówka :buzi:

Czego tak zawzięcie uczysz sie z tej matematyki?? Jakis sprawdzian jeszcze macie?? My to juz kompletnie nic nie robimy i przyznam szczerze, ze jak na klase maturalną wcale mi sie to nie podoba - takie olewanie ucznów :roll: Wiecej lekcji mi przepada niz ich mam :roll: Ja jako jedyna w klasie zdaje matme na maturze i musze sie Pani prosic zeby ze mna jakies zadania porobiła :roll: Juz nie wspomne jak moje fakultety z geografii wygladaja ... nic na nich nie robimy to i rzadko na nich bywam, a teraz mi facet mówi ze jak nie przyjde na ostatnie zajecia to bede nieklasyfikowana :shake:

daga ja juz po prostu nie mam siły my wałkujemy teraz stożek i walec i 100tys. róznych zadan, normalnie mam juz dosc...:shake:

[quote name='PIKA']Ja Ci nie chcę nic mowic, ale Gajka na Coco wyraźnie poluje :evil_lol:

hahaha a zebys wiedziała, szuka przekąski między posiłkami :lol: :lol: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Ja Ci nie chcę nic mowic, ale Gajka na Coco wyraźnie poluje :evil_lol:

Mam takie same wrazenie:evil_lol:
Jak sie dogaduja ze soba? Kloca sie?

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc dziewczynki, z gajkiem juz duzo lepiej, na dzien dzisiejszy łapki przeszły, nie wiem moze to reumatyzm:roll: :oops:

za to ze mną nie najlepiej, gorączkuje sobie do 40st., kicham i kaszelkuje i nie wiem sama co jeszcze tyle tego jest :shake:

Co to za choroby?!? Mam nadzieje ze nie wybierasz sie jutro do szkoly (ani nigdzie indziej) z taka goraczka... Wylez sie porzadnie - to polecenie Cioci Kasi i Blizniaka ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']daga ja juz po prostu nie mam siły my wałkujemy teraz stożek i walec i 100tys. róznych zadan, normalnie mam juz dosc...:shake:

My juz to przechodzilismy:roll: ... potem bryły obrotowe:roll: ... a teraz niby miały byc powtórki, ale tak szczerze to nic nie robimy ...

Posted

[quote name='Magda_Miki']Mam takie same wrazenie:evil_lol:
Jak sie dogaduja ze soba? Kloca sie?

haha madziu to wwszystko wygląda tak jakby gajka chciała po prostu...zjesc coco :oops: :eviltong:

[quote name='Teklunia']Co to za choroby?!? Mam nadzieje ze nie wybierasz sie jutro do szkoly (ani nigdzie indziej) z taka goraczka... Wylez sie porzadnie - to polecenie Cioci Kasi i Blizniaka ;-)

ciociu kasiu ale musimy isc, niestety :-(
a własnie dzwoniła przedstawicielka, i pt. sb. i ndz. do pracy :placz:

[quote name='Daga_i_Oskar']My juz to przechodzilismy:roll: ... potem bryły obrotowe:roll: ... a teraz niby miały byc powtórki, ale tak szczerze to nic nie robimy ...

oj jak sie ciesze ze to moj ostatni rok i nigdy wiecej matmyyyyy:multi: (ps. wspomne swe słowa jak sie dostane na studia i bede miec matmy od cholery :p )