g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): a no idzie idzie, juz kilka dni temu widziałam u nas krokusy, ale nie miałam jak ufocic niestety :-( To zupełnie jak ja, tylko, ze ja aparatu wcale nie mam. :cool3: Oj Madzia, ale Ty masz proszkowe przygody. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześc Madziu ... wiosenka przyszła, kiedy idziemy z piesiami do parku :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 dobry wieczór wszystkim :buzi: padam na pysk, 10h to stanowczo za dużo :placz: :placz: :placz: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziu ... wiosenka przyszła, kiedy idziemy z piesiami do parku :razz: a juz niedługo niedługo jak sie tylko wykopie spod ksiazek i dowiem jakie weekendy mam wolne, bo przypomnieli sobie o mnie w pracy :cool3: wybaczcie, ale uciekam juz spac, jutro czekaja mnie nie tylko proszki przez 7 h ale jeszcze zakłuwanie :placz: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a juz niedługo niedługo jak sie tylko wykopie spod ksiazek i dowiem jakie weekendy mam wolne, bo przypomnieli sobie o mnie w pracy :cool3: Jak byś kiedyś szukała pracy jako hostessa to daj znać ;) ... Coś się załatwi :p ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak byś kiedyś szukała pracy jako hostessa to daj znać ;) ... Coś się załatwi :p ... uwazaj bo skorzystam :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Hej Madziu! :buzi: Cześć Gajeczko! :buzi: Gajeczko, a na cóż Ty tak uważnie patrzysz? :cool3: Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Jakie urocze widoczne oczka :) A właściwie jedno ;) Przyjemnej proszkowej pracy ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 na dziendoberek i usmiech mordercy :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']na dziendoberek dzien dobry :) alez Gajka ma fryz gladziutki, wyczesany...:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dzien doberek! :krolik: Ale zębiska - tylko się bać :o ;-) Ale ozorek i nosecek rewelacyjny :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Madziu - a Ty znowu w szkole nie byłaś :mad: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu - a Ty znowu w szkole nie byłaś :mad: :lol: a nieprawda!a byłam! i naprawde miałam najszczersze chęci zostac dzisiaj cały dzien ale sie okazało ze mamy zastępstwa a potem lecimy sprzatac ulice wiec zmyłam sie do domu i pisze bibliografie na mature :lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :razz:znowu nowa spineczka , jaka elegantka ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a nieprawda!a byłam! i naprawde miałam najszczersze chęci zostac dzisiaj cały dzien ale sie okazało ze mamy zastępstwa a potem lecimy sprzatac ulice wiec zmyłam sie do domu i pisze bibliografie na mature :lol: no tak bo do jutra termin oddania :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Leserantko :evil_lol: no własnie miałam pisac ze to moje drugie imię :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Cześć dziewczyny :p ... Jak obiadek? Smaczny? :razz: Miałem dojechać, ale nie zdążyłem :shake: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć dziewczyny :p ... Jak obiadek? Smaczny? :razz: Miałem dojechać, ale nie zdążyłem :shake: ... oj piotrek piotrek a ja głupia czekałam na ciebie :placz: :placz: :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Gabryjella napisał(a):Ten morderca to chyba śliną atakuje:evil_lol: hahahaah gabrysiu dzisiaj bawiła sie z masterem i kolega master znalazł koope wiosnną i teraz atakują smrodem obydwoje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 cześć Madziu... dzis też leserujesz czy grzecznie do szkółki biegniesz? Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć Madziu :multi: Daj znać koniecznie kiedy masz czas bo chcę z Tobą porozmawiać :razz: no i przy okazji pieski będą miały spacerek :lol: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Czesc Magda :) Czy w tym tygodniu nie masz przypadkiem szkolenia? :cool3: Quote
Recommended Posts