Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ..

Już wróciliśmy ze spacerku, my z Madzią miałyśmy kałuże w butach .. Podejrzewam, że Madzia się teraz suszy ..
Ja zgrywam zdjęcia - mamy ich ponad 100 :)
Gajka chyba jeszcze nie jest przekonana co do Bena, zrobiła koncert, panikowała, że "nie podejdę i koniec .", nie dała się przekonać, że Ben nie taki straszny jak go malują ;)
Ben też mnie zaskoczył, pozytywnie, bo nawet mnie mięśnie nie bolą, nie wariował jak zwykle, dobrze mu zrobił spacer przed spotkankiem, powariował troszkę, tzn. zrobił koncert, ale później już było spokojnie .. :multi:

Zdjęcia będą pewnie jak Madzia będzie na internecie, na razie z tego co wiem to się suszy ;)

A powiem Wam, że naprawde są zabawne .... :)

Posted

jestesmy kochani jestesmy :cool3:

nie wiem co najpierw, moze sie pochwalę, że mamy w domku nowe zwierzątko :cool3: jest nią coco :p coco jest swineczką morską jest malutenka ma kilka tygodni :loveu: jak odzyskam aparat beda zdjecia coco :roll:

aa i gaja zazdrosciuch jest siedzi i mnie pilnuje i wącha nowego mieszkanca :eviltong:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko uwazaj zeby Coco nie zniknęła podczas Gajkowej kolacji ;)

mam nadzieje, na szczęscie mamy klatke a nie akrwaium :cool3:
zaraz beda foteczki, czesc juz mozecie sobie zobaczyc u kasi w galerii benka, jak dostane wszystko to zaczne wstawiac ;)

Posted

Cześć dziewczyny :p ...

madzia18sosnowiec napisał(a):
boksio pregowany, temperament uciekł wraz z kolejnymi dniami spędzonymi w schronisku...:-(

zółty boksio, poza zanikiem temperamentu jak wyzej zanik masy tez widoczny :-(

a taka ze mnie chudziutka dziewczynka

trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze sie uda i boksie trafią do dobrych domków, trwają pertraktacje

Boksie w schronisku :shake: ...Ja wiem że wszystkie psiaki tam cierpią, ale do tych mam wyjątkowy sentyment :shake: ...
Żebym miał warunki to wszystkie bym je zabrał :roll: ...

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
oj na pewno ładnie tylko nie w połowie marca kiedy zima trwa 5 m-cy. Jestem już do niej nastawiona anty :angryy:

Aaaa no to w tej kwestii się zgadzamy :angryy:
Chociaż mój pies mimo wszystko w 7 niebie, bo to w końcu bernio :D :cool1:
Także komu jak komu, ale jemu to naprawdę odpowiada ;-)

W każdym razie - nie wiem czy to pozytywne, czy nie, ale .. zima ma być do świąt wielkanocnych :(

Madzia zaniedbałaś fotki ;) Wyrzuć brata z kompa i wstawiaj, ciekawa jestem opisów :D

Posted

PIKA napisał(a):
Madzia ale mialyscie spacerek w doborowym towarzystwie cudnego dzentelmena :loveu:

uwaga, bo właścicielka dzentelmena się zawstydzi :oops:
i dzentelmen tyz :oops:

a Gajka nas odwiedziła przed godzinką z Madzią :)
zwiedziła plac, przeszkodziła Benowi w jedzeniu ;)
nie robiłyśmy fot, bo za ciemno ;)
ale chyba się zakochali ;) Ben coraz mniej je .... :cool3: :cool3: :p

Posted

panienkabubu napisał(a):
uwaga, bo właścicielka dzentelmena się zawstydzi :oops:
i dzentelmen tyz :oops:

Ja mam slabośc do duuuuzych futrzakow :lol: z racji posiadania takowego w domu ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Monika, ale Ben to szczyyyyyyl młody, co on o miłości wie :D:D:D

to o niczym nie świadczy - Boluś wykastrowany, ślepy staruszek a tyż sie zakochał :evil_lol: jak nic: WIOSNA IDZIE :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
to o niczym nie świadczy - Boluś wykastrowany, ślepy staruszek a tyż sie zakochał :evil_lol: jak nic: WIOSNA IDZIE :loveu:

ah ta psia miłość :D :loveu: :loveu:
tylko co Gajka na to, Madziu?? ;)