Teba Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Wchodze tu po takim czasie a tu rozmowa o stopkach <hahaha> Madzia a Ty co tak mało zdjęć Gaji wrzucasz? co to za lenistwo :P ja tu czekam :evil_lol::mad::eviltong::p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):uwielbiam briardzie oczy - sa takie ludzkie!!!! a są są, potwredzam, czekam na aparat, i bede biła gajke fleszem po oczach :evil_lol: Tebusa napisał(a):Wchodze tu po takim czasie a tu rozmowa o stopkach <hahaha> Madzia a Ty co tak mało zdjęć Gaji wrzucasz? co to za lenistwo :P ja tu czekam :evil_lol::mad::eviltong::p tebusa bo nie wszytskie zaległości nadrabiasz, cofnij sie 5 stron w tył, dwa spacery cie ominęły :cool3: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 :mad:3 strony przegadały o .......stopach Patrycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:cześć Gajeczko Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alu a mnie jeszcze mało !!! :placz: ale przyznaj że temat wdzięczny :cool1: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):Alu a mnie jeszcze mało !!! :placz: ale przyznaj że temat wdzięczny :cool1:no skoro Danonek z luboscią pieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:twoje stopy ..to temat jest jak najbardziej wdzięczny :p Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):Alu a mnie jeszcze mało !!! :placz: ale przyznaj że temat wdzięczny :cool1: - bo Patka to baaaardzo wdzieczny temacik!!!!!!! p.s. znow ta wazelinka.... Quote
Teklunia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 dzien doberek :D ale sie panie rozgadaly:cool3: a czlowiek tera zmusi siedziec i czytac, zamiast sie za gotowanie obiadu brac :lol: madzia18sosnowiec napisał(a): piekny!!! te oczy i te uszka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no skoro Danonek z luboscią pieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:twoje stopy ..to temat jest jak najbardziej wdzięczny :p Aluniu Ty moja, to rodzaj pieszczot z kategorii marsz po potłuczonym szkle - działa pobudzająco i elektryzujaco ;D a ta Jola podejrzanie mi wygląda - wiadra wazeliny juz na mnie wylała :cool3: Madziu Ty sie nie gniewaj że my tu pierdu - pierdu, ale jak będziesz w naszym wieku to zrozumiesz moje dziecko :turn-l: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Dzień Doberek pięknym Paniom :cool3: :p ... Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):A Madziu Ty sie nie gniewaj że my tu pierdu - pierdu, ale jak będziesz w naszym wieku to zrozumiesz moje dziecko :turn-l: -powiedzialo dziewcze dwudziestoparoletnie (Patka) starszej Pani (mnie) Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):-powiedzialo dziewcze dwudziestoparoletnie (Patka) starszej Pani (mnie):evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dzieci , koniec utarczek słownych :razz: Madzia :mad:fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):Aluniu Ty moja, to rodzaj pieszczot z kategorii marsz po potłuczonym szkle - działa pobudzająco i elektryzujaco ;D a ta Jola podejrzanie mi wygląda - wiadra wazeliny juz na mnie wylała :cool3: Madziu Ty sie nie gniewaj że my tu pierdu - pierdu, ale jak będziesz w naszym wieku to zrozumiesz moje dziecko :turn-l: ja sobie wypraszam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jestem juz duża a z waszego pierdu-pierdu brzuch mnie juz tak boli :eviltong: :eviltong: :eviltong: czesc wszytskim :buzi: ps.alicjo r fotek nacykane 2 strony temu:lol: :lol: :lol: nowych narazie niet, bo czekam na aparat :-( jak was usatysfakcjonuje majorek śpiący to proszę bardzo, zaraz bedzie :eviltong: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 :evil_lol::evil_lol:wszystkie foty widziałam , Majorek bossski :pwidzisz jak zabawne mogą być kobietki w ...kwiecie wieku ;) Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek pięknym Paniom :cool3: :p ... o! następny wazeliniarz ! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 obiecany śpiochający major :cool3: Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):o! następny wazeliniarz ! - on zaraz dopisze... i PANIOM TU OBECNYM... Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):o! następny wazeliniarz ! Widzisz Magdo, nie mogę się do Ciebie ładnie zwracać :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Starsze Panie podtekstami rzucają :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Widzisz Magdo, nie mogę się do Ciebie ładnie zwracać :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Starsze Panie podtekstami rzucają :evil_lol: :evil_lol: ;) ... - to trza bylo napisac Dzien dobry pieknej pani ! W liczbie pojedynczej, a nie nas mamic!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:wszystkie foty widziałam , Majorek bossski :pwidzisz jak zabawne mogą być kobietki w ...kwiecie wieku ;-) hahahahahahahahahahahahahahahaha no tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lespaa napisał(a):o! następny wazeliniarz ! patrycja zaden z niego wazeliniarz, on na po prostu wszytskie kocha :loveu: :loveu: :loveu: przedstawiam wam prawdziewczo 100% męzczyzne, jedynego w swoim rodzaju, który jak nikt potrafi zadowolic (kasia pochwal sie:eviltong: ) nawet najbardziej wymagające panie :eviltong: prosze panstwa oto on :p i jeszcze mordulec moj :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):- to trza bylo napisac Dzien dobry pieknej pani ! W liczbie pojedynczej, a nie nas mamic!!!!! Ale jado Gajki jeszcze mówiłem :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Widzisz Magdo, nie mogę się do Ciebie ładnie zwracać :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Starsze Panie podtekstami rzucają :evil_lol: :evil_lol: ;) ... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: piotrze i tak cie kocham :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sota36 napisał(a):- to trza bylo napisac Dzien dobry pieknej pani ! W liczbie pojedynczej, a nie nas mamic!!!!! oj jola on chciał dobrze :oops: :cool3: Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale jado Gajki jeszcze mówiłem :evil_lol: :evil_lol: ;) ... - no to nosa starszej pani utarles - 1:0 dla Ciebie, ale moja zemsta bedzie slodka!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):- no to nosa starszej pani utarles - 1:0 dla Ciebie, ale moja zemsta bedzie slodka!!!! piotr, pamietaj ze bardzo cie lubiłam :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: piotrze i tak cie kocham :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja Ciebie też Magdo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... sota36 napisał(a):- no to nosa starszej pani utarles - 1:0 dla Ciebie, ale moja zemsta bedzie slodka!!!! Już się boję :scared::evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:rozbrajający Widzę że Piotruś bryluje między Niewiastami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts