Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 czesć Madziu :p Ach jak fajnie ze sie tak mogłyscie spotkać... a Daga luuubi takie spotkanka ;) Jak przyjechałam na spacer do parczku do Dagulka mimo choroby też przyszła :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a):czesć Madziu :p Ach jak fajnie ze sie tak mogłyscie spotkać... a Daga luuubi takie spotkanka ;) Jak przyjechałam na spacer do parczku do Dagulka mimo choroby też przyszła :multi: gosiu to ja rozumiem ze teraz spotkanie dogomaniakow w katowicach i jestes tam nieodłącznym gościem :eviltong: a spacerek z nami to juz musowy :cool3: a wogóle to czesc i czołem wszystkim, dzisiaj czeka nas spacerek z Majorem:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cześć moje drogie dziewczyny :p ... Widzę, że spacerek się udał, foteczki też super :lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć moje drogie dziewczyny :p ... Widzę, że spacerek się udał, foteczki też super :lol: ... hej hej miło nam ze i dla nas troche czasu znalazłes :lol: za foteczki jeszcze raz dziekujemy dagusi :buzi: a teraz nochal bez lampy bł. i z lampą Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 i jeszcze śpioch :cool3: a teraz uciekam powoli posprzatac i wyszczotkowac ładnie potwora na spacerek :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hej hej miło nam ze i dla nas troche czasu znalazłes :lol: Dla Was Magdaleno ja zawsze czas znajdę :cool3: :loveu: ;) ... Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): Madziu! Śliczne :-o :lol: Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):i jeszcze śpioch :cool3: a teraz uciekam powoli posprzatac i wyszczotkowac ładnie potwora na spacerek :loveu: moj nochalek kofany, slicznusi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):i jeszcze śpioch :cool3: a teraz uciekam powoli posprzatac i wyszczotkowac ładnie potwora na spacerek :loveu: Oczywiście przed wyjsciem trzeba sie zrobić na bóstwo:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 ciesze sie, że zdjątka się podobają, my uciekamy na dworek, bedzie troche zdjęć, ale cierpliwości to za jakies 2-3 godzinki o ile nie pozniej :eviltong: :hand: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 dobra jestem jestem ale na chwilke, wstawie tylko 2 zdjatka bo nie dostałam wszytskich od kasi jeszcze, poczta nam nawala :angryy: narazie mordulec gajka :loveu: Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):dobra jestem jestem ale na chwilke, wstawie tylko 2 zdjatka bo nie dostałam wszytskich od kasi jeszcze, poczta nam nawala :angryy: narazie mordulec gajka :loveu: matko, Madziu, te zdjecia sa genialne!!! Gaja wyszla niesamowicie! To naprawde baaardzo piekny pies :) Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a):matko, Madziu, te zdjecia sa genialne!!! Gaja wyszla niesamowicie! To naprawde baaardzo piekny pies :) tak, tak, tak - Gajusia jest cudna... a te zdjątka są wspaniałe :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 dziewczyny dzisiaj kasia operowała aparatem, ja juz wróciłam, zaraz musze isc w ksiazki, ale jeszcze wstawie pare fotek ze spacerku, niestety nadal nie wszytskie do mnie doszły, ale wstawie to co mam :cool3: podrwy czas zacząć :cool3: chcesz sie bic?no chcesz:cool3: przyczajony tygrys major w stylu chucka norrisa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a):matko, Madziu, te zdjecia sa genialne!!! Gaja wyszla niesamowicie! To naprawde baaardzo piekny pies :) - NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 hej majorrr pokaz no... no pokaz pokaz co tam maaaaasz:eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 i jeszcze w całej okazałosci :cool3: i tropimy tropimy :lol: i jeszcze z serii "pokaz co tam masz" Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 szaleństw cd. mordercy w akcji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: potem reszta musze leciec w ksiazeczki :-( miłego oglądania :buzi: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :ppogadajmy jak równy z równym :evil_lol: Gajka ma czapkę :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): haha nie wiem co ona ma, ale mina majora mnie tutaj po prostu zabiła, "nieznany cios karate " cisnie mi sie na usta :lol: Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):o pokaz pokaz co tam maaaaasz:eviltong: Magda - zdjecia z buldozkiem sa swietne :D tylko niepokoi mnie "bezposredniosc" naszej Gajki o nowo poznanych mezczyzn... ;) Quote
PIKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 narazie mordulec gajka :loveu: a co ona taka nie uczesana? :evil_lol: Igraszki z buldożkiem swietne :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Madziu widzę, że i dzisiaj mialyscie swietne spotkanko :multi: Zstawienie Bukdozek i Gaja super :klacz: Gosiu, no tak ja jestem zawsze chetna na spotkanka, a wtedy z Toba to nie mogłam sobie odmówic :oops: Nie widzimy sie na co dzien no i chciałam Cie w koncu w realu poznac :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Zdjęcia cuuuudowne :loveu: :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: Ależ utalentowana ta Kasia :diabloti: :diabloti: :diabloti: Heheheh .... Gajka jest naprawdę cudowna :loveu: Zestawienie z Majorem niezłe, niezłe - szczerze powiedziawszy obawiałam się, że Gajka będzie agresorem, Madzia po prostu w złym świetle ją przedstawiła (cyt: "ona lubi dziabnąć na dzień dobry" :D) a ta Gajka wcale taka zła nie jest, zaczepia do zabawy, Madzia proszę spojrzeć na pieska innymi oczkami ;-) Madzia - piszesz się na taki spacer z Gają i Benem? :D Czy na razie podziękujemy? :D Quote
Recommended Posts