madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zgadzam się z Tobą Magdo :loveu: :loveu: :loveu: ... hahaha jak to dobrze miec takiego piotra i locersa :loveu: tozto skarb :loveu: :oops: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha jak to dobrze miec takiego piotra i locersa :loveu: tozto skarb :loveu: :oops: :evil_lol: I to wszystko za darmo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):I to wszystko za darmo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... hahaha piotrek jak naprawde nie wiem jak mam bogu dziekowac za taki skarb jak ty :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha piotrek jak naprawde nie wiem jak mam bogu dziekowac za taki skarb jak ty :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiesz, wystarczy że na browarek mnie zabierzesz :p ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiesz, wystarczy że na browarek mnie zabierzesz :p ... oj piotrek piotrek pozniej jeszcze mnie zje*** ze wpuszczam w alkoholizm :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Madzia, czemu tak jest ze jak Ty jestes to mnie nie ma, a kiedy ja jestem to Ciebie niet :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 a teraz juz jestesmy ale uciekamy, padam :roll: moze jutro uda nam sie z dagusią i jolą na spacerku spotkać w chorzowie w parku :razz: a teraz my juz mowimy *do*bra*noooooc*:sleep2: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a teraz juz jestesmy ale uciekamy, padam :roll: moze jutro uda nam sie z dagusią i jolą na spacerku spotkać w chorzowie w parku :razz: a teraz my juz mowimy *do*bra*noooooc*:sleep2: Dobranoc śpioszki ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a teraz juz jestesmy ale uciekamy, padam :roll: moze jutro uda nam sie z dagusią i jolą na spacerku spotkać w chorzowie w parku :razz: a teraz my juz mowimy *do*bra*noooooc*:sleep2: Dobranoc Madziu i mam nadzieje, ze do juterka :multi: Quote
Alka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): moze jutro uda nam sie z dagusią i jolą na spacerku spotkać w chorzowie w parku :razz: wow, super spotkanko się szykuje :multi::multi::multi: oczywiście liczymy na foteczki , całą masę foteczek :multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 czesc i czołem wszystkim:cool3: jak narazie wszystko zmierza ku spotkaniu, mam nadzieje ze dagmarze nic nie wyskoczy, niestety jola jest dzisiaj u rodziców, wiec zdjęcia będą tylko oskarkowe i gajkowe :lol: ja uciekam troche posprzatać i musze chyba aparat pozyczyc, bo mojego dalej ni widu ni słychu :eviltong: miłego dnia :buzi: Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Cześć dziewczyny ;) ... madzia18sosnowiec napisał(a):ja uciekam troche posprzatać i musze chyba aparat pozyczyc, bo mojego dalej ni widu ni słychu :eviltong: W niedzielę będziesz sprzątać? :crazyeye: :crazyeye: :shake: Odpoczywać trzeba a nie się przepracowywać ;) ... Miłego spacerku Wam życzę ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 czesc piotrus, chałupe musze ogarnąć bo troche sie wczoraj nabrudziło :evil_lol: (czyt. opijałam ślub patrycji:lol: ) Quote
nikusia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A foteczek nie ma :placz: :placz: :evil_lol::mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 bedą fotki nikusia będą, tylko na spacerek sie wybierzemy z dagulą :cool3: czekajcie cierpliwie a czekania zostaną wynagrodzone :loveu: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Cześć Dziewczyny :p Mam nadzieję na spora ilośc zdjęc :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 czesc pika, ja mam nadzieje ze daga bedzie tak dobra i sie ze mną podzieli zdjęciami :cool3: ja uciekam, bede pozniej, musze sie troche ogarnąc bo do ludzi wychodze :shiny::cool2:papatki :bye: Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 No to dziewczyny juz zmykac na spacerek;) Bede czekac na fotki. Oskarek moze nareszcie sam pobawic sie z Gajeczka:evil_lol: Nie bedzie zadnego Tenka Quote
sota36 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Jednak nie pojechalismy do babci Gucia - ogarnelo nas lenistwo - tzn. Darka, bo ja siedze nad powstaniem Izraela - och matura sie zbliza.... Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 znowu bede umierac z zalu, ze nie moge isc z Wami na spacerek :placz::placz::placz: Magda_Miki napisał(a): Oskarek moze nareszcie sam pobawic sie z Gajeczka:evil_lol: Nie bedzie zadnego Tenka Magda, czy Ty sugerujesz, ze moj pies by imzawadzal? :mad::mad::mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aparacik juz przygotowany, wiec zdjecia na pewno jakies będą :lol: :lol: Kasiu, Madzia pewnie miała na mysli Gutka od Joli, a pomyliło jej się z Tenusiem :cool3: Quote
Recommended Posts