PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześc Madzia :multi: Ale sliczne foteczki, slicznej Gajeczki :loveu: i nawet sopelek się zaplatal :crazyeye: Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 :lol: to ja jestem z Was najwyzsza :eviltong: mam 166cm... a wdowodzie też 167 :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a): wprawdzie nie tak piekne jak gosi, nie kazy rodzi sie z aparatem i talentem tak jak ona :lol: hmmm no nie wiem, nie wiem... ja aparacik (przynajmniej cyfrowy) mam dopiero od 2 lat :eviltong: milusiego dzionka Madziu Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Magdaleno :lol: ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzien dobry :multi: Co u mojej ulubionej briardziczki? Quote
Magda Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzien dobry!! Jaka kochana Gajeczka sie nam tu pokazala:loveu::loveu: Quote
sota36 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Gutek kazal napisac - DLA MOJEJ DZIEWCZYNY SAMYCH PRZYSTOJNYCH FACETOW, CHOCIAZ TAKICH NIE MA, BOM NAJPIEKNIEJSZY! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Gosiek napisał(a): hmmm no nie wiem, nie wiem... ja aparacik (przynajmniej cyfrowy) mam dopiero od 2 lat :eviltong: milusiego dzionka Madziu czesc gosiu :buzi: ja mam aparat cyfrowy tak na stałe od grudnia :cool3: wczesniej miałam pozyczany i cykałam byleby cykac, sie człowiek nie zastanawia nawet co :eviltong: PiotrekJ napisał(a):Cześć Magdaleno :lol: ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... alez dziękujemy ślicznie :oops: :buzi: Teklunia napisał(a):Dzien dobry :multi: Co u mojej ulubionej briardziczki? witamy kasiu:buzi: a gajeczka ok, coś sie małpie w głowie przestawia po tej urojonej bo wogóle sie nie słucha i jest bardziej cieta na inne psy, ma humory gorsze niż ja czasami :eviltong: Magda_Miki napisał(a):Dzien dobry!! Jaka kochana Gajeczka sie nam tu pokazala:loveu::loveu: czesc madziu :buzi:dziękuje ślicznie za odwiedzinki i piekne różyczki :loveu: gaja je uwielbia :loveu: Daga_i_Oskar napisał(a): życzy Oskarek ach dziękujemy ślicznieee:loveu: to z kolei jedne z moich ul;ubionych kwiatuszków :loveu: sota36 napisał(a):Gutek kazal napisac - DLA MOJEJ DZIEWCZYNY SAMYCH PRZYSTOJNYCH FACETOW, CHOCIAZ TAKICH NIE MA, BOM NAJPIEKNIEJSZY! witamy joluś:buzi: ja nie kwestionuje co do stwierdzenia gucia :loveu: a okreslenie "moja dziewczyna" przyprawiło gajke o palpitacje, teraz lezy i wzdycha przed zdjeciem gutka :oops: :loveu: :evil_lol: my uciekamy, bo cos nie najlepiej sie czuje, postaram sie wpasc wieczorkiem i poswietowac jeszcze troche nasz dzien:multi: jeszcze raz dziekujemy slicznie wszystkim :buzi: zaraz wrzuce pare zdjątek zebyscie nie zapomnieli jak gajka wygląda :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 my dwie :loveu: i buziaczek w pysiaczek :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Tulipanki to siostra dostała od chłopaka, które przyleciały aż z Angli :cool3: :cool3: a z Gajeczką wyglądasz siuuuper :loveu: Quote
PIKA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Witam kobitki w dniu Waszego Świeta :razz: Gosiek napisał(a)::lol: to ja jestem z Was najwyzsza :eviltong: mam 166cm... a wdowodzie też 167 :evil_lol: :shake::shake: przykro mi Gosiu :shake::shake: Ja mam 175 :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 PIKA napisał(a):Witam kobitki w dniu Waszego Świeta :razz: :shake::shake: przykro mi Gosiu :shake::shake: Ja mam 175 :evil_lol: cos Ty, Pika? a ja byla pewna ze masz wiecej... Quote
sota36 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):my dwie :loveu: i buziaczek w pysiaczek :loveu: - OCH TE DZIEWCZYNY!!!! Westchnal Gutek..... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Tulipanki to siostra dostała od chłopaka, które przyleciały aż z Angli :cool3: :cool3: a do mnie to nikt z anglii tulipanów nie przysłał :placz: PIKA napisał(a):Ja mam 175 :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :oops:zawsze chciałam miec tylko no ale nie wyszło :oops: ale mam w klasie znajomych facetów którzy mają po 199cm, i jeden był nawet u lekarza bo chciał byc jeszcze wyzszy (siatkarz) no i lekarz mu mowi ze na rynku polskim jak narazie nie ma takiego preparatu po którym nie wyrosłaby mu trzecia reka albo druga głowa :eviltong: wole nie ryzykowac, choc "ciekawie" bym pewnie wyglądała z drugą głową :eviltong: sota36 napisał(a):- OCH TE DZIEWCZYNY!!!! Westchnal Gutek..... ty gutek nie wzdychaj tylko zabieraj pancie do sosnowca :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Madziu - ślicznie razem wyglądacie :loveu: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 czesc i czołem wszystki :buzi: wczoraj juz nie podołałam wlesc na dgm, padłam :lol: dziekujemy wszystkim za zyczenia :buzi: my dzisiaj znow sporo nauki :-( zaraz uciekam, jeszcze wstawie pare fotek ze spacerku (nie dzisiejszego, bo pogoda nie dopisała :shake: ) pozujemy :cool3: pancia ratuj, drzwko atakuje!!:scared: Quote
sota36 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Czesc Madziu - tak pogoda paskudna, a w domku pelno blota, albo praca na szmacie - jak chce sie miec takie sliczne podgogi jak u naszej kolezanki - Dagi od Swiecacych Podlog. och - cizkie zycie briardziarzy!!! Chyba sprzedam Ruskim Gutka na smalec i kupie sobie slicznego yorka... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 sota36 napisał(a):Czesc Madziu - tak pogoda paskudna, a w domku pelno blota, albo praca na szmacie - jak chce sie miec takie sliczne podgogi jak u naszej kolezanki - Dagi od Swiecacych Podlog. och - cizkie zycie briardziarzy!!! Chyba sprzedam Ruskim Gutka na smalec i kupie sobie slicznego yorka... a dziękuje, dziękuje za uznania :eviltong: :eviltong: Własnie przed wejsciem na dogo wysprzatałam i wymyłam wsyztskie podłogi wiec bija swoja czystoscia po oczach :cool3: :cool3: A Gutka prosze mi nie sprzedawac, masz zakaz i tyle :mad: Quote
sota36 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a dziękuje, dziękuje za uznania :eviltong: :eviltong: Własnie przed wejsciem na dogo wysprzatałam i wymyłam wsyztskie podłogi wiec bija swoja czystoscia po oczach :cool3: :cool3: A Gutka prosze mi nie sprzedawac, masz zakaz i tyle :mad: - tak jest Ciociu Dago - Gutka nie sprzedam - sama smalec wytopie! Jezu - a ja mam takie brudne podlogi! Jeszcze bardzien mi wstyd, a dzis Dzien Lenia.... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 sota36 napisał(a):- tak jest Ciociu Dago - Gutka nie sprzedam - sama smalec wytopie! Jezu - a ja mam takie brudne podlogi! Jeszcze bardzien mi wstyd, a dzis Dzien Lenia.... Qrcze no akurat nie mam czasu, zeby wpasc do Ciebie i wypastowac podłogi :eviltong: ale kiedys przy okazji zajrze zlustrowac porzadeczek :eviltong: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Madzia , pogoń te baby od pogłóg , bo ja mam w domu pełno piachu :cool3: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 sota36 napisał(a):Czesc Madziu - tak pogoda paskudna, a w domku pelno blota, albo praca na szmacie - jak chce sie miec takie sliczne podgogi jak u naszej kolezanki - Dagi od Swiecacych Podlog. och - cizkie zycie briardziarzy!!! Chyba sprzedam Ruskim Gutka na smalec i kupie sobie slicznego yorka... sota - co Ty gadasz :crazyeye: herezje jakies :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts