Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: to ja jestem z Was najwyzsza :eviltong: mam 166cm... a wdowodzie też 167 :evil_lol:

madzia18sosnowiec napisał(a):

wprawdzie nie tak piekne jak gosi, nie kazy rodzi sie z aparatem i talentem tak jak ona :lol:
hmmm no nie wiem, nie wiem... ja aparacik (przynajmniej cyfrowy) mam dopiero od 2 lat :eviltong:

milusiego dzionka Madziu

Posted

Gosiek napisał(a):

hmmm no nie wiem, nie wiem... ja aparacik (przynajmniej cyfrowy) mam dopiero od 2 lat :eviltong:

milusiego dzionka Madziu

czesc gosiu :buzi: ja mam aparat cyfrowy tak na stałe od grudnia :cool3: wczesniej miałam pozyczany i cykałam byleby cykac, sie człowiek nie zastanawia nawet co :eviltong:

PiotrekJ napisał(a):
Cześć Magdaleno :lol: ...

Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ...

alez dziękujemy ślicznie :oops: :buzi:

Teklunia napisał(a):
Dzien dobry :multi:
Co u mojej ulubionej briardziczki?

witamy kasiu:buzi: a gajeczka ok, coś sie małpie w głowie przestawia po tej urojonej bo wogóle sie nie słucha i jest bardziej cieta na inne psy, ma humory gorsze niż ja czasami :eviltong:

Magda_Miki napisał(a):
Dzien dobry!!
Jaka kochana Gajeczka sie nam tu pokazala:loveu::loveu:

czesc madziu :buzi:dziękuje ślicznie za odwiedzinki i piekne różyczki :loveu: gaja je uwielbia :loveu:

Daga_i_Oskar napisał(a):

życzy Oskarek

ach dziękujemy ślicznieee:loveu: to z kolei jedne z moich ul;ubionych kwiatuszków :loveu:

sota36 napisał(a):
Gutek kazal napisac - DLA MOJEJ DZIEWCZYNY SAMYCH PRZYSTOJNYCH FACETOW, CHOCIAZ TAKICH NIE MA, BOM NAJPIEKNIEJSZY!

witamy joluś:buzi: ja nie kwestionuje co do stwierdzenia gucia :loveu: a okreslenie "moja dziewczyna" przyprawiło gajke o palpitacje, teraz lezy i wzdycha przed zdjeciem gutka :oops: :loveu: :evil_lol:

my uciekamy, bo cos nie najlepiej sie czuje, postaram sie wpasc wieczorkiem i poswietowac jeszcze troche nasz dzien:multi:
jeszcze raz dziekujemy slicznie wszystkim :buzi: zaraz wrzuce pare zdjątek zebyscie nie zapomnieli jak gajka wygląda :roll:

Posted

Witam kobitki w dniu Waszego Świeta :razz:

Gosiek napisał(a):
:lol: to ja jestem z Was najwyzsza :eviltong: mam 166cm... a wdowodzie też 167 :evil_lol:

:shake::shake: przykro mi Gosiu :shake::shake:
Ja mam 175 :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Witam kobitki w dniu Waszego Świeta :razz:

:shake::shake: przykro mi Gosiu :shake::shake:

cos Ty, Pika?
a ja byla pewna ze masz wiecej...

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Tulipanki to siostra dostała od chłopaka, które przyleciały aż z Angli :cool3: :cool3:

a do mnie to nikt z anglii tulipanów nie przysłał :placz:

PIKA napisał(a):

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :oops:zawsze chciałam miec tylko no ale nie wyszło :oops:
ale mam w klasie znajomych facetów którzy mają po 199cm, i jeden był nawet u lekarza bo chciał byc jeszcze wyzszy (siatkarz) no i lekarz mu mowi ze na rynku polskim jak narazie nie ma takiego preparatu po którym nie wyrosłaby mu trzecia reka albo druga głowa :eviltong: wole nie ryzykowac, choc "ciekawie" bym pewnie wyglądała z drugą głową :eviltong:

sota36 napisał(a):
- OCH TE DZIEWCZYNY!!!! Westchnal Gutek.....

ty gutek nie wzdychaj tylko zabieraj pancie do sosnowca :eviltong:

Posted

czesc i czołem wszystki :buzi:
wczoraj juz nie podołałam wlesc na dgm, padłam :lol:
dziekujemy wszystkim za zyczenia :buzi:

my dzisiaj znow sporo nauki :-( zaraz uciekam, jeszcze wstawie pare fotek ze spacerku (nie dzisiejszego, bo pogoda nie dopisała :shake: )

pozujemy :cool3:

pancia ratuj, drzwko atakuje!!:scared:

Posted

Czesc Madziu - tak pogoda paskudna, a w domku pelno blota, albo praca na szmacie - jak chce sie miec takie sliczne podgogi jak u naszej kolezanki - Dagi od Swiecacych Podlog. och - cizkie zycie briardziarzy!!! Chyba sprzedam Ruskim Gutka na smalec i kupie sobie slicznego yorka...

Posted

sota36 napisał(a):
Czesc Madziu - tak pogoda paskudna, a w domku pelno blota, albo praca na szmacie - jak chce sie miec takie sliczne podgogi jak u naszej kolezanki - Dagi od Swiecacych Podlog. och - cizkie zycie briardziarzy!!! Chyba sprzedam Ruskim Gutka na smalec i kupie sobie slicznego yorka...

a dziękuje, dziękuje za uznania :eviltong: :eviltong: Własnie przed wejsciem na dogo wysprzatałam i wymyłam wsyztskie podłogi wiec bija swoja czystoscia po oczach :cool3: :cool3:
A Gutka prosze mi nie sprzedawac, masz zakaz i tyle :mad:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
a dziękuje, dziękuje za uznania :eviltong: :eviltong: Własnie przed wejsciem na dogo wysprzatałam i wymyłam wsyztskie podłogi wiec bija swoja czystoscia po oczach :cool3: :cool3:
A Gutka prosze mi nie sprzedawac, masz zakaz i tyle :mad:
- tak jest Ciociu Dago - Gutka nie sprzedam - sama smalec wytopie! Jezu - a ja mam takie brudne podlogi! Jeszcze bardzien mi wstyd, a dzis Dzien Lenia....

Posted

sota36 napisał(a):
- tak jest Ciociu Dago - Gutka nie sprzedam - sama smalec wytopie! Jezu - a ja mam takie brudne podlogi! Jeszcze bardzien mi wstyd, a dzis Dzien Lenia....

Qrcze no akurat nie mam czasu, zeby wpasc do Ciebie i wypastowac podłogi :eviltong: ale kiedys przy okazji zajrze zlustrowac porzadeczek :eviltong:

Posted

sota36 napisał(a):

sota - co Ty gadasz :crazyeye:
herezje jakies :mad::mad::mad: