PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ale śliczy Benek :loveu: Za 2000 postow :cunao::cunao::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 *d*o*b*r*a*n*o*c * *ś*p*i*o*c*h*y*:sleep2: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Madziu - Gajeczka jak zawsze cudnie na zdjątkach wyszła - śliczna z niej futrzasta modelinka :p Quote
Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dzień dobry Madziu i Gajeczko ! Z rana wychylam toaścik za Twój 2000 pościk ...i następne :multi: :drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::laola: Quote
Patka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 halo halo piekny dzionek i w pełni zrozumiałe ze Was nie ma na dogo :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 czesc i czołem wszytskim jestesmy jestesmy tylko nie ciagle mamy male problemy z laczami, wpadniemy jak naprawią:eviltong: buziaki, miłego dzionka i dziekujemy za pamiec o nas :buzi: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc i czołem wszytskim jestesmy jestesmy tylko nie ciagle mamy male problemy z laczami, wpadniemy jak naprawią:eviltong: buziaki, miłego dzionka i dziekujemy za pamiec o nas :buzi:postrasz ich Gajka, to szybciej naprawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Teklunia napisał(a):postrasz ich Gajka, to szybciej naprawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem wszytskim jestesmy jestesmy tylko nie ciagle mamy male problemy z laczami, wpadniemy jak naprawią:eviltong: buziaki, miłego dzionka i dziekujemy za pamiec o nas :buzi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:rany Madzia a ja sobie myslę ...co też maja LACZE wspólnego z internetem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dobry wieczór Madziu, jak juz necika naprawia to napisz na gadu, albo w smsu co z tymi jutrzejszymi targami w spodku bo nie bardzo rozumiem i chyba o czyms nie wiem ok? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 jestem jestem znowu przelotem bo smigam po waszych galeriach i nadrabiam tyle ile moge dagusia gg mi nie działa nie wiem co jest jutro są targi w katowicach w spodku od 9,00 do 16,00 bodajze sa tez w srode i czwartek ale ja jade jutro, moze wpadniesz ugdamy sie gdzies na konkretną godzinkę?:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] dagusia gg mi nie działa nie wiem co jest jutro są targi w katowicach w spodku od 9,00 do 16,00 bodajze sa tez w srode i czwartek ale ja jade jutro, moze wpadniesz ugdamy sie gdzies na konkretną godzinkę?:lol: ale targi czego i mniej wiecej od której godzinki tam bedziecie? Wpaść bym mogła pogadac oczywiscie :) jezeli nic innego nie będę miała do roboty :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 dagula to są targi edukacyjne, beda szkoły wyzsze z katowic małopolski troche łódzkiego ja bede koło 12 to moze sie jakos zgadamy? Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 a ja juz sie zegnam na dzisiaj... ucaluj ode mnie Gajunie na dobranoc :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Teklunia napisał(a):a ja juz sie zegnam na dzisiaj... ucaluj ode mnie Gajunie na dobranoc :buzi: całuski i lizuśki przekazane gaja sie odwdzięcza:buzi:dla tenulka :buzi: i dla kasi:buzi: Quote
Recommended Posts