Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 jejku, jakie cudowne ujęcie ! Bielutki, niezadeptany śnieżek i Gajka.:loveu::loveu::loveu: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Napisał(a) Gabryjella Troche nie miałam ostatnio czasu i ochoty na dgm:roll: a jak już mialam to "The server is too busy at the moment. Please try again later.":mad: mam to samo!! Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzien dobry!! Sliczna ta fotka. Zaraz sie rozplyne:loveu::loveu: Quote
zaba14 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Madziu powiedz mi jak Gajka wyglada po spacerze do domu? w taka pogode jaka teraz panuje? Bo mojego rudzielca musze od razu do wanny wrzucac i splukac... :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Bry wieczor! Odrazu się cżłowiekowi lepiej robi jak widzi takiego Cudnego Misiaczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 czesc wszystki, ciesze sie ze Gaja coraz bardziej sie podoba:lol: ja wlasnie wróciłam z pracy jestem padnieta, wybaczcie, ale kłade sie spać, zaległosci nadrobie jutro :roll: dobranooooc :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 czesc i czołeeeeeem sniegowo u nas okropnie, moze juz wystarczyyy:angryy: lece z GAjkiem moze jakis zdjecia pocykam (ale nie obiecuje, strasznie sypie:angryy: ) miłego dniaaaa :buzi: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Czesc Madziu!! U nas to samo, pada snieg i zimno......:placz: Buziaki dla Gajki:loveu: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 czyli w calej Polsce syie, bo u nas tez :lol: prawdziwa wiosna ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cześć Madziu :multi: Oj sypało dosyć rzęsiście cały przedpołudnie, a teraz suoneczko wyszło i wsyztsko topnieje :angryy: Mamy nadzieje, ze udało się zrobic Gajka na sniegu :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 czesc wszystkim jeszcze raz :buzi: daga ciesze sie że chociaz u ciebie troche słonca bo u nas na słonko sie dzis nie zanosi :placz: wróciłam z gajkiem ze spacerku nie mam jakos weny do zdjec, dobrze ze chociaz spotkalismy mastera bo chyba zdjec by dzis nie bylo :shake: zaraz wrzuce tylko zmniejsze i przelece przez wasze galerie zobaczyc co ciekawego słychać :lol: Quote
Patka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Madziu u nas tez troszkę buro ale słonko było przez chwile :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 o kurdeee :lol: zaraz gajka będzie miała setną stronkeee :loveu: Quote
Recommended Posts