Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc i czołem

zdrówko wraca do normy antybiotki pomagają, jutro juz lece do pracy, dzisiaj jeszcze popołudnie w ksiązkach :shake:

zaraz wrzuce kilka fotek, bo tak pięknie na dworku, Gajek mi szalał ( Gosiu nie wiem ale czy Axio tez po kąpieli zaraz sie tarza :eviltong: ) i żal nie pokazać :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']i chyba najfajniejsze ze wszystkich :loveu:

"mój śnieg,mój!tylko mój!"

uciekam do książek do zobaczyska :buzi:
alez wez go sobie w calosci Gajeczko :lol:
my wolimy wiosne i zielona trawke ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
Gosiu nie wiem ale czy Axio tez po kąpieli zaraz sie tarza :eviltong:
nie ma na to szans bo natychmiast jest sadzany na pufkę i poddany suszeniu :lol::lol: ale potem sobie to odrabia bo lata jak wściekły po domku i tarza sie wszędzie gdzie tylko się da :lol::lol::lol:

:loveu: jaka rozkoszna foteczka :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']i chyba najfajniejsze ze wszystkich :loveu:

"mój śnieg,mój!tylko mój!"

uciekam do książek do zobaczyska :buzi:

No nie mogę ... Cuuudeńko :loveu: :loveu: :loveu: ...

Posted

hahaha widze ze sie gaja podoba, tak szalała małpa na sniegu ze nie omieszkałam jej ufocic moze kiedys uda mi sie jakis filmik nagrać :cool3:

gajusia dziekuje za ciepłe słowka macie lizusia w pyszczusia od niej :eviltong:

a ode mnie jeszcze jedno zdjęcie :p

Posted

Dzieńdobry Wieczór Madziu i Gajusiu :buzi:

Widze, ze ty tez masz nauki multum, a jak tam praca z polskiego? Zaczeta juz? Ja planuje juz na pewno moja zaczac pisac przez ten weekend, wiec mój dostęp do dogo bedzie ograniczony :placz: Qrcze chciałabym miec to juz za soba i miec spokojna głowe, a tak to odliczam dni do konca, a jest ich juz nie wiele bo tylko 61 :placz: :placz:

Gajusia pięknie pozuje, normalnie szłoby sie w niej zakofac :loveu: :loveu:

Dobranocka :buzi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Dzieńdobry Wieczór Madziu i Gajusiu :buzi:

Widze, ze ty tez masz nauki multum, a jak tam praca z polskiego? Zaczeta juz? Ja planuje juz na pewno moja zaczac pisac przez ten weekend, wiec mój dostęp do dogo bedzie ograniczony :placz: Qrcze chciałabym miec to juz za soba i miec spokojna głowe, a tak to odliczam dni do konca, a jest ich juz nie wiele bo tylko 61 :placz: :placz:

Gajusia pięknie pozuje, normalnie szłoby sie w niej zakofac :loveu: :loveu:

Dobranocka :buzi:

oj daga tez chciaałabym miec za sobą, do konca marca chce miec skonczona juz 2 ksiazki mam za sobą...uffff...

dobranoooooooooooooooc :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

Magda, jak Ty ja nauczylas tak ladnie pozowac?
Przekupstwem czy rozmowa? ;)
Ja nie moge Tena przekonac, zeby grzecznie stal, jak mu robie zdjecie... Zawsze jak sie ustawiam, to on przybiega sie przytulac i wsadza nos w obiektyw...:roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Dobranoc :razz:/a ja dopiero doszłam do kompa tzn Kuba zwolnił machinkę /

szalejesz alaaaaaaaaaaa :lol:

[quote name='Vectra']Branoc :lol: :lol: :lol:
ja podziwiam Twoją Gajke że tak grzecznie nosi te spineczki moim padalcą to nawet obroża zawadza

no nie nosi ich tak spokojnie vectruś, no ale...przyzwyczaja się dziewczyna :p

[quote name='Gabryjella']Dobry wieczór Magdaleno i Gaju:multi:

Nie zaglądałam pare dni więc dopiero teraz mogę skomlementować Twoją studniówkową kreację.

I jeszcze jedno z tą nauką to z umiarem, bo co za dużo to niezdrowo;-) :razz:

Dobrano:lol:

o witamy witamyy a gdzieś się podziewala kochanaaaa :eviltong:

[quote name='Teklunia']Magda, jak Ty ja nauczylas tak ladnie pozowac?
Przekupstwem czy rozmowa? ;-)
Ja nie moge Tena przekonac, zeby grzecznie stal, jak mu robie zdjecie... Zawsze jak sie ustawiam, to on przybiega sie przytulac i wsadza nos w obiektyw...:roll:

kasiu gajka na tym zdjęciu akurat patrzyła na dropsika czekoladowego ( drogie cholery ale gajka zrobi dla nich wszytsko :eviltong: ), a tak przy spiochaniu to juz sie przyzwycziła ze jej po oczach fleszem jade :eviltong:

my juuuuuuuuuuz napewno dobraaaaaaaanoc mowimy :buzi:

Posted

[quote name='Gabryjella']Troche nie miałam ostatnio czasu i ochoty na dgm:roll: a jak już mialam to "The server is too busy at the moment. Please try again later.":mad:

mnie też tak ciągle "gada":angryy: :angryy:

Madzia ale Gaja strasznie zalotnie wygląda w tych spineczkach :loveu: :loveu: fajnie że się zgadza na takie ozdoby.
Ja próbowałam Tesie kokarde na szyje zawiecić do zdjęcia to zanim sięgnełam po aparat kokarda była zjedzona :angryy: :angryy:

Posted

cześć Madziu

widzę że:
1. Gajeczka pięknieje z dnia na dzień
2. Coraz ładniej pozuje
3. Zdjątka też coraz lepszej jakości

reasumując - DGM edukuje i wpływa na polepszenie wszystkiego :multi:

miłego dzionka

Posted

czy ja mówiłam już że Gajusia jest przepiękna???? naprawdę wypiękniała dziewczyna, odżyła, Madziu widać że dbasz o swoją piękność, starasz się i efekty są imponujące ;D A i Gajusia wygląda na bardzo zadowoloną ! :multi: :multi: