Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Hej hej :bye: jak sie masz chorowitku? psa nie zarazilas przypadkiem? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 czesc i czołem zdrówko wraca do normy antybiotki pomagają, jutro juz lece do pracy, dzisiaj jeszcze popołudnie w ksiązkach :shake: zaraz wrzuce kilka fotek, bo tak pięknie na dworku, Gajek mi szalał ( Gosiu nie wiem ale czy Axio tez po kąpieli zaraz sie tarza :eviltong: ) i żal nie pokazać :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 zdjęcia jak obiecałam tak wrzucam :lol: i nowa moda, psy na 2 łapach :p jeśli nie na tylnych sobie chodzę... to na przednich też potrafię :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 i chyba najfajniejsze ze wszystkich :loveu: "mój śnieg,mój!tylko mój!" uciekam do książek do zobaczyska :buzi: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i chyba najfajniejsze ze wszystkich :loveu: "mój śnieg,mój!tylko mój!" uciekam do książek do zobaczyska :buzi: alez wez go sobie w calosci Gajeczko :lol: my wolimy wiosne i zielona trawke ;) Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Gosiu nie wiem ale czy Axio tez po kąpieli zaraz sie tarza :eviltong: nie ma na to szans bo natychmiast jest sadzany na pufkę i poddany suszeniu :lol::lol: ale potem sobie to odrabia bo lata jak wściekły po domku i tarza sie wszędzie gdzie tylko się da :lol::lol::lol: :loveu: jaka rozkoszna foteczka :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i chyba najfajniejsze ze wszystkich :loveu: "mój śnieg,mój!tylko mój!" uciekam do książek do zobaczyska :buzi: No nie mogę ... Cuuudeńko :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 hahaha widze ze sie gaja podoba, tak szalała małpa na sniegu ze nie omieszkałam jej ufocic moze kiedys uda mi sie jakis filmik nagrać :cool3: gajusia dziekuje za ciepłe słowka macie lizusia w pyszczusia od niej :eviltong: a ode mnie jeszcze jedno zdjęcie :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 dobra wrzucam juz na dobranoc fotaska i uciekam uczyc sie dalej :placz: a jutro nie bedzie mnie do wieczorka poźnego, po szkołce od razu do pracy jade :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dzieńdobry Wieczór Madziu i Gajusiu :buzi: Widze, ze ty tez masz nauki multum, a jak tam praca z polskiego? Zaczeta juz? Ja planuje juz na pewno moja zaczac pisac przez ten weekend, wiec mój dostęp do dogo bedzie ograniczony :placz: Qrcze chciałabym miec to juz za soba i miec spokojna głowe, a tak to odliczam dni do konca, a jest ich juz nie wiele bo tylko 61 :placz: :placz: Gajusia pięknie pozuje, normalnie szłoby sie w niej zakofac :loveu: :loveu: Dobranocka :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dzieńdobry Wieczór Madziu i Gajusiu :buzi: Widze, ze ty tez masz nauki multum, a jak tam praca z polskiego? Zaczeta juz? Ja planuje juz na pewno moja zaczac pisac przez ten weekend, wiec mój dostęp do dogo bedzie ograniczony :placz: Qrcze chciałabym miec to juz za soba i miec spokojna głowe, a tak to odliczam dni do konca, a jest ich juz nie wiele bo tylko 61 :placz: :placz: Gajusia pięknie pozuje, normalnie szłoby sie w niej zakofac :loveu: :loveu: Dobranocka :buzi: oj daga tez chciaałabym miec za sobą, do konca marca chce miec skonczona juz 2 ksiazki mam za sobą...uffff... dobranoooooooooooooooc :buzi: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 :cool1:Dobranoc :razz:/a ja dopiero doszłam do kompa tzn Kuba zwolnił machinkę / Quote
Vectra Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Branoc :lol: :lol: :lol: ja podziwiam Twoją Gajke że tak grzecznie nosi te spineczki moim padalcą to nawet obroża zawadza Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Magda, jak Ty ja nauczylas tak ladnie pozowac? Przekupstwem czy rozmowa? ;) Ja nie moge Tena przekonac, zeby grzecznie stal, jak mu robie zdjecie... Zawsze jak sie ustawiam, to on przybiega sie przytulac i wsadza nos w obiektyw...:roll: Quote
malawaszka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahah noszz booomboowoaa fotaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Dobranoc :razz:/a ja dopiero doszłam do kompa tzn Kuba zwolnił machinkę / szalejesz alaaaaaaaaaaa :lol: [quote name='Vectra']Branoc :lol: :lol: :lol: ja podziwiam Twoją Gajke że tak grzecznie nosi te spineczki moim padalcą to nawet obroża zawadza no nie nosi ich tak spokojnie vectruś, no ale...przyzwyczaja się dziewczyna :p [quote name='Gabryjella']Dobry wieczór Magdaleno i Gaju:multi: Nie zaglądałam pare dni więc dopiero teraz mogę skomlementować Twoją studniówkową kreację. I jeszcze jedno z tą nauką to z umiarem, bo co za dużo to niezdrowo;-) :razz: Dobrano:lol: o witamy witamyy a gdzieś się podziewala kochanaaaa :eviltong: [quote name='Teklunia']Magda, jak Ty ja nauczylas tak ladnie pozowac? Przekupstwem czy rozmowa? ;-) Ja nie moge Tena przekonac, zeby grzecznie stal, jak mu robie zdjecie... Zawsze jak sie ustawiam, to on przybiega sie przytulac i wsadza nos w obiektyw...:roll: kasiu gajka na tym zdjęciu akurat patrzyła na dropsika czekoladowego ( drogie cholery ale gajka zrobi dla nich wszytsko :eviltong: ), a tak przy spiochaniu to juz sie przyzwycziła ze jej po oczach fleszem jade :eviltong: my juuuuuuuuuuz napewno dobraaaaaaaanoc mowimy :buzi: Quote
Vectra Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Gabryjella']Troche nie miałam ostatnio czasu i ochoty na dgm:roll: a jak już mialam to "The server is too busy at the moment. Please try again later.":mad: mnie też tak ciągle "gada":angryy: :angryy: Madzia ale Gaja strasznie zalotnie wygląda w tych spineczkach :loveu: :loveu: fajnie że się zgadza na takie ozdoby. Ja próbowałam Tesie kokarde na szyje zawiecić do zdjęcia to zanim sięgnełam po aparat kokarda była zjedzona :angryy: :angryy: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 cześć Madziu widzę że: 1. Gajeczka pięknieje z dnia na dzień 2. Coraz ładniej pozuje 3. Zdjątka też coraz lepszej jakości reasumując - DGM edukuje i wpływa na polepszenie wszystkiego :multi: miłego dzionka Quote
lespaa Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 czy ja mówiłam już że Gajusia jest przepiękna???? naprawdę wypiękniała dziewczyna, odżyła, Madziu widać że dbasz o swoją piękność, starasz się i efekty są imponujące ;D A i Gajusia wygląda na bardzo zadowoloną ! :multi: :multi: Quote
Recommended Posts