g_o_n_i_a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzień doberek! :p To Gajunia taki żarłoczek, ze nawet na spacerku wypatruje amku? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 czesc i czołem dodmaniacy :lol: :buzi: dzisiaj tak pięknie słonecznie że szkoda nie wyjsc chodz na chwilkę, dlatego ja tez zaraz uciekam z gajką i potem do szkoły zaliczyc, trzymać kciuki :lol: nochalllll na szybko bo lecim sikac :lol: Quote
Teba Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Madzia pochwal się co masz do zaliczenia i jak Ci poszło :p i więcej zdjęć proszę wkleić :mad: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 czesc! trzymam :kciuki:... napisz czy pomoglo? :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 hej tebusa, kasia :buzi: zaliczenie odwołane na poneidziałek a ja korzystając z chwili wolnego ide wykąpać tego śmierdziela :cool3: macie jesczze pare fotek :cool3: profilek :loveu: i śpioszek :loveu: Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzien dobry Madziu!! Kochana mordeczka z GAjuni, a jak ladnie sie czesze:loveu::loveu: I jak sprawa swinki??:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Madziu!! Kochana mordeczka z GAjuni, a jak ladnie sie czesze:loveu::loveu: I jak sprawa swinki??:cool3: czesc madzia, świnka narazie w miejscu, zajęłam sie szukaniem psa agnieszki i znalezieniem domku dla ciapusia mojego :razz: mam nadzieje ze dzisiaj bede juz chociaz wiedziała ze mam tymczasowy domek na 2 tygodnie ;) trzymac kciuki :kciuki: [quote name='Alicjarydzewska']hej brudasku i choróbku czesc i czołem rodzinko ozinkowa :buzi: z dwóch powyzszych tylko chora została, bo gajek juz wykąpany, normalnie to jest cholera, ja nie wiem czy poprzedni właściciel trzymał ją zdala od wanny i szamponow, że ona taka biedna i non stop wystraszona:shake: zaraz kilka nowych fotek :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: do zobaczyska wieczorem :buzi: Quote
lespaa Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: do zobaczyska wieczorem :buzi: zakochalam sie w tej fotce :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: do zobaczyska wieczorem :buzi: Śliczne Gajusiowe Słoneczko... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] i śpioszek :loveu: powtorze sie, ale ona jest przeurocza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ten jest na pewno dumny, ze jego siostra jest taka laseczka ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dobry wieczór Madziu :multi: i Dobranoc :buzi: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 miały wrócić wieczorkiem i nie wróciły :cool3: Quote
Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hej tebusa, kasia :buzi: zaliczenie odwołane na poneidziałek a ja korzystając z chwili wolnego ide wykąpać tego śmierdziela :cool3: macie jesczze pare fotek :cool3: profilek :loveu: i śpioszek :loveu: Cześć Madziu - Krajanko :buzi: Zakochałam się :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: (o ile można w suczy :hmmmm: :lol:) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 czesc wszystkim wróciły wróciły, były na poszukiwaniach psa, nic nie umiem do szkoły, wszytsko mnie boli nie czuje sie najlepiej, wybaczcie ale kłade sie bo zaraz padne i sie skoncze:-( dobranoc:hand: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 dobranoc choróbko ;) cudna Gajeczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 cześć Madziulka Jak tam sie dziś czujesz? weź sie dziewczyno wykuruj bo sie wykończysz ;) poleca, Rutinaceę forte - moją córę postawiła na nogi w 2 dni :multi: a mnei coś chciało złapać ale sie nie dałam :eviltong: cuuuuudna fota i Gajeczka też cuuuudna :loveu: hahaha a ja wczoraj treż kapałam Axla :razz: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Madziu ty zdrowiej , a Sprokecik niech już wraca do domciu :-( Quote
Recommended Posts