madzia20sosnowiec Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 no to kochani poloneza czas zacząć :lol: do zobaxczyska rankieeeem :buzi: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Milej zabawy!! No to czekamy na ciebie i na foty (jesli beda):multi::multi: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Cześć dziewczyny :p ... Udanej zabawy, czekamy na foteczki :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Madziu, My dopiero teraz dostarliśmy na dogo. Ty już pewnie po polonezie swietnie się bawisz. Ja tylko po cichutku liczę na mase fotek :lol: Ja się jutro będę bawiła :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja się jutro będę bawiła :cool3: Daguś, to Ty dwie studniówki masz? :crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Daguś, to Ty dwie studniówki masz? :crazyeye: Piostruś jedna tylko nietstey, ale jutro Wesele mnie czeka, to w koncu tez jak bal :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Gajeczku , pańcia zostawiła psinkę i poszła na imprezkę ...oj nieładnie :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Piostruś jedna tylko nietstey, ale jutro Wesele mnie czeka, to w koncu tez jak bal :cool3: :cool3: A może osoby towarzyszącej poszukujesz? :cool3: Wesela są najlepsiejsze :p ... Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Magdaleno, czas wstawać i zdjęcia wklejać :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Magdaleno, czas wstawać i zdjęcia wklejać :cool3: :cool3: :cool3: ... Chyba zartujesz. Jak zajrzy tu wieczorem to bedzie cud:evil_lol::evil_lol: Zapomniales jak to bylo?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Magda_Miki napisał(a):Chyba zartujesz. Jak zajrzy tu wieczorem to bedzie cud:evil_lol::evil_lol: Zapomniales jak to bylo?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No :roll: ... Tyle lat już minęło :roll: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 czesc i czołem moi najlepsiejsi dodo maniacy :buzi: nie było tak źle, już jesteśmy na nogach, jeszcze dzisiaj planujemy spacerek z benulkiem od panienkibubu:lol: fotki będą, nic rewelacyjnego, nie ma sie czasu na robienie zdjęć :lol: impreza ogólnie udana, no niestety nie pobawiłam się długo, bo i nogi padły w butach:razz: i kiecka mi się zsuwała :oops: poza tym...przykro mi stwierdzić, ale jednak wiekszosc ludzi z mojej szkoły na studniówke to poszła sie tylko zalać w trupa i nic więcej :shake: ale ja nie narzekam, mnie się podobało :multi: zaraz zdjęcia będą :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 wasze czekania zostały wynagrodzone :evil_lol: w domu w stanie świeżym tuż przed wyjściem :evil_lol: okropne ale innego ni mam z tz-cikiem juz po polonezie :eviltong: no wystarczyyy juz:lol: lece sikać z gajkiem :p Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Madzia ślicznie /:razz:tylko te kapciuszki na 1 fotce nie pasuja do całości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']wasze czekania zostały wynagrodzone :evil_lol: w domu w stanie świeżym tuż przed wyjściem :evil_lol: okropne ale innego ni mam No cuuudo :loveu: :loveu: :loveu: ... Że to niby ta sukienka Ci się zsuwała? :cool3: Quote
shirrrapeira Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Madzia jaka Ty ladna jestes, ale Twoj psiak piekny. Juz sama nie wiem kto ladniejszy Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='shirrrapeira']Madzia jaka Ty ladna jestes, ale Twoj psiak piekny. Juz sama nie wiem kto ladniejszy Jak to kto? Nasza Magdalena :cool3: :cool3: ;) ... Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 hihihi no pięęękny zestawik - zwłaszcza te papućki mnie urzekły :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: a tak serio to ślicznie wyglądałaś Madziu :loveu: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Magda kiecka świetna :multi: i pasuje do kapci :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a): lece sikać z gajkiem :p :no-no-no: A nie mozesz się wysikać sama w domu ? :icon_roc: Quote
Alka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PIKA']Magda kiecka świetna :multi: i pasuje do kapci :evil_lol: :no-no-no: A nie mozesz się wysikać sama w domu ? :icon_roc: Madziu,ślicznie wyglądałaś, wogóle stanowicie z TZ śliczną parę.:loveu::loveu::loveu: muszę się przyznać, że kapcie też zauważyłam :evil_lol:i tak samo jak Pice nasunęło mi się pytanie o sikaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:,ciekawe w jakim miejscu razem z Gajkiem sikacie :eviltong: Quote
Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Madziu wygladalas bosko!!:multi: Naprawde bardzo ladna kreacja;) Hihi....juz wiem od kogo pozycze sukienke na bal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts