Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Madziulka
Śpisz jeszcze?

Oj jak ja lubię to forum - tak sie ludzie zaprzyjaźniają i na spacerki umawiają :cool3:
Ale nie powiem... ostatnio do Katowic pojechałam coby kilka godzin na spacerku z yorkofiołkami połazić.... fajnie było.... szkoda tylko ze podróż długa :lol:

miłego dzionka pączusiowego

Posted

czesc pączkomaniacy moi kochani!:lol:

nie zaginęłam, w nocy nie spałam ( kilka razy miałam maraton na dwór, gaje czysciło że hoooo:shake: ) dzisiaj poleciałam tylko na 1h do szkoły i sie urwałam, rozlepiałam przez 3h ogłoszenia o sprokecie, szukałam spinek do włosów na jutro, teraz jeszcze byłam na dworku z gajem, ogólnie zalatana, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :cool1:

kto chętny na spotkanko w niedziełke :eviltong: Gosia może wpadniesz :cool3: Daga, Jola?:lol: Liczę na was :eviltong:

Posted

Hej Madziu i Gajeczko !:multi:

Widzę,że zabiegana jesteś, ostatnie przygotowania przed studniówką;), mnie zostaje tylko westchnąć "kiedy to było "...

a jak Gajeczka ,lepiej ?

Posted

czesc alu :buzi:

gajeczka lepiej właśnie pożarła miche łapek kurzych, apetyt jej jak zawsze dopisuje :cool1:

a jako ze to galeria to pare fotek :cool3:

z serii jak sie bawić to sie bawić... prezentem panci :p

pancia idzie!schowam sie zeby mnie nie widziała!

Posted

Dzien dobry Madziu!!
Jak tam, juz paczki zjedzone (pewnie nie.... trzeba trzymac linie do studniowki:evil_lol:)
Gajeczka slodziutka z tym swoim serduchem:loveu:
Milego dnia:multi:

Posted

Madziu Gaja jest prześlicznym "włochaczem":lol: super że znalazła kogoś kto w końcu dał jej ciepło i miłość:loveu: której potrzebowała:multi:

Posted

[quote name='lespaa']ślicznie się chowasz Gajusiu :turn-l: napewno Pańcia Cię nie znajdzie a i nie domyśli się kto jej prezent zagarnął ;)

czesc patrycja, jak miło znów Cię widzieć :cool3:

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Madziu!!
Jak tam, juz paczki zjedzone (pewnie nie.... trzeba trzymac linie do studniowki:evil_lol:)
Gajeczka slodziutka z tym swoim serduchem:loveu:
Milego dnia:multi:

hej madzia, pączków zjadłam aż nadto bo 3, a sukienke mam taką superwymyślną, że nawet nie będzie widać mojego odstającego brzucha :eviltong: a jest niemały...:eviltong: kiecka first classs :cool1:

[quote name='Jupi']Madziu Gaja jest prześlicznym "włochaczem":lol: super że znalazła kogoś kto w końcu dał jej ciepło i miłość:loveu: której potrzebowała:multi:

hej hej jupi :buzi: witamy w naszych skromnych progach :cool1:

ja uciekam do wisły, niespodziewany wyjazd, będę poznym wieczorkiem :buzi:

na chwilę rozstania, moja ślicznotka wtrakcie zabawy innym misiem :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
na chwilę rozstania, moja ślicznotka wtrakcie zabawy innym misiem :p

Dzień Dobry! :multi:
Zgodnie z obietnica, będę zaglądać do Waszej galerii... :cool3: Gajunia jak zawsze piękna... :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Cześc Madziu :buzi:

kto chętny na spotkanko w niedziełke :eviltong: Gosia może wpadniesz :cool3: Daga, Jola?:lol: Liczę na was :eviltong:

Co do spotkanka to wiesz jak jestem zawsze chętna :cool3: :cool3: Tylko nie wiem jak to będzie z ta niedzielą, bo w sobote na Wesele idę no i zalezy jak się będę czuła :P
A gdzie to spotkanko planujesz?? Tam gdzie ostatnio było, czyli u nas chyba ndal nie ma przejścia i pieski będą się w śnieg zapadały :shake: Niech już się kończy ta cholerna zima, niech snieżek się zmywa i niech wiosenka przybywa :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzień Dobry! :multi:
Zgodnie z obietnica, będę zaglądać do Waszej galerii... :cool3: Gajunia jak zawsze piękna... :loveu:

masz szczęscie gonia :eviltong: ja cie powiesze za te pyszne pączki :eviltong:

[quote name='Tebusa']Coś dla Ciebie zaraz będzie w galerii Nukusi :p

a tu tak na zachętę :p

Harda Variete ^^

tebuniaaaaaa:loveu: zaraz idęęęęęęę ;)

[quote name='PIKA']Ona tak z milości :evil_lol:

taaaaaaaaaa, do zabawek :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Co do spotkanka to wiesz jak jestem zawsze chętna :cool3: :cool3: Tylko nie wiem jak to będzie z ta niedzielą, bo w sobote na Wesele idę no i zalezy jak się będę czuła :P
A gdzie to spotkanko planujesz?? Tam gdzie ostatnio było, czyli u nas chyba ndal nie ma przejścia i pieski będą się w śnieg zapadały :shake: Niech już się kończy ta cholerna zima, niech snieżek się zmywa i niech wiosenka przybywa :cool3: :cool3:

no własnie ja nie wiem gdzie, jest mnie wsio radno, a moze do mnie do sosnowca wpadniecie :lol: no chyba że jakieś fajne terenki leśne macie :roll:

i ja juz wiosne chceeeee:-(

[quote name='Teklunia']Czesc kochnani :buzi:
Ja dzis jestem tylko przelotem. Wpadlam, nadrobilam zaleglosci i uciekam :lol:
Pa pa

aleście są tenulki zabiegane :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']I jak tam w górach:razz:

a nieźle nieźle,śniegu po pachy :p przejeżdzaliśmy koło rybnika :eviltong:

Poza tym zdarzyło się coś niesamowitego, a może nie aż tak...w każdym bądz razie..."znalazła" (albo on mnie) psiaka, niestety, zawiozłam do schrosniska, jest przekochany, poczytajcie, tutaj jest topic http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22403
bardzo mi zależy żeby znalazł domek, jest przekochany :-(

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

a nieźle nieźle,śniegu po pachy :p przejeżdzaliśmy koło rybnika :eviltong:

Poza tym zdarzyło się coś niesamowitego, a może nie aż tak...w każdym bądz razie..."znalazła" (albo on mnie) psiaka, niestety, zawiozłam do schrosniska, jest przekochany, poczytajcie, tutaj jest topic http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22403
bardzo mi zależy żeby znalazł domek, jest przekochany :-(cholewcia dlaczego tyle psiaków się błąka :shake:

Madzia i nawet nie pomachałaś :shake:

Posted

Czesc Magdeczko i Gajeczko :)
Czy przygotowania do studniowki ida pelna para? Moze jakies fotki z tych przygotowan tez dostaniemy? Np: walki na glowie, czy maseczka na twarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czesc wsyztskim!

dzisiaj tylko przelotem, wybaczcie ze nie zajze do waszych galerii, jestem zabiegana i zła wogóle, byłam dzisiaj u Ciapusia, nie moge patrzec na jego nieszczęscie, jeśli mozecie popytajcie u siebie czy ktos nie chce takiego kochanego psiaczka, zdjecia juz są :-(

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22403

lece się kąpać i calą reszte, jesli dzisiaj nie zdaze jzu wpasc wybaczcie :buzi:

miłego dnia :buzi: