Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']nie tylko Gutek odsypia :P

haha czyżby nasze psiuchy sie tak wymęczyły?Gaja też az o dziwo usnęła w samochodzie:-o niepodobne to do niej:oops:

dziewczyny ( i chłopcy tyz:razz: ) dziękujemy ślicznie za spotkanko, mam nadzieje, że jak tylko pierwsza trawka sie pokaze to też się jakos zgadamy :roll: juz zaraz kolejna seria zdjątek :lol:

Posted

lespaa napisał(a):
Dziewczyny patrzcie ! KFC ! można by schrupać te kąski ! :diabloti:

patrycja a Ty normalnie dostaniesz :mad: do Joli przyszłać, a pomarznąć z nami, to juz nie :mad: musisz nam sie Danonkiem pochwalić, Jola zachwalała, że hohoho ,ja tez chce :loveu: i Daga pewnie też :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']patrycja a Ty normalnie dostaniesz :mad: do Joli przyszłać, a pomarznąć z nami, to juz nie :mad: musisz nam sie Danonkiem pochwalić, Jola zachwalała, że hohoho ,ja tez chce :loveu: i Daga pewnie też :cool3:

no pewnie, ze chce. Jak Jola zachwala to musiał byc cudowny :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']DAGA ujęcie piękne, tylko kiedy ta mała cholera w miejscu ustała :lol:

ciocia Dagusia poprosiła Gajusie zeby ładnie zapozowała - tak jak mówi do Oskarka i się udało :multi: :multi: Mnie sie takze tutaj strasznie podoba, istne cudo :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Pieski świetnie ze soba biegały i się bawiły,a co do zdjęć, to ja w ciągu dnia potrafie czasem i 100 zrobić :oops: :oops: więc ja to dopiero mam jakąś manie :cool3: :cool3:

haha Daga umawiamy sie na sesje :evil_lol:

i jeszcze troche :cool3:

Gucio!!Oskar!!Gdzie sobie poszliscie?

Patrz co znalazłem:cool3:

Gucio no nie widze!Pokaż!

Czekaj pokaże najpierw Oskarowi!