madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 dziękujemy ślicznie wszystkim i również dołączamy się do życzeń noworocznych ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 no to troche fot na nowy rok ;) buuuuuuuuuuuuuuuzi buuuuuuuuuuuuuuuzi :loveu: dumboooo ;) ( się gaja zasłoniła łapką) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 i jeszcze troche ;) ciemno była, gaja świeciła nam oczami :lol: gaja po sylwestrowej nocy :p Quote
PiotrekJ Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no to troche fot na nowy rok ;) buuuuuuuuuuuuuuuzi buuuuuuuuuuuuuuuzi :loveu: Hehehe ... Buziaczki :lol: ... Cuuudo :lol: ... Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Fajnego roku dziwczyny - ja wlasnie walcze ... dredami - idzie dobrze!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 sota36 napisał(a):Fajnego roku dziwczyny - ja wlasnie walcze ... dredami - idzie dobrze!!!! dziękujemy ślicznie Jolu :calus: a co to się stało że walczysz [z] dredami? Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 No jak to - nic - ma dredy pod pachami :( i pod mordzia, a ze jutro mam zaplanowane kapanie, to musze Gutka rozczesac. mam czas, wiec korzystam z tego w przerwie poprawy matur. Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='sota36']No jak to - nic - ma dredy pod pachami :( i pod mordzia, a ze jutro mam zaplanowane kapanie, to musze Gutka rozczesac. mam czas, wiec korzystam z tego w przerwie poprawy matur. ja ostatnio mam problemy bo znalazłam jeszcze stare dredziki wokół szyi no i niestety nawet mąka ziemniaczana nie pomogła, musiałam wycinać :-( aaaa jakich matur :lol: czy tych próbnych o których ja myślę :cool3: może i moja się gdzieś tam zachachmęciła :cool1: :eviltong: Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Na szyi tonawet musie wlosy motlaja z obrozy, mimo ze ma szyta na twz. okraglo :(, ale wyobraz sobie, ze on majac kudly na 30 cm sam sobie je "dredzi" drapiac sie!!! No i trzeba rozczesac prze dkapiela. Raz go wykapalam niewyczesanego, to potem wygladal jak Bob Marley! Wiec juz nigdy!!!!! Co do matur -z historii pisalas??? Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 sota36 napisał(a): Co do matur -z historii pisalas??? aleeeeeeeeeeeeż oczywiście że historie :p Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):aleeeeeeeeeeeeż oczywiście że historie :phi hi ja 24lata temu pisałam pracę maturalną z Histy :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 uzupełniamy galerie :roll: gdzieś jest lecz niewiadomo gdzieeeeeeeeeee :eviltong: a kuku :cool3: niuch niuch Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):hi hi ja 24lata temu pisałam pracę maturalną z Histy :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ja pracy chyba raczej pisać nie będę ( choć któż to tam wie :eviltong: ) ale przyda mi się na studia na politologie :cool3: miałam zdawać wos, ale mam jakieś lęki ostatnio żeby wiadomości oglądać :splat: Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):aleeeeeeeeeeeeż oczywiście że historie :p - no tak swoj swego pozna :) I jeszcze w dodatku ta nasza Ala - histeryca tez :):eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ja pracy chyba raczej pisać nie będę ( choć któż to tam wie :eviltong: ) ale przyda mi się na studia na politologie :cool3: miałam zdawać wos, ale mam jakieś lęki ostatnio żeby wiadomości oglądać :splat:oj WOS teraz to ciężka sprawa :evil_lol: , no a mając jeszcze jakieś poczucie estetyki to ciężko wiadomosci oglądać ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 sota36 napisał(a):- no tak swoj swego pozna :) I jeszcze w dodatku ta nasza Ala - histeryca tez :):eviltong::eviltong::eviltong::lol: :lol: :lol: i jeszcze zdawałam PO :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 O matko Alu nie strasz ja tylko historię ustną i pisemną :cool3: Quote
r_2005 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Obejrzałam galerię:lol: Muszę powiedzieć, że Gaja to nie tamta Gaja:lol: Oj, "odpasłaś" ją przepięknie, zmiana szokująca:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 oj no próbna historia ( tylko podstawy u nas w szkole pisaliśmy, ja rzucam się na głęboką wodę :diabloti: ) w tym roku nie była taka zła, zważywszy na to że się człowiek cały rok nie uczył :cool3: r_2005 to ta sama gaja a oprócz ciałka to i chyba taka mądrzejsza się zrobiła :cool3: Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Madzia - przypomnij mi ile Gajeczka ma???? No i ile wazy? Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 sota36 napisał(a):Madzia - przypomnij mi ile Gajeczka ma???? No i ile wazy? jak była w schroniku, znaczy się jak ją zabierałam to ważyła 22 kg :-( a teraz dziewczynka już sobie waży ok. 35 kg :p Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 no to jeszcze 2 zdjątka ;) grzecznie czekamy na pańcie :p Quote
Recommended Posts