PiotrekJ Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Wreszcie widzę oczy Gajki :multi: :lol: ... Quote
Alka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Madziu, życzymy szybkiego powrotu do zdrówka ! Fryzurka Gajki bardzo wystrzałowa i na topie ...:p Quote
PIKA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 taaaaaaaaaaki mam wielki nos :loveu: i takie same rozowe glutki w nosie jak wszystkie psiuty :loveu: Quote
grygy Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Madziu to zdrowiej tam szyko, zeby nowe foteczki były :cool3: A musze przyznać, ze Gajkowa fryzura fajowa jest :loveu: :cool1: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Wreszcie widzę oczy Gajki :multi: :lol: ... oj Piotrze, już nie raz Gajkow oczeta swe pokazala :lol: [quote name='Alka']Madziu, życzymy szybkiego powrotu do zdrówka ! Fryzurka Gajki bardzo wystrzałowa i na topie ...:p z tym zdrówkem to by sie przydało, bo juz 2 dni choruje i mam dosc, nos odpada a i z gajkiem na długo nie wychodze :shake: [quote name='PIKA']i takie same rozowe glutki w nosie jak wszystkie psiuty :loveu: hahahahahahah no taaaaaaaaaak :loveu: Sabcia też ma?:lol: [quote name='grygy']Madziu to zdrowiej tam szyko, zeby nowe foteczki były :cool3: A musze przyznać, ze Gajkowa fryzura fajowa jest :loveu: :cool1: :evil_lol: foteczek mam troche w zapasie, cykam kiedy tylko jest okazja ( czyt.cały czas hihi) Gajusia mowi PA PA :eviltong: dobranoc wszystkim :buzi: Quote
PIKA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 hahahahahahah no taaaaaaaaaak :loveu: Sabcia też ma?:lol: wszystkie maja :lol: Papa dziewczyny :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):oj Piotrze, już nie raz Gajkow oczeta swe pokazala :lol: Ja nigdy wcześniej nie widziałem :roll: :shake: ... A tak w ogóle to dzień dobry Magdo :cool3: ... Czemu nie ma Cię jeszcze z Nami? :roll: :shake: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dzień Dobry wszystkim:) Patrzę sobie na fotki Gajki i jest słodka :):loveu: :loveu: :loveu: Noseczek prawie tak duzy jak u Zmorek ;) A Sosnowiec jest o rzut kamieniem ode mnie ;) Quote
Alka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Cześć Madziu ! :multi: Jak zdrówko? ;) Mam nadzieję , że przegoniłaś choróbsko...:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja nigdy wcześniej nie widziałem :roll: :shake: ... A tak w ogóle to dzień dobry Magdo :cool3: ... Czemu nie ma Cię jeszcze z Nami? :roll: :shake: CZESC I CZOŁEM (az mi sie cisnie dopowiedzieć KLUCHY POD STOŁEM:evil_lol: ) Drogi Piotrze, bo ja z moim terrorystą po okolicy biegałam 2 godziny i pozniej jeszcze czesałam godzine zeby jak pies wyglądała, bo nas jutro czeka spotkanie z Dagusią i Jolą :cool3: Pysia napisał(a):Dzień Dobry wszystkim:smile: Patrzę sobie na fotki Gajki i jest słodka :smile::loveu: :loveu: :loveu: Noseczek prawie tak duzy jak u Zmorek ;-) A Sosnowiec jest o rzut kamieniem ode mnie ;-) dzien doberek Pysiu :buzi: ciesze sie bardzo ze Ci sie Gajeczka podoba, ja jestem za spotkankiem, przeciez to w sumie nie jest daleko a mam ochote ogromną Twoje czarne zmorki wysciskac :eviltong: Alka napisał(a):Cześć Madziu ! :multi: Jak zdrówko? ;-) Mam nadzieję , że przegoniłaś choróbsko...:mad: dzien dobry Alu :buzi: no ja własnie już prawie wyleczona, mówie prawie bo jeszcze katarzysko męczy, ale nie dajemy za wygraną :p buziaki i zyczymy miłego dnia :buzi: zaraz wkleimy zdjęcia, tylko uporam sie z wami, kochani dogo, w waszych galerkach :eviltong: Quote
PIKA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Cześć Magda No i uporalaś się juz z tym galeriami? :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ha ha no to jutro będzie wysyp foteczek :multi::multi::multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Halo Madziu,a gdzie obiecane zdjęcia :mad: :lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 CZEEESC!!! [quote name='madzia18sosnowiec'] nie dziwie sie Gajce... sama bym takiego gofra schrupala :oops: [quote name='madzia18sosnowiec'] Kurcze, gdyby to nie byla jego wlasna siostra, Ten z miejsca by sie zakochal... Wyglada cudnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): dzien doberek Pysiu :buzi: ciesze sie bardzo ze Ci sie Gajeczka podoba, ja jestem za spotkankiem, przeciez to w sumie nie jest daleko a mam ochote ogromną Twoje czarne zmorki wysciskac :eviltong: Tobie to Zmoreczka pewnie by się wysciskać dała i wycałowała ale na spotkanko z Gajeczką to juz sama Zmoreczkę bym zabrała bo ona kocha nie dosć ze ludzi to jeszcze wszystkie psy bez względu na płeć:) To taki aniołek w pełnym wymiarze bo Zmorce na suczki czasem różki wyrastaja ;) Quote
sota36 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Madzia - uczesz slicznie Gajke - bo wiesz - jutro.... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Halo Madziu,a gdzie obiecane zdjęcia :mad: :lol: juz juz juz :cool3: sie zapomniałam :cool3: przed spacerkiem, pancia pospiesz no sie :mad: no i co sie patrzysz?:cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 sota36 napisał(a):Madzia - uczesz slicznie Gajke - bo wiesz - jutro.... no własnie sie dzisiaj czesałysmy ponad godzinke :cool3: żeby sie Gutek zakochał :loveu: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ludzie, STOP!! Moj komputer szwankuje wczytujac tyle fot:evil_lol: Jak zamkne oczy to widze tylko Gutka i Gutka:lol::lol: Ale ja sie nie poddaje czekam na kolejna porcje:razz: Quote
sota36 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a): Ale ja sie nie poddaje czekam na kolejna porcje:razz: - PORCJE mowisz - no, no, no - Gajka - boj sie!!! Gucio wyczesany i pachniacyyyyyyyyyyyyy Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Sota powiedz mi prosze! Ty masz Gajke tak? Kasia ma Tena. To czyj jest Gucio? Bo mi sie juz wszystko poplatalo:oops::oops: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):Sota powiedz mi prosze! Ty masz Gajke tak? Kasia ma Tena. To czyj jest Gucio? Bo mi sie juz wszystko poplatalo:oops::oops: hihihi :lol: Madzia ma Gaje Jola (sota) ma Gutka Kasia ma Tena z nami i tak jest latwo, bo briardziki sa tu tylko 3... a pomysl ile jest yorkow... i trzeba to spamietac ;) Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :lol: Madzia ma Gaje Jola (sota) ma Gutka Kasia ma Tena z nami i tak jest latwo, bo briardziki sa tu tylko 3... a pomysl ile jest yorkow... i trzeba to spamietac ;) Dziekuje ci bardzo. Juz kiedys mowilam i jeszcze raz to powiem JESTES WIELKA!!:evil_lol: To prawda troche tych yorkow jest, ale w sumie to tylko galerie: Dagi, Ali, Moni i Gosi sa najczesciej odwiedzane, a to tylko dzieki wam!! :* Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :lol: Madzia ma Gaje Jola (sota) ma Gutka Kasia ma Tena z nami i tak jest latwo, bo briardziki sa tu tylko 3... a pomysl ile jest yorkow... i trzeba to spamietac ;) No to Zmorki mam tylko ja ;) To jest całkiem proste ;) Gajutka słodziutka. Zmoreczki koffają briarda z sąsiedztwa. On chyba je też bo ucieka do nich w podskokach do zabawy :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dziekuje ci bardzo. Juz kiedys mowilam i jeszcze raz to powiem JESTES WIELKA!!:evil_lol: To prawda troche tych yorkow jest, ale w sumie to tylko galerie: Dagi, Ali, Moni i Gosi sa najczesciej odwiedzane, a to tylko dzieki wam!! :* nie chce byc wielka :placz::placz::placz: chce byc filigranowa :oops: Quote
Recommended Posts