Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']

Apeluje do Kasi Bubu!!!

Jeżeli spotkasz tą okropną dziewuchę, to proszę Cię, dokop jej ode mnie!

Bo podpada okrutnie!

Podpisano:
Kasia P.

A przepraszam, Madzia wczoraj chciała wejść na forum, już jej nawet link podsyłałam, ale forum było nieczynne :P
Ale zgarnę ją tutaj, nie ma co, dzisiaj do 19 jest na uczelni, potem ją będe męczyć :P

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jasne, że się podoba:loveu::loveu::loveu:
Madzi nie ma:shake: i Ty nie wiesz co się z nią dzieje?! To już tragedia... trzeba dzwonić na policję:evil_lol:

Posted

WRÓCIŁAM :diabloti: :diabloti: :diabloti:

zaraz pewnie baty dostane :eviltong:

a na powaznie moje kochane cioteczki, to ostatanio tragedia u mnie, zycie mi sie do góry nogami przewraca kazdego dnia, po prostu :shake:

sesje zakonczyłam 2 tygodnie temu dopiero, nervosol ostatanio był moim przyjacielem, kasia poswiadczy :oops:

a swoją drogą...poznajecie?

zaraz bede wrzucac reszte tylko polatam chwile po waszych galeriach bo az wstyd, nie wiem co sie w wielkim swiecie dzieje :oops:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

WRÓCIŁAM :diabloti: :diabloti: :diabloti:

zaraz pewnie baty dostane :eviltong:

a na powaznie moje kochane cioteczki, to ostatanio tragedia u mnie, zycie mi sie do góry nogami przewraca kazdego dnia, po prostu :shake:

sesje zakonczyłam 2 tygodnie temu dopiero, nervosol ostatanio był moim przyjacielem, kasia poswiadczy :oops:

a swoją drogą...poznajecie?

zaraz bede wrzucac reszte tylko polatam chwile po waszych galeriach bo az wstyd, nie wiem co sie w wielkim swiecie dzieje :oops:
Jesu Madzia Ty zyjesz !!! :cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Jesu Madzia Ty zyjesz !!! :cool3:

żyje żyje, a to ci psikus nooo :razz:

wrzucam kudłatą i ... coco :eviltong:

wybaczcie, ale mam jakis nowy beznadziejny aparat i jestem na etapie nauki dlatego zdjecia nie za rewelacyjne :oops:

coco :loveu:

a to jeszcze akcent świąteczny :eviltong:

a to na dobranoooc :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Madzia
zaszalałaś z ilością zdjęć no no :cool3:

hahahah no a cooo:evil_lol: a teraz to juz u wszystkich sobie przerąbałam i przestali przychodzic :placz: :placz: :placz:

ps.obiecujemy z kasia zdjecia idziemy na spacer do lasuuuu za 20 minutek :lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahahah no a cooo:evil_lol: a teraz to juz u wszystkich sobie przerąbałam i przestali przychodzic :placz: :placz: :placz:

a jednak przyszli...:evil_lol::evil_lol:

Witaj Madziu ! :multi::multi::multi: Ty to jak już znikasz z dogo to konkretnie ...:mad::diabloti: ja też sobie robię przerwy ale bez przesady ;)

miło cię widzieć :loveu: buziaczki dla Was no i czekamy na leśne fotaski :multi:

Posted

łomatyldomatkoboskajesusmariaaaaaaaa!!!!! normalnie musza sie napic!!!!!! Madzia wrociła!!!! i foty wstawiła i to az tyle!!!!!!! Zuzol uszczypij mnie ;-) moze byc w tyłek;-) skoros pies pasterski ;-) ehehhe
Witaj kofffaniutkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mom nadzieja ze zagoscisz na nieco dluzej i odstow juz te kropelki ;-)
Procentowe kropelniki zdecydowanie lepsze eheh;-) buziolki

Posted

[quote name='Alka']a jednak przyszli...:evil_lol::evil_lol:

Witaj Madziu ! :multi::multi::multi: Ty to jak już znikasz z dogo to konkretnie ...:mad::diabloti: ja też sobie robię przerwy ale bez przesady ;)

miło cię widzieć :loveu: buziaczki dla Was no i czekamy na leśne fotaski :multi:

beda bedą tylko kasia sie wycmokasi z tym moim młodym i bedziemy wrzucac, a jest co, kaczków napstrykałysmy dzisiaj!!

[quote name='zuzolandia']łomatyldomatkoboskajesusmariaaaaaaaa!!!!! normalnie musza sie napic!!!!!! Madzia wrociła!!!! i foty wstawiła i to az tyle!!!!!!! Zuzol uszczypij mnie ;-) moze byc w tyłek;-) skoros pies pasterski ;-) ehehhe
Witaj kofffaniutkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mom nadzieja ze zagoscisz na nieco dluzej i odstow juz te kropelki ;-)
Procentowe kropelniki zdecydowanie lepsze eheh;-) buziolki

hahahah nie szczypcie sie kobietki, lepiej sobie postawmy po...kawusi :drinking: :evil_lol:

[quote name='eria']jeeee Gaja jak Gaja- zawsze piękna!!!!!!
aale te jajuuuuuuuuuuuuszkaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nooo jajkaa pychotaaa, az sobie chyba zaraz zrobie, bo mnie nosi po tych swietach od lodówki do lodówki :evil_lol:

[quote name='malawaszka']Madziu musimy poważnie porozmawiać :razz:

alez oczywiscie moja droga :eviltong: pogadamy na twoim weselu napewnooo :lol:

Posted

[quote name='eria']Gajka ma cieczkę, a Ben na to nic ??????????????? :crazyeye:

no nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jemu sie to nie pierwszy raz przy gai zdarza :lol: :lol: :lol:

teraz czas na kaczusie jakie dzisiaj zmolestowałam aparatem:evil_lol: :loveu:

tu juz dziewczyny przede mna uciekaly :evil_lol:

i to co kasia porabiala z psami jak ja ganiałam za kaczkami :eviltong:

usmiech prosimy :loveu:

Posted

och Ty niedobra, wyrodna Dogomaniaczko :mad::mad::mad: Jak mogłaś?!? tyle czasu!
ciężko będzie Ci się z powrotem wkupić w nasze łaski ;)
[quote name='madzia18sosnowiec']

Gajusia, to Ty żyjesz!!!:multi::multi::multi:

a co do niezainteresowanego Bena, to może on woli bardziej wydepilowane panie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: