panienkabubu Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Teklunia']Apeluje do Kasi Bubu!!! Jeżeli spotkasz tą okropną dziewuchę, to proszę Cię, dokop jej ode mnie! Bo podpada okrutnie! Podpisano: Kasia P. A przepraszam, Madzia wczoraj chciała wejść na forum, już jej nawet link podsyłałam, ale forum było nieczynne :P Ale zgarnę ją tutaj, nie ma co, dzisiaj do 19 jest na uczelni, potem ją będe męczyć :P Quote
eria Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 nooo niech wchodzi !!!! w przeciwnym razie ode mnie też jej dokop!!!!!!!! :evil_lol: Quote
Katerinas Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Widzę że Madzia znikła na dobre... :roll: :placz: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Madziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........................... Echo się odzywa:-( Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mimo że jestem cięęęęężżżżżko obrażona i to przyszłam życzyć Ci wesołych świąt... :obrazic: ;) Quote
panienkabubu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja nie wiem co się z Madzią stało :P naprawdę :P ale znalazłam coś, co powinno Wam się spodobać :loveu: Quote
Guffi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No jasne, że się podoba:loveu::loveu::loveu: Madzi nie ma:shake: i Ty nie wiesz co się z nią dzieje?! To już tragedia... trzeba dzwonić na policję:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 podobno Madzia zaraz przyjdzie na dogo i napisze, ze zyje :loveu: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 WRÓCIŁAM :diabloti: :diabloti: :diabloti: zaraz pewnie baty dostane :eviltong: a na powaznie moje kochane cioteczki, to ostatanio tragedia u mnie, zycie mi sie do góry nogami przewraca kazdego dnia, po prostu :shake: sesje zakonczyłam 2 tygodnie temu dopiero, nervosol ostatanio był moim przyjacielem, kasia poswiadczy :oops: a swoją drogą...poznajecie? zaraz bede wrzucac reszte tylko polatam chwile po waszych galeriach bo az wstyd, nie wiem co sie w wielkim swiecie dzieje :oops: Quote
panienkabubu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] WRÓCIŁAM :diabloti: :diabloti: :diabloti: zaraz pewnie baty dostane :eviltong: a na powaznie moje kochane cioteczki, to ostatanio tragedia u mnie, zycie mi sie do góry nogami przewraca kazdego dnia, po prostu :shake: sesje zakonczyłam 2 tygodnie temu dopiero, nervosol ostatanio był moim przyjacielem, kasia poswiadczy :oops: a swoją drogą...poznajecie? zaraz bede wrzucac reszte tylko polatam chwile po waszych galeriach bo az wstyd, nie wiem co sie w wielkim swiecie dzieje :oops: Jesu Madzia Ty zyjesz !!! :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='panienkabubu']Jesu Madzia Ty zyjesz !!! :cool3: żyje żyje, a to ci psikus nooo :razz: wrzucam kudłatą i ... coco :eviltong: wybaczcie, ale mam jakis nowy beznadziejny aparat i jestem na etapie nauki dlatego zdjecia nie za rewelacyjne :oops: coco :loveu: a to jeszcze akcent świąteczny :eviltong: a to na dobranoooc :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Madzia zaszalałaś z ilością zdjęć no no :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 panienkabubu napisał(a):Madzia zaszalałaś z ilością zdjęć no no :cool3: hahahah no a cooo:evil_lol: a teraz to juz u wszystkich sobie przerąbałam i przestali przychodzic :placz: :placz: :placz: ps.obiecujemy z kasia zdjecia idziemy na spacer do lasuuuu za 20 minutek :lol: Quote
Alka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahah no a cooo:evil_lol: a teraz to juz u wszystkich sobie przerąbałam i przestali przychodzic :placz: :placz: :placz: a jednak przyszli...:evil_lol::evil_lol: Witaj Madziu ! :multi::multi::multi: Ty to jak już znikasz z dogo to konkretnie ...:mad::diabloti: ja też sobie robię przerwy ale bez przesady ;) miło cię widzieć :loveu: buziaczki dla Was no i czekamy na leśne fotaski :multi: Quote
zuzolandia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 łomatyldomatkoboskajesusmariaaaaaaaa!!!!! normalnie musza sie napic!!!!!! Madzia wrociła!!!! i foty wstawiła i to az tyle!!!!!!! Zuzol uszczypij mnie ;-) moze byc w tyłek;-) skoros pies pasterski ;-) ehehhe Witaj kofffaniutkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mom nadzieja ze zagoscisz na nieco dluzej i odstow juz te kropelki ;-) Procentowe kropelniki zdecydowanie lepsze eheh;-) buziolki Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jeeee Gaja jak Gaja- zawsze piękna!!!!!! aale te jajuuuuuuuuuuuuszkaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Madziu musimy poważnie porozmawiać :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Alka']a jednak przyszli...:evil_lol::evil_lol: Witaj Madziu ! :multi::multi::multi: Ty to jak już znikasz z dogo to konkretnie ...:mad::diabloti: ja też sobie robię przerwy ale bez przesady ;) miło cię widzieć :loveu: buziaczki dla Was no i czekamy na leśne fotaski :multi: beda bedą tylko kasia sie wycmokasi z tym moim młodym i bedziemy wrzucac, a jest co, kaczków napstrykałysmy dzisiaj!! [quote name='zuzolandia']łomatyldomatkoboskajesusmariaaaaaaaa!!!!! normalnie musza sie napic!!!!!! Madzia wrociła!!!! i foty wstawiła i to az tyle!!!!!!! Zuzol uszczypij mnie ;-) moze byc w tyłek;-) skoros pies pasterski ;-) ehehhe Witaj kofffaniutkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mom nadzieja ze zagoscisz na nieco dluzej i odstow juz te kropelki ;-) Procentowe kropelniki zdecydowanie lepsze eheh;-) buziolki hahahah nie szczypcie sie kobietki, lepiej sobie postawmy po...kawusi :drinking: :evil_lol: [quote name='eria']jeeee Gaja jak Gaja- zawsze piękna!!!!!! aale te jajuuuuuuuuuuuuszkaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo jajkaa pychotaaa, az sobie chyba zaraz zrobie, bo mnie nosi po tych swietach od lodówki do lodówki :evil_lol: [quote name='malawaszka']Madziu musimy poważnie porozmawiać :razz: alez oczywiscie moja droga :eviltong: pogadamy na twoim weselu napewnooo :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 są spacerkowe zdjęcia :lol: morda kudłatej :lol: :loveu: w całosci :lol: w biegu do panci :cool3: z benem buszując po lesie :evil_lol: i z jego faflami cudniastymi:loveu: sam ben dla odmiany :cool3: i chwila odpoczynku :p Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Gajka ma cieczkę, a Ben na to nic ??????????????? :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='eria']Gajka ma cieczkę, a Ben na to nic ??????????????? :crazyeye: no nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jemu sie to nie pierwszy raz przy gai zdarza :lol: :lol: :lol: teraz czas na kaczusie jakie dzisiaj zmolestowałam aparatem:evil_lol: :loveu: tu juz dziewczyny przede mna uciekaly :evil_lol: i to co kasia porabiala z psami jak ja ganiałam za kaczkami :eviltong: usmiech prosimy :loveu: Quote
Alka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Madziu, co to za nowy sprzęcik, wspaniałe foteczki, cudniaste kolorki :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 och Ty niedobra, wyrodna Dogomaniaczko :mad::mad::mad: Jak mogłaś?!? tyle czasu! ciężko będzie Ci się z powrotem wkupić w nasze łaski ;) [quote name='madzia18sosnowiec'] Gajusia, to Ty żyjesz!!!:multi::multi::multi: a co do niezainteresowanego Bena, to może on woli bardziej wydepilowane panie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [CENTER]Oooo - Magdo Ty niedobra dziewucho ! Ty,, ty ... tyyy .... ZNIKALSKA ! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Recommended Posts