madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 malawaszka napisał(a):DOBRA!!!! zakład!!! o flaszke tequli :diabloti: ino obojętne kto wygra to razem ją wypijemy :drinking: Hahahahah wchodze w tooo:eviltong: w razie czego mamy świadków :eviltong: i wypijemy ją zapewne na Twoim weselichu :cool3: Juz czuje jej smak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 .......a to sie pogodali psioki heehehheeh ;-) Pączusiowe buziaczki przesyłamy !!!;-) Quote
Katerinas Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] 1. hahahahahahahah moje wariatki jak ja was kocham hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 2. no to tak, jak kasia napisala, pawel kocha psy, sam ma w domu owczarka niemieckiego, chociaz zakochany jest w shar peiach, juz mam zapowiedziane, ze w domu bede miec psa takiej rasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: reszty planow nie zdradzam, nie zapeszam tfu tfu fuu :evil_lol: 3. a z tym odroznianiem psiaków to trzeba poczekac troche, bo choc kocha psy, to pracuje calymi dniami od rana do wieczora, ale mysle ze powoli powoli bedzie brnal w dogo :evil_lol: pare historii naszych psich znajomych zna, bo mu sie wami juz chwaliłam :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: 4. gaja napastujaca bena :cool3: ad. 1 - My też Cię kochamy :evil_lol: ad. 2 - Oki. Pierwszy test na posiadanie/kochanie psów - zaliczony :evil_lol: ad. 3 - Dobrze, dobrze. Niech się uczy :diabloti: Poczekamy, pytania testowe ułożymy :diabloti: ad. 4 - Gaja też się zakochała :-o ... to chyba zaraźliwe :diabloti: [quote name='panienkabubu']hyhy gaja mi wlasnie pod reke wchodzi zeby ją gilać, coz za pieszczoch:razz: zazdraszczam :oops: :razz: cholercia... może się wybiorę na wystawę do Katowic :hmmmm: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Katerinas napisał(a):cholercia... może się wybiorę na wystawę do Katowic :hmmmm: przemyśl też opcję wystawy lipcowej w Będzinie i imprezy u Pysi :multi: :multi: :multi: ZAPRASZAM :evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 malawaszka napisał(a):przemyśl też opcję wystawy lipcowej w Będzinie i imprezy u Pysi :multi: :multi: :multi: ZAPRASZAM :evil_lol: Imprezy u Pysi? A jaka to okazja? :-) I czekaj, czekaj :evil_lol: Ty zapraszasz na imprezę u Pysi? :cool3: A co na to Pysia, że ilość gości jej się będzie zwiększać? :lol: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Katerinas napisał(a):Imprezy u Pysi? A jaka to okazja? :-) I czekaj, czekaj :evil_lol: Ty zapraszasz na imprezę u Pysi? :cool3: A co na to Pysia, że ilość gości jej się będzie zwiększać? :lol: noo okazja taka, że wystawa w Będzinie :lol: a Pysia mnie kocha i nic mi nie zrobi :eviltong: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czesc Madziu :multi: Haha no to widze, ze kolezanki dbaja o Twoje dlugie samotne wieczory :evil_lol: Jak tam Gajeczka zareagowala na niego, obszczekala, czy tez nastawiala sie do przytulania :cool3: :cool3: :eviltong: Pozdrawiamy ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='zuzolandia'] .......a to sie pogodali psioki heehehheeh ;-) Pączusiowe buziaczki przesyłamy !!!;-) to se baba tylko pogadała, bo ben jest niemowa :evil_lol: [quote name='Katerinas']ad. 1 - My też Cię kochamy :evil_lol: ad. 2 - Oki. Pierwszy test na posiadanie/kochanie psów - zaliczony :evil_lol: ad. 3 - Dobrze, dobrze. Niech się uczy :diabloti: Poczekamy, pytania testowe ułożymy :diabloti: ad. 4 - Gaja też się zakochała :-o ... to chyba zaraźliwe :diabloti: zazdraszczam :oops: :razz: cholercia... może się wybiorę na wystawę do Katowic :hmmmm: hahaha ukladaj ukladaj i do katowic zapraszamy, ja mam lozko wolne takze nooo problemos :eviltong: i kudlata poznasz i wymiziasz :cool3: [quote name='malawaszka']przemyśl też opcję wystawy lipcowej w Będzinie i imprezy u Pysi :multi: :multi: :multi: ZAPRASZAM :evil_lol: [quote name='Katerinas']Imprezy u Pysi? A jaka to okazja? :-) I czekaj, czekaj :evil_lol: Ty zapraszasz na imprezę u Pysi? :cool3: A co na to Pysia, że ilość gości jej się będzie zwiększać? :lol: hahahahaha no własnie, wasia zaprasza na impreze do pysi :eviltong: ide spac kochane, bo padam na pysk dzisiaj a od jutra do pracy :-( Quote
Katerinas Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 malawaszka napisał(a):noo okazja taka, że wystawa w Będzinie :lol: a Pysia mnie kocha i nic mi nie zrobi :eviltong: :evil_lol: nooo.... to może :-) Pysia Tobie nic nie zrobi ... a mi? :cool3: :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha ukladaj ukladaj i do katowic zapraszamy, ja mam lozko wolne takze nooo problemos :eviltong: i kudlata poznasz i wymiziasz :cool3: Wyrko nie potrzebe bo mam rodzinkę w Dabrowie Górniczej ;) Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Katerinas napisał(a):nooo.... to może :-) Pysia Tobie nic nie zrobi ... a mi? :cool3: :evil_lol: Wyrko nie potrzebe bo mam rodzinkę w Dabrowie Górniczej ;) :mdleje: i jeszcześ tu nie była???? ahhh Pysia Tobie też nic nie zrobi :razz: jakby co to będę Cie osłaniać :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='eria']ja też będę na wystawie w Katosach, może się poznamy, bo Gajke znam ze schroniska, ale Madzi nie to w sobote na lodowisko zapraszam na ring z bernardynami!!! poznasz nas na pewno, Madzia sie pewnie tam czasem zakreci zeby kciuki potrzymac i zdjecia porobic, PRAWDA MADZIU? :diabloti: [quote name='Guffi']Biedy Ben ... albo Gaja raczej Ben :evil_lol: bo on ciagle podgryzany przez Gaje :evil_lol: szkoda tylko, ze biedna jest tez Gaja, bo Ben nie umie sie bawic :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']my na całe czy dni przeciez wiesz ze ja tez :evil_lol: a jak i ja to pewnie mlody teeeez :evil_lol: szczegoly w domu, ale powinnam cos zalatwic :evil_lol: gorzej bedzie z piatkiem ale sobota i niedziela :cool3: chyba no problem :cool3: [quote name='malawaszka']DOBRA!!!! zakład!!! o flaszke tequli :diabloti: ino obojętne kto wygra to razem ją wypijemy :drinking: a ja ? a ja ? tak ja wiem! a ja bede taksowka :evil_lol: :placz: [quote name='Katerinas']cholercia... może się wybiorę na wystawę do Katowic zapraszamy zapraszamy, z checia poznamy :loveu: [quote name='malawaszka']przemyśl też opcję wystawy lipcowej w Będzinie i imprezy u Pysi :multi: ZAPRASZAM :evil_lol: uuuuu ja bym sie wybrała tez do Bedzina :hmmmm: ale wtedy bede bawic :eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu Haha no to widze, ze kolezanki dbaja o Twoje dlugie samotne wieczory Jak tam Gajeczka zareagowala na niego, obszczekala, czy tez nastawiala sie do przytulania :cool3: :eviltong: Pozdrawiamy ;) A Gaja nastawila sie do przytulania :placz: to tylko na mnie szczeka :placz: :placz: :eviltong: [quote name='madzia18sosnowiec']to se baba tylko pogadała, bo ben jest niemowa :evil_lol: oj tam od razu :eviltong: nie wyrzucaj brudow rodzinnych Madzia :watpliwy: :evil_lol: [quote name='Katerinas'] Wyrko nie potrzebe bo mam rodzinkę w Dabrowie Górniczej no chyba zartujesz?!?!?!?!?!?!? i jeszcze do tej pory nie przyjechalas!?!?!?!?!:diabloti: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 O Madzia :cool3: jaki sliczny banerek :cool3: Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 panienkabubu napisał(a):to w sobote na lodowisko zapraszam na ring z bernardynami!!! poznasz nas na pewno, Madzia sie pewnie tam czasem zakreci zeby kciuki potrzymac i zdjecia porobic, :diabloti: w sobotę będę na 100% bo w sobotę są niufy i sznaucery :loveu: a na lodowisko zajrzę napewno!!!!! podejrzewam że w pozostałe dwa dni też będę...a jest już gdzieś dokładna rozpiska z godzinami która rasa o której i gdzie? muszę poszperać... Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 eria napisał(a):w sobotę będę na 100% bo w sobotę są niufy i sznaucery :loveu: a na lodowisko zajrzę napewno!!!!! podejrzewam że w pozostałe dwa dni też będę...a jest już gdzieś dokładna rozpiska z godzinami która rasa o której i gdzie? muszę poszperać... o to super, bo niufy są na ringu obok bernardynow :loveu::loveu:to sie spotkamy :loveu::loveu: tylko uwaga, przed oceną jestem agresywna :cool3: haha.. Jeszcze nie ma rozpisek, ale niebawem pojawi sie plan sedziowania.. ja w piatek i w niedziele bede jako sekretarz ringowy ;] Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 panienkabubu napisał(a):O Madzia :cool3: jaki sliczny banerek :cool3: hahahaha mam jeszcze dwa takie ładne :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :buzi: panienkabubu napisał(a):to w sobote na lodowisko zapraszam na ring z bernardynami!!! poznasz nas na pewno, Madzia sie pewnie tam czasem zakreci zeby kciuki potrzymac i zdjecia porobic, PRAWDA MADZIU? :diabloti: bede napewno, bede pstrykac zdjecia zdjecia zdjeciaaaa:cool3: panienkabubu napisał(a): uuuuu ja bym sie wybrała tez do Bedzina :hmmmm: ale wtedy bede bawic :eviltong: co ty bedziesz bawic?:crazyeye: ja o czyms nie wiem :-o panienkabubu napisał(a): oj tam od razu :eviltong: nie wyrzucaj brudow rodzinnych Madzia :watpliwy: :evil_lol: ups :oops: :evil_lol: panienkabubu napisał(a): no chyba zartujesz?!?!?!?!?!?!? i jeszcze do tej pory nie przyjechalas!?!?!?!?!:diabloti: nooooo własnieeee :mad: kasiaaaa :mad: co to ma znaczyc :mad: :lol: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziendoberek slicznosci ;-) ...a my tyz bydymy w Katowicach ;-) i Jolcia tyz ..... ehehehe to pewnikiem zahaczymy o siebie ......hheheeh Buziaczki Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześć Madziulko :multi: Cześć Gajeczko :multi: Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek slicznosci ;-) ...a my tyz bydymy w Katowicach ;-) i Jolcia tyz ..... ehehehe to pewnikiem zahaczymy o siebie ......hheheeh Buziaczki jo tyz? piewsze slysza!!!!:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jolcia no przeca sie zgodziłąs cobym Cie zapakowała do taski i zabrałą ze soba eheheh;-) Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ;)o widze ze tu sie ostro umawiają na wystawkę ja bardzo bym chciała być również w piątek ale chyba ze względów organizacyjnych ....praca....będę chyba dopiero w sobotę . Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a): co ty bedziesz bawic?:crazyeye: ja o czyms nie wiem :-o no DZIECI!!!!!! :loveu: sota36 napisał(a):jo tyz? piewsze slysza!!!!:evil_lol: to juz slyszysz raz drugi ;D a ja wlasnie spojrzalam na nowy plan zajec i nie wiem co z piatkiem w katowicach :placz: :placz: :placz: jestem zalamana :placz: :placz: od 10:10 do 15:30 zajecia :placz: :placz: policze tygodnie, jesli sie okaze ze wyskocza mi cwiczenia to nie przyjde :placz: a jak beda wyklady to dlaczego nie :diabloti: edit: ok sprawdzilam ;D haha, jesli mi nie zmienia planu to bede na wystawie, ale tylko do 13, bo pozniej musze na zajecia biec :placz: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):co ty bedziesz bawic?:crazyeye: ja o czyms nie wiem :-o Maadzia zostaniesz ciocią :multi: :loveu: :evil_lol: no to się braciszek postarał :diabloti: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a):Maadzia zostaniesz ciocią :multi: :loveu: :evil_lol: no to się braciszek postarał :diabloti: buahahahahaha a raczej przyrodnia babcią, bo to nie o dzieci jako dzieci chodzi tylko o sceniacki ;P a wy sie juz doszukujecie:D Quote
Alka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='zuzolandia']Jolcia no przeca sie zgodziłąs cobym Cie zapakowała do taski i zabrałą ze soba eheheh;-) haha, chciałabym to zobaczyć :evil_lol: Cześć Madziu ! jak motylki w brzuszku? pewnie coraz więcej ich...:loveu: Quote
Recommended Posts