panienkabubu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 alive napisał(a):a nie poszłoby Wam szybciej to odśnieżanie gdybyście użyli tej machiny w tle? :razz: koparką? chyba nie bardzo :hmmmm: poza tym trzeba schudnąć trochę :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Madziu witaj:multi: masz pieknego pieszczocha:loveu: sliczny wycaluj go odemnie :loveu: pozdrawiam Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nie no Madzia się zaniedbuje strasznie ;) To ja jej tyle zdjęć powysyłałam a ona nic ;) ehhh ;) No dobra, to Kasia sie zlituje nad waszymi opłakanymi duszami heheheh :))) jak tylko się wykąpę to dodam kilka zimowych zdjęć Gajca;-) tymczasem zapraszam do mnie do galerii, tzn do Benowej ;-) dużo zdjęć z wygłupów Bena i Gajki jest, MAdzia chcesz tez do siebie do galerii? :cool3: Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nie no Madzia się zaniedbuje strasznie ;) To ja jej tyle zdjęć powysyłałam a ona nic ;) ehhh ;) No dobra, to Kasia sie zlituje nad waszymi opłakanymi duszami heheheh :))) jak tylko się wykąpę to dodam kilka zimowych zdjęć Gajca;-) tymczasem zapraszam do mnie do galerii, tzn do Benowej ;-) dużo zdjęć z wygłupów Bena i Gajki jest, MAdzia chcesz tez do siebie do galerii? :cool3: Quote
Magda Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='panienkabubu'] Widze Bena w tle:turn-l::turn-l: A co tam nasza panna zobaczyla?:loveu: Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Magda_Miki napisał(a):Widze Bena w tle:turn-l::turn-l: Ja też:loveu: Quote
panienkabubu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Guffi napisał(a):Ja też:loveu: hahaha wyczaily Bena hehe .... On sie ukrywa przed Gaja ;]]] Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 kochaniutkie moje jestem, na momenci, ale przyszłam was prosic o pomoc sytuacja jest naprawde wyjątkowo dramatyczna, potrzebna jest pomoc dla psiaków w postaci domów na stałe, tymczasów, pieniązków na hotele jedzonko i leczenie ponizej wklejam wątek, po krótce mogę powiedzieć tylko, że sprawa jest ogormnie pilna! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091 tutaj wklejam czesc zdjec psiaczków:-( mamba http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39991 reszta zdjeć w wątku wyżej :-( togo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40471 reszta zdjec w wątku wyzej:-( Łyska:shake: :shake: :shake: czarny labek reszta na wątku, ciągle jest aktualizowany, czasu zostało niewiele, w schronisku jest ok. 300 psów, większosc z nich bez waszej pomocy nie przezyje i zostanie uspiona, błagam pomożcie!!:-( :-( :-( Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jak ja bym tych ludzi normalnie...!!!:placz: :placz: :placz: Quote
Kati Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To jest straszne, jak można było do czegoś takiego doprowadzić. Wysłałam troche kasy, może jeszcze coś wstawię na bazarek. Tylko tak mogę pomóc. :placz: Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj kochaniutka ;-) Jestem w szoku...............jak mozna ......... Quote
Katerinas Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 bosze... Madziu straszne..... brak słów.... :-( ludzie są potworami jednak.... :-( Quote
Guffi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Madziu, a gdzie Ty jesteś? Wracaj do nas;) Quote
eria Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cześć Madziu......... to jest straszne jak ludzie zwierzęta traktują:angryy: , a ja w schronisku przez 5 lat się trochę naoglądałam :-( i właściwie to już mnie nic nie zdziwi :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hey Madziu :cool3: Jak tam na studiach i jak idzie Ci pierwsza sesja :evil_lol: Ile mialas ogolem egzaminow? Ja poki co nie narzekam, ale przede mna jeszcze dwa ech, wiec jako takich ferii nie bede miala, bo osoatni egzamin 15go a 19go spowrotem na uczelnie :roll: Qrcze to przykre ile tych niczemu nie winnych pieskow czeka na kochajacy domek i rodzinne cieplo :-( serce sie kraja kiedy sie widzi te wszytskie bidulki, wychudzone i ze lzami w oczach :-( Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witanko Madziulko ;-) kaj zes jest ????????!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Stawiam sie za Madzie i apeluje, ze Madzia sie UCZY :evil_lol: ale niebawem sie pojawi :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 panienkabubu napisał(a):Stawiam sie za Madzie i apeluje, ze Madzia sie UCZY :evil_lol: ale niebawem sie pojawi :evil_lol: Właśnie miałam napisać, że pewnie się UCZY:evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Madziu Skoro się uczysz ... to jesteś usprawiedliwiona. :-) Czekamy Quote
panienkabubu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nom Madzia juz sie naukala :evil_lol: i chyba juz egzaminy ma za soba :evil_lol: a teraz towarzyszy jej mega przeziebienie / grypa? :hmmmm: no i biedna Madzia musi walczyc z przeziebieniem :placz: i do pracy chodzic cala przeziebiona :placz: ale jej TERMOFOREK :loveu: ją na pewno niebawem wyleczy i się tutaj pokaże :loveu: :loveu: :loveu: (Madzia wracaj bo ilez moge sie za Ciebie tlumaczyc:diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: ) Quote
Recommended Posts