Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no Madzia się zaniedbuje strasznie ;) To ja jej tyle zdjęć powysyłałam a ona nic ;) ehhh ;) No dobra, to Kasia sie zlituje nad waszymi opłakanymi duszami heheheh :))) jak tylko się wykąpę to dodam kilka zimowych zdjęć Gajca;-) tymczasem zapraszam do mnie do galerii, tzn do Benowej ;-) dużo zdjęć z wygłupów Bena i Gajki jest, MAdzia chcesz tez do siebie do galerii? :cool3:

Posted

Nie no Madzia się zaniedbuje strasznie ;) To ja jej tyle zdjęć powysyłałam a ona nic ;) ehhh ;) No dobra, to Kasia sie zlituje nad waszymi opłakanymi duszami heheheh :))) jak tylko się wykąpę to dodam kilka zimowych zdjęć Gajca;-) tymczasem zapraszam do mnie do galerii, tzn do Benowej ;-) dużo zdjęć z wygłupów Bena i Gajki jest, MAdzia chcesz tez do siebie do galerii? :cool3:

Posted

kochaniutkie moje jestem, na momenci, ale przyszłam was prosic o pomoc

sytuacja jest naprawde wyjątkowo dramatyczna, potrzebna jest pomoc dla psiaków w postaci domów na stałe, tymczasów, pieniązków na hotele jedzonko i leczenie

ponizej wklejam wątek, po krótce mogę powiedzieć tylko, że sprawa jest ogormnie pilna!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091

tutaj wklejam czesc zdjec psiaczków:-(

mamba
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39991

reszta zdjeć w wątku wyżej :-(

togo
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40471

reszta zdjec w wątku wyzej:-(

Łyska:shake: :shake: :shake:

czarny labek

reszta na wątku, ciągle jest aktualizowany, czasu zostało niewiele, w schronisku jest ok. 300 psów, większosc z nich bez waszej pomocy nie przezyje i zostanie uspiona, błagam pomożcie!!:-( :-( :-(

Posted

To jest straszne, jak można było do czegoś takiego doprowadzić.
Wysłałam troche kasy, może jeszcze coś wstawię na bazarek.
Tylko tak mogę pomóc. :placz:

Posted

cześć Madziu.........

to jest straszne jak ludzie zwierzęta traktują:angryy: , a ja w schronisku przez 5 lat się trochę naoglądałam :-( i właściwie to już mnie nic nie zdziwi :-(

Posted

Hey Madziu :cool3:

Jak tam na studiach i jak idzie Ci pierwsza sesja :evil_lol: Ile mialas ogolem egzaminow? Ja poki co nie narzekam, ale przede mna jeszcze dwa ech, wiec jako takich ferii nie bede miala, bo osoatni egzamin 15go a 19go spowrotem na uczelnie :roll:

Qrcze to przykre ile tych niczemu nie winnych pieskow czeka na kochajacy domek i rodzinne cieplo :-( serce sie kraja kiedy sie widzi te wszytskie bidulki, wychudzone i ze lzami w oczach :-(

Posted

panienkabubu napisał(a):
Stawiam sie za Madzie i apeluje, ze Madzia sie UCZY :evil_lol: ale niebawem sie pojawi :evil_lol:

Właśnie miałam napisać, że pewnie się UCZY:evil_lol:

Posted

Nom Madzia juz sie naukala :evil_lol: i chyba juz egzaminy ma za soba :evil_lol:
a teraz towarzyszy jej mega przeziebienie / grypa? :hmmmm:
no i biedna Madzia musi walczyc z przeziebieniem :placz: i do pracy chodzic cala przeziebiona :placz: ale jej TERMOFOREK :loveu: ją na pewno niebawem wyleczy i się tutaj pokaże :loveu: :loveu: :loveu:

(Madzia wracaj bo ilez moge sie za Ciebie tlumaczyc:diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: )