madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Jestem moi kochani psi maniacy :buzi: Dziękuję, że jesteście :buzi: Powoli do siebie dochodze, już troszke mniej myśle, ale gdzieś tam podświadomie odczuwam smutek... Teraz znikam na jakies 2-3 tygodni, wiadomo!Sesja, moja pierwsza, masa materiału na głowie, po prostu żyć nie umierać :lol: Na ten czas wrzucam wam pare fotek czystego (kąpiel była dzisiaj :p ) Gajka, jeszcze z ostataniego spacerku z Kasią i Majorem ;) wariactwo :cool3: i moje ulubione z ostataniego spaceru :loveu: Lęcę do Waszych galerii na chwilke i uciekam, ekonomia i politologia wzywają ;) Quote
panienkabubu Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Madzia ekonomia jest fajna :evil_lol: ja sie wlasnie ze sciag uczę, a co, AMBITNA będę :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']Teraz znikam na jakies 2-3 tygodni, wiadomo!Sesja, moja pierwsza, masa materiału na głowie, po prostu żyć nie umierać :lol: Madziu ale to nie powiedział Ci nikt że materiał ma być W głowie a nie NA głowie? :razz: Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ojeje Madziu strasznie mi smutno :-( :-( :-( [*] Ale gajowina radosna :loveu: :loveu: Moja Ci MoJA Quote
panienkabubu Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 malawaszka napisał(a):Madziu ale to nie powiedział Ci nikt że materiał ma być W głowie a nie NA głowie? :razz: powaznie?????? :hmmmm: to czemu teraz mowisz jak ja jutro kolosa mam :-( to juz nie zdaze :-( :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] Moje piękności Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='panienkabubu']Madzia ekonomia jest fajna :evil_lol: ja sie wlasnie ze sciag uczę, a co, AMBITNA będę :evil_lol: hahaha z tych samych co i mnie dzisiaj wydrukowałas?:lol: :lol: :lol: [quote name='malawaszka']Madziu ale to nie powiedział Ci nikt że materiał ma być W głowie a nie NA głowie? :razz: tyyy czepialskaaa :eviltong: [quote name='Nugatowa'] Ale gajowina radosna :loveu: :loveu: Moja Ci MoJA [quote name='Katerinas']Moje piękności tylko taka troche nie uczesana, ale obiecuje sie poprawić w przerwach na kawe bede czesać :evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):tylko taka troche nie uczesana, ale obiecuje sie poprawić w przerwach na kawe bede czesać :evil_lol: Dla mnie może być nawet taka nieuczesana :loveu: Quote
barbara.h Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Dziękujemy za życzonka dla Inezki :loveu: a ja będę trzymała kciuki za sesję :thumbs: Quote
panienkabubu Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha z tych samych co i mnie dzisiaj wydrukowałas?:lol: :lol: :lol: noooooooooooo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: za godzine koło :roll: :roll: :roll: :roll: prosze o kciuki :oops: Quote
zuzolandia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 .z kolorami czy bez .Gajeczka zawsze pieknaa;-) Witaj Madziulko .trzymam kciuki za sesje /.....;-) Buziaczki Quote
panienkabubu Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 juz Ci Madzia napisałam smska ale nie moge sie nie pochwalic tutaj ;] MAM DOBRY z EKONOMII :D jupi ;) Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 panienkabubu napisał(a):juz Ci Madzia napisałam smska ale nie moge sie nie pochwalic tutaj ;] MAM DOBRY z EKONOMII :D jupi ;) Kasiu, super! Gratulki!:multi::multi: Quote
panienkabubu Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alka']Kasiu, super! Gratulki!:multi::multi: szkoda, ze to ocena z zaliczenia a nie z egzaminu :( [quote name='Patka']pieknie mu w tych kolorkach "kamuflarzu" :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: chyba "jej" :cool3: Quote
anushka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Madzia wczoraj ślęczałam na Briardach :cool3: nawet sie zalogowałam na waszym forum :lol: Quote
eria Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 cześć Madziu, cieszę się że nas odwiedziłaś, fotki piękne, zwłaszcza ten czarno biały portrecik :loveu: :loveu: :loveu: ja zawsze jak oglądam Gaję to nie mogę uwierzyc że to ta sama psica ze schroniska........ Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Niestety znów spotykamy się w takiej sytuacji :-( Dziś za TM jest już Tygrysek, kochana kicia mojej przyjaciółki....:-( Tygrysku [*] ...coraz gorzej...i gorzej...:-( Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jejku :-( bardzo mi przykro - paskudnie się rok zaczął :shake: Quote
Katerinas Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ojeje... :-( co za początek roku :-( ['] Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Tygrysku kochany :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts