Katerinas Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Madziu ... tak bardzo mi przykro ['] Trzymaj się cieplutko .... jestem myślami z Tobą... :-( Quote
sota36 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No to zaczal sie nowy rok! Jezu - czemu tak strasznie? Madzi - trzymaj sie! Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witaj Madziulko ..... oj niedobrze sie zaczyna ten 2007 rok ..... Wyrazy wspóczucia kochaniutka .... Dla AGATY ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Tak mi strasznie cięzko :-( Parę lat temu moją dobrą znajomą ppochowałam, miała zaledwie 17 lat...:-( Przez tydzień normalnie nie funkcjonowałam, nie mogłam jeść...To wszystko teraz wraca...:-( Nie wiem czy bede w stanie iść ją pożegnać:-( ...Siedze w domu, myślę...myślę...myślę...:-( Dziękuję, że jesteście...Boże jak mi ciężko... Dzisiaj zbierali pieniądze na wieniec...To wszystko do mnie nie dochodzi :-( Ona miała swoje plany, w tym roku miała zdawać mature...Wyszła do szkoły jak codzień...i nie wróciła...:-( Dlaczego taka niesprawiedliwość panuje na tym zasranym świecie?:-( Dlaczego odchodzą ludzie, którzy niczemu nie byli winni?Ziemia nosi takich bandziorów...:-( Nie potrafie tego pojąć...:-( Quote
sota36 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Madziu - odejscie kazdego (nie potrafie powiedziec "smierc") do dramat. Musisz byc silna dla Niej! Dla Agaty! Widocznie Bog Ja tam potrzebowal... Widocznie Bog chce, zeby byla z Nim. Czy isc sie pozegnac? Nie mow "zegnaj" - mow - "do zobaczenia"! Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 o rany Madziu trzymaj się kochana :calus: to straszna niesprawiedliwość... kolejna... :-( Quote
Katerinas Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):Tak mi strasznie cięzko :-( Parę lat temu moją dobrą znajomą ppochowałam, miała zaledwie 17 lat...:-( Przez tydzień normalnie nie funkcjonowałam, nie mogłam jeść...To wszystko teraz wraca...:-( Nie wiem czy bede w stanie iść ją pożegnać:-( ...Siedze w domu, myślę...myślę...myślę...:-( Dziękuję, że jesteście...Boże jak mi ciężko... Dzisiaj zbierali pieniądze na wieniec...To wszystko do mnie nie dochodzi :-( Ona miała swoje plany, w tym roku miała zdawać mature...Wyszła do szkoły jak codzień...i nie wróciła...:-( Dlaczego taka niesprawiedliwość panuje na tym zasranym świecie?:-( Dlaczego odchodzą ludzie, którzy niczemu nie byli winni?Ziemia nosi takich bandziorów...:-( Nie potrafie tego pojąć...:-( Madziu... wiem... to bardzo trudne. Ciężko się pogodzić z faktem, że dobrzy ludzie odchodzą a źli, mordercy, inni bandziorzy... zostają na tym świecie. To boli... długo. Ja do tej pory nie mogę sięz tym pogodzić..... Trzymaj się cieplutko. Quote
Guffi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A ja się witam i znikam(bo ja chce zdjęcia:mad: )! I dla Agatki . Quote
barbara.h Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ojej,nie wiem co napisać :shake: czytałam sobie kilka stron wcześniej,jak to urodzinki były że,już "stara" jesteś;) a co ja mam napisać? nie tak dawno miałam tyle! a teraz? dwa razy więcej!!! ja to jestem dopiero stara :placz::placz: dla Agatki [*] [*] [*] Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Madzia, to straszne gdy ginie tak młody człowiek! To niesprawiedliwe, bezsensowne i okrutne...szczególnie dla rodziny :-( Kiedy miałam 11 lat też potrącil mnie samochód. Na pasach pod szkołą!:angryy: Miałam więcej szczęśćia, za co jestem bardzo wdzięczna... Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witanko o swicie kochana Madziulko ..... Trzymaj sie dzielnie ...jestesmy z Toba .... AGATO Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witaj Madziu :buzi: bardzo Ci współczuję - domyślam sie jak musisz to przeżywać :-( odezwij się :glaszcze: Quote
panienkabubu Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Mam kilka dzisiejszych zdjec Gajki.. Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Gajunia śliczna i taka... nostalgiczna!!! Kasiu nawet fotki smutne wyszły w ten dzień... Quote
Alka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kasiu, fajnie ,że zapodałaś Gajkę.:loveu: Pozdrów od nas dziewczyny... Quote
panienkabubu Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 malawaszka napisał(a):Gajunia śliczna i taka... nostalgiczna!!! Kasiu nawet fotki smutne wyszły w ten dzień... no właśnie :-( Quote
Guffi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Cześć! Ojej:( . Ależ słodki:loveu: i w dodatku na tle tego lasu:p !!! Madziu, czekamy na Twój powrót:(... Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Madziulku ...trudno to wszystko zrozumieć , ogarnąć ...życie jest tak niesprawiedliwe:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Madziu, bardzo mi przykro z powody Agaty. :-( <'> <'> Trzymaj się Kochanie! Quote
eria Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Gaja śliczna jak zawsze :loveu: :loveu: Madziu wróć do nas! Quote
zuzolandia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ......nieodłaczne atrybuty naszych kudłaczy ...jedno oko - przewaznie swiecace ;-) i rozowiutki jezor wywalony na maxa eheh;-) Madziulko nie smuc siie juz .......i wracaj do nas......... Quote
sota36 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No wlasnie - Madzienko wroc!!!!!! My sie smutkamy bez Ciebie!!!! Quote
Katerinas Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Madziu Gaja jak zwykle piękna. To dla mnie miód na moje oczy i duszę. :smile: Bo zupełnie jakbym swoją Gajkę widziała. Ale brak mi Ciebie... wracaj! :smile: Quote
Recommended Posts