Katerinas Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Madziu Jak tam balowanie? ;) Faza taka? Czy taka? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 sota36 napisał(a):Madzia nam chyba sie "zepsula":) nie nie nie kochani zyje, własnie goscie wyszli, ide sprzatac :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Madzia sprzątanie nie zając - odpocznij :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 DZIENDOBEREK KOCHANA STARSZA O ROCZEK MADZIULKO ;-) Buzioczki dla Gajuni ;-)...jak psinka przezyła ten urodzinowy nalot pijoków ???heheeh;-) Quote
Alka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hej Madziu!:multi: Jak samopoczucie po urodzinkach ? Quote
Teklunia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Madzia, widzę zę wyznajesz metodę klin-klinem ;) Po jednej imprezie, druga ;) Quote
Katerinas Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 uuuu..... widzę że Madzia zabalowała ;) :lol: Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dziendoberek imprezowiczko ;-) buzioki przesyłamy ;-) Quote
wiq Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia spełnienia marzeń!:p Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Madziu , kochana ! z poślizgiem ale tym intensywniej Życzę Ci dobrego , radosnego życia. Takiego soczystego. Na pełnych obrotach. I - koniecznie - żeby było bez porażek. Tych dużych. Bo małe są bez znaczenia - a można z nich wyciągać wnioski. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Jestem moi kochani, ale cięzki jest dzień...I choć nie chciałam podchodzić do tego roku pesymistycznie, inaczej nie potrafie... Tego posta dedykuje mojej szkolnej koleżance Agacie, która rano została śmiertelnie potrącona przed swoją szkołą... Agatko [*] [*] [*] Brak mi słow...Przepraszam...:-( Quote
limoncia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 czy dobrze doczytałam?? potrącona?? przed szkołą?? Quote
anushka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Madzia przykro mi strasznie [*] jutro też jade na pogrzeb wujka który 2 stycznia zginął w wypadku samochodowym..źle sie rok zaczął..okropnie a miało by tak fajnie..:-( Kasia jak mi rano w smsie napisała to był szok..młoda dziewczyna...:placz: :placz: Śpij Agaciu [*] [*] :-( Quote
eria Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Bardzo mi przykro :-( :-( :-( trzymaj się Madziu..... Quote
Recommended Posts