Katerinas Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']wrzucam wam zdjecia zrobione przez kasie :cool3: najpierw moja gwiazdka:loveu: :loveu: Jak zwykle piękna :loveu: [quote name='madzia18sosnowiec'] a potem ja z usmiechem kuby rozpruwacza :evil_lol: maltretująca majora :evil_lol: i pozwólcie...pojde spac :eviltong: A cóż to za cudo ściskasz? :smile: Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ajjj Madzia jutro impresska :loveu: :multi: śliczne fotki!!!! A Buldożek Major jest siostry/brata?:oops: Panienkibubu :cool1: Quote
Katerinas Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 aaa... Madzia, powiedz jak Gajka po leku uspokajaczu? I ile jej w końcu tych tabletek dałaś? Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 malawaszka napisał(a): A Buldożek Major jest siostry/brata?:oops: Panienkibubu :cool1: siostry ;) Quote
zuzolandia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ....KOCHANIUTKA MADZIU .... Dzis powinnas byc królowa,wypoczywac cały dzien... Komplementów słuchac duzo,wszystko na skinienie miec .... Nawet kiedy spojrzysz w niebo i wypowiesz to chce miec... Dzisiaj bedziesz miała wszystko ,bo to jest TWóJ dzien !!!!!! .......WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ .....!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A to JEDNOROZEC na szczescie MADZIU !!!! Quote
Alka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Madziu, wszystkiego najlepszego !!! :buzi: Daję Ci dzisiaj swoje życzenia,niech sie Twe życie na lepsze zmienia,wielu przyjaciół, mnóstwo miłości.ludzkiej przyjaźni i życzliwości. Quote
alive Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :new-bday: Wszystkiego najlepszego!!!!! :new-bday: Quote
panienkabubu Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Chefrenek']Zdjęcia prześliczne. Widzę,że masz buldonia? W takim razie zapraszam do mojej galerii. To buldożek mojej siostry, a nie Madzi ;-) [quote name='malawaszka'] A Buldożek Major jest siostry/brata?:oops: Panienkibubu :cool1: [quote name='Teklunia']siostry ;) No i już Kasia zdążyła odpowiedzieć ;) *************************************************** Madziu! Niestety (:evil_lol:) skończyłaś już swoje "-naście" ;) (cóż, potem będzie (np.) stojedenaście :evil_lol: ) i już teraz jest "-dzieścia", ale to nie powód do załamki, bo to jeszcze przecież nie "-dzieści":evil_lol: więc nie panikuj:evil_lol: jeszcze dużo przed Tobą:evil_lol: Ja w poszukiwaniu kartek urodzinowych znalazłam bardzo fajne, ale był na nich napis... "Happy 80th Birthday" to chyba trochę nie pasuje do Ciebie jeszcze :evil_lol: :evil_lol: Na kolejnych było "Happy 21st Birthday" to dopiero za rok:evil_lol: Ale na szczęście udało mi się znaleźć taką optymalną :evil_lol: Tak więc z najlepszymi urodzinowymi życzeniami, uśmiechu, spełnienia marzeń, zdania pierwszej sesji:evil_lol: , dużo briardów i coconów :evil_lol: , mnóstwo pieniędzy w portfelu (każda kobieta lubi je wydawać, najlepiej, gdy nie są jej) i ogólnie wszystkiego wszystko dobrego :loveu: tylko Madzia nie pij tyle co w Sylwestra, błagam :diabloti: Quote
Katerinas Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Madziu Życzę Ci wszystkiego co naj, spełnienia marzeń, aby zdrowie i szczęście nie opuszczało Cię, aby uśmiech towarzyszył Ci każdego dnia, tulasów, myziania i buziaków futrzaka Gajki, no i pieniążków sakiewki czyli wygrania w totka. Poprosimy urodzinowe zdjęcia ;) Quote
Teklunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a ja naiwna myślalam, że będę pierwsza :evil_lol: :roll: A więc Magdo droga! Życzę Ci stu lat, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, przyjaciół, wspaniałych pasji i przede wszystkim MIŁOŚCI!!! P.S. bardzo podoba mi się prezent od Ali :cool3: Quote
panienkabubu Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Teklunia napisał(a):a ja naiwna myślalam, że będę pierwsza :evil_lol: :roll: ja też tak myślałam :evil_lol: Teklunia napisał(a): P.S. bardzo podoba mi się prezent od Ali :cool3: a Tobie tylko slodycze w glowie i to w dodatku po swietach :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 panienkabubu napisał(a):[/font] a Tobie tylko slodycze w glowie i to w dodatku po swietach :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: bo ja jestem nieuleczalnie chora na słodycze :shake: Quote
eria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 MADZIU STARUSZKO !!!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO ŻYCZĘ !!!!!!!:new-bday: :tort: :bday: MADZIU IDZIEMY NA GERIATRYCZNY NA OFFIE ???? :evil_lol: Quote
Alka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Teklunia napisał(a):bo ja jestem nieuleczalnie chora na słodycze :shake: Kasiu, ale to baaardzo przyjemna choroba:loveu: Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Madziu!!! Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='zuzolandia']....KOCHANIUTKA MADZIU .... Dzis powinnas byc królowa,wypoczywac cały dzien... Komplementów słuchac duzo,wszystko na skinienie miec .... Nawet kiedy spojrzysz w niebo i wypowiesz to chce miec... Dzisiaj bedziesz miała wszystko ,bo to jest TWóJ dzien !!!!!! .......WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ .....!!!!!!!!!! [quote name='zuzolandia'] A to JEDNOROZEC na szczescie MADZIU !!!! [quote name='Alka']Madziu, wszystkiego najlepszego !!! Daję Ci dzisiaj swoje życzenia,niech sie Twe życie na lepsze zmienia,wielu przyjaciół, mnóstwo miłości.ludzkiej przyjaźni i życzliwości. [quote name='alive']:new-bday: Wszystkiego najlepszego!!!!! :new-bday: [quote name='panienkabubu']Madziu! Niestety () skończyłaś już swoje "-naście" ;) (cóż, potem będzie (np.) stojedenaście :evil_lol: ) i już teraz jest "-dzieścia", ale to nie powód do załamki, bo to jeszcze przecież nie "-dzieści" więc nie panikuj:evil_lol: jeszcze dużo przed Tobą:evil_lol: Ja w poszukiwaniu kartek urodzinowych znalazłam bardzo fajne, ale był na nich napis... "Happy 80th Birthday" to chyba trochę nie pasuje do Ciebie jeszcze :evil_lol: :evil_lol: Na kolejnych było "Happy 21st Birthday" to dopiero za rok:evil_lol: Ale na szczęście udało mi się znaleźć taką optymalną :evil_lol: Tak więc z najlepszymi urodzinowymi życzeniami, uśmiechu, spełnienia marzeń, zdania pierwszej sesji:evil_lol: , dużo briardów i coconów :evil_lol: , mnóstwo pieniędzy w portfelu (każda kobieta lubi je wydawać, najlepiej, gdy nie są jej) i ogólnie wszystkiego wszystko dobrego :loveu: tylko Madzia nie pij tyle co w Sylwestra, błagam :diabloti: [quote name='Katerinas']Madziu Życzę Ci wszystkiego co naj, spełnienia marzeń, aby zdrowie i szczęście nie opuszczało Cię, aby uśmiech towarzyszył Ci każdego dnia, tulasów, myziania i buziaków futrzaka Gajki, no i pieniążków sakiewki czyli wygrania w totka. Poprosimy urodzinowe zdjęcia ;) [quote name='Teklunia']a ja naiwna myślalam, że będę pierwsza :evil_lol: A więc Magdo droga! Życzę Ci stu lat, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, przyjaciół, wspaniałych pasji i przede wszystkim MIŁOŚCI!!! P.S. bardzo podoba mi się prezent od Ali :cool3: [quote name='eria']MADZIU STARUSZKO !!!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO ŻYCZĘ !!!!!!!:new-bday: :tort: :bday: MADZIU IDZIEMY NA GERIATRYCZNY NA OFFIE ???? [quote name='malawaszka']Madziu!!! Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. kochani jesteście cudowni!! kocham was!! ja już taka stara jestem a korzystając z okazji (zaraz jade po zaopatrzenie) to zapraszam was wszystkich na imprezke :razz: do mnie oczywiście :razz: na symboliczną lampke szampana no to kochani na rozgrzeweczkee :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 a tak żeby nie byo, to kazdemu z osobnaaaa :cool3: zuzanki moje koffaneeee, piękne rózyczki :loveu: jednorozca wprawdzie nie widze :oops: ale wierze ze jest :lol: dziękuję pięknieee!! alusiu tuficzkowac :oops: pięknee :oops: alive :oops: jejku jejku, zaraz sie rozpłacze ze szczescia :oops: :eviltong: kasia!!pic nie bede!!:eviltong: a z tym 111 to moze moze, jak bóg da :eviltong: katerinas, ten totek by sie przydał hihihih :lol: dziękuję pięknie w miare mozliwosci kasia nasz fotograf moze cos pstryknie :oops: kasienko blizniaczko mojaaa:loveu: juz ci wysciskałam przez gg, ale co mi tam :przytul: eria, nie wypominaj mi hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a na offie :lol: jak najbardziej...chociaz cały czas zapraszam do mnie do domu :cool3: moniczkoooooo:placz: :placz: :placz: piękne piękne piękneee:placz: wpadnij na kielicha, bo na sucho to jak tak nie moge :evil_lol: a teraz lece po zaopatrzenie :lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Madziulku :loveu::loveu::loveu:sto latek w zdrowiu , szczęściu i radosci ...i niech zawsze uśmiech na twarzy twej gości:multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Madziulku :loveu::loveu::loveu:sto latek w zdrowiu , szczęściu i radosci ...i niech zawsze uśmiech na twarzy twej gości:multi::multi::multi: alusiu kochanaaa dziękuję Ci pięknie!!:buzi: Quote
Alicja Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']alusiu kochanaaa dziękuję Ci pięknie!!:buzi::razz:o rany ty już tak nie pakaj bo kompa zalejesz;) Quote
anushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Maaaadzia a ty dzisiaj zaś balujesz >>>??:-o :multi: :multi: :multi: to tyle pięknych rzeczy już ci napisali,że pozostaje mi sie tylko dołączyć i również życzyć wszystkiego co najlepsze :multi: :multi: :multi: boshe kiedy ja miałam 20....:-( Quote
Teklunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Alka napisał(a):Kasiu, ale to baaardzo przyjemna choroba:loveu:taaa, szkoda tylko że idzie w boczki :diabloti: Magda, czy już Cię łupie w kościach? ;) Quote
sota36 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Tak jak zyczylam wraz z Darkiem i Gutkiem w porannym smsie - wszystkieo o czym marzysz!!!!! Zdrowko!! p.s. dzis urodzinki ma tez mojaj Mama! Quote
a_ga.isk Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam :D Wpadlam szybko pozyczyc szczesliwego nowego roku :) I juz mnie nie ma ;) Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts